#Eggoglow #szónikusarctisztító a téma
Sziasztok,
lehet nem ide kéne írnom, de nem tudom melyik topic lenne 100%-ig jó és végülis külföldről jön a termék.
Egy ideje szemezek a szónikus, szilikonos arctisztítókkal és hosszas utána olvasás után a Xiaomi InFace kb 6e Ft vagy az Eggo 16e Ft-os készüléke mellett tenném le a voksom. Foreo árkategória nem jön szóba.
Itt is elolvastam miket írtatok korábban topicokban róluk (pl. @Kokapu ) illetve KM-es véleményeket is.
Az orrom, állam, homlokom szeretném jobban tisztítani és az elhalt hámsejteket (nem bírom a BHA-t, irritál😔) jól eltávolítani, mert megőrülök tőlük…néha annyira csúnya hámlós és a smink is borzasztóan mutat rajta. A durva bőrradír leszedi persze, de azt is agresszívnek érzem, mint a BHA-t. A TO Lactoc acid-ja peidg nekem meg valahogy nem használ🤷♀️ Plusz kicsit azt érzem megérdemlem és esti arcmasszázs is jól esne vele. Csodát nem várok de nekem most ez szo-szo belefér árügyileg.
Van esetleg valakinek kedve becsatlakozni rendelésbe?
Ha 2db-ot rendelsz a honlapról akkor darabja 14440Ft-ra jön ki. Ez se kevés és tudom van Foreo Play Plus is majdnem ennyiért de nekem ennek jobban tetszenek a sörte variációi (két oldalas), a tárolója is szimpi és a nagy fejemhez nagyobb készüléket szeretnék😄
Ha valaki szeretne rendelni örülnék, Dunakeszi & kornyeke, BP előnyben az átadás/tali miatt
Sorry a hosszú bejegyzésést, napsütésesebb napokat:yellow_heart:
Illetve ha valakinek van ilyesmi és megosztja a véleményét azt is szívesen veszem (pl hámlás eltávolítás végett, amire venném)