Akciók - tudsz róla?

A cult-on a Huda Naughty Nude palettára 30% kedvezmény van most.naughty

2 Likes

Screenshot_2021-04-28-13-35-41-231_com.facebook.katana

4 Likes

Pont ilyesmit küldött a bonu.hu amit aztán visszaküldtünk mert nem ilyet rendeltünk :sweat_smile:, de azóta sem történt visszautalás… Tudom, hogy nem ide tartozik :roll_eyes:. Mikor lesz nekem fésülködő asztalkám, szomorú :/.

2 Likes

Az osztrák Douglas oldalon - 25% van a legtöbb termékre éppen. Pat McGrathra is.

Sajnálom, remélem minél hamarabb visszautalják a pénzt és be tudsz szerezni egy szépséges asztalkát. :slight_smile:

1 Likes

Május 1-2-án 40% kedvezmény lesz a Propa Beauty honlapján. Azt hiszem eldőlt, hogy rendelek-e június előtt :sweat_smile:.

Azért jó a KM fórum, mert idáig az életben nem hallottam erről a márkáról.
Mit érdemes róluk tudni?

3 Likes

IMG_20210430_202420

Van egy 20%-os Aboutyou kuponom, ma még érvényes, 18000 Ft feletti rendeléshez 20%, ha valakinek kell, írjon üzit.

Hagyományos rúzsokat gyártanak, elsősorban olyan “nude” árnyalatokban, amiket a nagy márkák kerülnek (nem véletlenül, a márka célközönsége a sötétebb bőrű vásárlók csoportja). Engem a barnás-narancsos színek fogtak meg. A vélemények alapján a rúzsok minősége szuper, cserébe elég jó áron vannak (12 dollár).

1 Likes

Köszi! Tényleg nagyon jók az árak.

Ha rendelnétek a Propa Beautytól, az AMYLOVES kóddal még lejön az árból 15%.
@zalla

2 Likes

Köszi szépen, már rendeltem én is, kóddal. Hogy szükségem van-e 4 rúzsra, erősen kérdőjeles… :see_no_evil:

Ahogy nekem… :see_no_evil::lipstick:

2 Likes

Nálam is négy rúzs került a kosárba.:rofl:

1 Likes

Ebből lejön a VAT, de várhatóan a magyar vámon vonják le a különbözetet.

1 Likes

A holnaptól érvényes Müller prospektusból:

IMG_20210505_151357

IMG_20210505_151439

7 Likes

Hoppá :smiley: Meddig érvényesek ezek?

1 Likes

Május 12-ig.

2 Likes

Nem tudom, hogy máshol is, de a Camponában most nyílt Rossmannban egy csomó I Heart Revolution Tasty paletta 1500 forint. Az avokádósat, pizzásat és barackosat láttam. Ha nem most vettem volna meg a CP Mint To Be-t, akkor a zöld tuti hazajön velem. :smiley:

1 Likes