A cult-on a Huda Naughty Nude palettára 30% kedvezmény van most.
Pont ilyesmit küldött a bonu.hu amit aztán visszaküldtünk mert nem ilyet rendeltünk , de azóta sem történt visszautalás… Tudom, hogy nem ide tartozik . Mikor lesz nekem fésülködő asztalkám, szomorú :/.
Az osztrák Douglas oldalon - 25% van a legtöbb termékre éppen. Pat McGrathra is.
Sajnálom, remélem minél hamarabb visszautalják a pénzt és be tudsz szerezni egy szépséges asztalkát.
Május 1-2-án 40% kedvezmény lesz a Propa Beauty honlapján. Azt hiszem eldőlt, hogy rendelek-e június előtt .
Azért jó a KM fórum, mert idáig az életben nem hallottam erről a márkáról.
Mit érdemes róluk tudni?
Van egy 20%-os Aboutyou kuponom, ma még érvényes, 18000 Ft feletti rendeléshez 20%, ha valakinek kell, írjon üzit.
Hagyományos rúzsokat gyártanak, elsősorban olyan “nude” árnyalatokban, amiket a nagy márkák kerülnek (nem véletlenül, a márka célközönsége a sötétebb bőrű vásárlók csoportja). Engem a barnás-narancsos színek fogtak meg. A vélemények alapján a rúzsok minősége szuper, cserébe elég jó áron vannak (12 dollár).
Köszi! Tényleg nagyon jók az árak.
Köszi szépen, már rendeltem én is, kóddal. Hogy szükségem van-e 4 rúzsra, erősen kérdőjeles…
Ahogy nekem…
Nálam is négy rúzs került a kosárba.
Ebből lejön a VAT, de várhatóan a magyar vámon vonják le a különbözetet.
A holnaptól érvényes Müller prospektusból:
Hoppá Meddig érvényesek ezek?
Május 12-ig.
Nem tudom, hogy máshol is, de a Camponában most nyílt Rossmannban egy csomó I Heart Revolution Tasty paletta 1500 forint. Az avokádósat, pizzásat és barackosat láttam. Ha nem most vettem volna meg a CP Mint To Be-t, akkor a zöld tuti hazajön velem.