Akciók - tudsz róla?

#Eggoglow #szónikusarctisztító a téma

Sziasztok,
lehet nem ide kéne írnom, de nem tudom melyik topic lenne 100%-ig jó és végülis külföldről jön a termék.

Egy ideje szemezek a szónikus, szilikonos arctisztítókkal és hosszas utána olvasás után a Xiaomi InFace kb 6e Ft vagy az Eggo 16e Ft-os készüléke mellett tenném le a voksom. Foreo árkategória nem jön szóba.

Itt is elolvastam miket írtatok korábban topicokban róluk (pl. @Kokapu :blush:) illetve KM-es véleményeket is.
Az orrom, állam, homlokom szeretném jobban tisztítani és az elhalt hámsejteket (nem bírom a BHA-t, irritál😔) jól eltávolítani, mert megőrülök tőlük…néha annyira csúnya hámlós és a smink is borzasztóan mutat rajta. A durva bőrradír leszedi persze, de azt is agresszívnek érzem, mint a BHA-t. A TO Lactoc acid-ja peidg nekem meg valahogy nem használ🤷‍♀️ Plusz kicsit azt érzem megérdemlem és esti arcmasszázs is jól esne vele. Csodát nem várok de nekem most ez szo-szo belefér árügyileg.

Van esetleg valakinek kedve becsatlakozni rendelésbe?

Ha 2db-ot rendelsz a honlapról akkor darabja 14440Ft-ra jön ki. Ez se kevés és tudom van Foreo Play Plus is majdnem ennyiért de nekem ennek jobban tetszenek a sörte variációi (két oldalas), a tárolója is szimpi és a nagy fejemhez nagyobb készüléket szeretnék😄

Ha valaki szeretne rendelni örülnék, Dunakeszi & kornyeke, BP előnyben az átadás/tali miatt :wink:
Sorry a hosszú bejegyzésést, napsütésesebb napokat​:yellow_heart::blossom:

Illetve ha valakinek van ilyesmi és megosztja a véleményét azt is szívesen veszem (pl hámlás eltávolítás végett, amire venném):heart_eyes:

Juvia’s Place oldalán 40% akció van a mini palettákra. Van egy egyéni kuponkódom, amivel kb 3000 Ft-os darabárra jön ki egy paletta. Van esetleg, amit szeretnétek? Mert akkor úgy válogatom össze a palettákat.

2 Likes

Szia! Én egy jó másfél évig a Foreo Luna Play Plus-t használtam, és szerettem is, de sajnos tönkrement, nem tudom, hogy esetleg az illesztés nem volt-e tökéletes elemcsere után, vagy miért, de nem tudtam újra életet lehelni belé. Ekkor jött szembe velem az eggoglow reklám, és picit utánaolvasgatva úgy voltam vele, hogy ez egy jó választás lehet, főleg akciósan.
És hát a kb 1,5 hónapja, amióta használom, nagy a szerelem. Elég tág pórusokkal rendelkezem, ezért több helyen mitesszeres a bőröm, illetve száraz foltjaim is vannak. Ez a cucc szerintem sokkal jobban teszi a dolgát, mint az előző kis foreom. Jobban kézreáll, és szerintem sokkal tisztább és simább ezzel a bőröm. Illetve az is nagyon tetszik benne, hogy nem kell majd szétszedni és elemet cserélni, hanem a kis állványában feltölthető az akksija. Az eggo-nak pedig van 5 sebességi fokozata is, ami a kis foreonak nem volt.
Ugyan még csak 1,5 hónapja használom, de ez alapján bátran tudom ajánlani, és remélem sokáig kitart még :slight_smile:

2 Likes

@dunaimano Szia! Én a mini lila palettát szeretném nagyon :).

2 Likes

gondoltam rád, örülök, hogy írtál :slight_smile:

1 Likes

de tündér vagy,hogy írtál! Hálás vagyok! Koszonom

1 Likes

ÓRIÁSI MÁDARA akció, csak egyetlen napig, május 18-án!

30% kedvezmény a megjelölt Madara Skincare kozmetikumokra és Madara makeup sminktermékekre!

Vásárolj min. 22 000 Ft értékben és egy 100 ml-es Shape Cellulit krémet is AJÁNDÉKBA adunk!

MADARA 24h (naturalskin.hu)

1 Likes

Úr isten. :roll_eyes:

Te rendeled? Vagy hogyan?

1 Likes

Igen, én, a profilomban van a kupon, úgyhogy így. Igazából a végár függ a rendelt palettáktól, most ezt 5 paletta rendelésére számítottam, úgyhogy még vannak helyek.

1 Likes

Dolgozok, vársz rám picit? Kelleni fog nekem 1 szerintem tuti!

2 Likes

Igen, írj majd :slight_smile: Nem tudom, meddig érvényes az akció, vagy elfogy-e a készlet, de remélem nem.

Akkor mindjárt megyek ebédelni, fél órán belül irok!

1 Likes

Na jó a munka várhat legyen a Mauve paletta. :smile:

5 Likes

:smiley: Rendben, köszi!

1 Likes

Bocs, tudom, hogy nem smink meg kencefice, de hátha így is érdekes lehet… :sweat_smile:

Reggel 9-ig Deichmann late night shopping, 25% minden teljes árú cipőre 0519 kóddal…

Estee lauder akció
A double wear alapozó egyet fizet kettőt kap.
Esetleg valaki nem szeretne összeállni?

Sunyi paletta akció a CP oldalon. Egyáltalán nem lehet észrevenni, nincs kiemelve még csak pirossal sem. Úgyhogy nem bírtam magammal én sem:
image
5Marianne kóddal még lejön 5USD 20 dollár felett. :slight_smile:

13 Likes

Köszi, megint belevittetek a rosszba. :rofl:
Annyira imádom a CP-t, hogy az ő akcióiknak sosem tudok ellenállni. :frowning:
image

7 Likes

Elnézést, muszáj volt másokat is elcsábítanom :grin:

2 Likes