Akciók - tudsz róla?

A benne lévő olajat pont most árulom, mivel a fekete (Chronologiste) olaj nem tud semmi extrát és inkább nem bontom meg, hasonló az összetétele eléggé. A többi termék szimplán nem érdekel. :slight_smile:
A kis Yodás paletta viszont majd érkezik, mert cuki. Azért szívom a fogam amikor a szállítás majdnem annyi, mint a paletta és mást nem rendelhetek hozzá a helyi szorgalmas vámosok miatt. Júliustól minden 3. országból érkező csomag után fizetünk, akkor én nem fogok semmit rendelni ha nem lesz európai telephelyük.

-25% van majdnem mindenre az osztrák Douglas appban (akciós termékekre pl. nem). Úgy látom megemelték kicsit a The Ordinary termékek árát, gondolom ez az EL-átvétel hatása.

Glamourbeauty-n 20% van mindenre,hátha érdekel valakit :slight_smile:
image

2 Likes

rephr - concept store

free shipping on orders over $50

shipping

All brushes are made in Japan and imported to our warehouses in the US and EU.

Europe & UK

Customers in the EU & UK will be served by our warehouse in Austria, where brushes have been pre-cleared so you don’t have to deal with customs. in some cases when VAT, duties & taxes apply, they will be automatically included in the prices.

Standard shipping generally takes 6-10 business days, but please allow up to 1 month due to the pandemic.

Standard shipping ($10.00) is waived for orders over $50 USD. Exclusions apply*.

Express shipping ($20.00) via DHL Express is available as a $10.00 upgrade at checkout.

Hat, ebben teljesen igazad van :joy: beleugrottam a 40%-ba, hat lehet, hogy sporoltam sokat, de koltottem is sokat :crazy_face: de kiprobalom az uj korrektort es az uj szerumalapozot. Mar csak 3 dologban kell az egiek segitsege: 1) azokat a szineket kuldjek, amit beletettem a kosarba 2) a kivalasztott szinek passzoljanak. S mivel neztem tobb reviewt, es hatott ram…igy a 3) legyen igaza a teszteloknek :wink:

1 Likes

Számolj be majd a termekekrol, ezek engem is birizgalnak. :wink:

2 Likes

Rudecosmetics.com oldalon 40%-os akció van SPRING2021 kóddal. :slight_smile:

1 Likes

Ma ismét Night shopping a Douglasban. Új kedvezmény sávok a 30%-os kedvezmény 50 ezer forint felett aktiválódik.

1 Likes

Egy szó jutott eszembe: köcsögök!
Túl szép volt…:upside_down_face:

Most számoltam, 30 párezres rendelésnél ezer párszáz Ft a különbség, úgyhogy visszaszívom.:blush:

3 Likes

Basszus, ez fel se tűnt! Rohadjanak meg! Bár, amilyen ütemben a forint romlik, valahol meg is értem őket… Ennyit nem tudok most összeszedni, bővíteni kell a kívánságlistámat :smiley:

IMG_20210324_122648

Clinique akció továbbra is el egyebkent.:blush:

1 Likes

A beautylish oldalán elkezdődött a Gift Card Event. Ha nem is a 20 dolláros kuponokért 100 dolláros vásárlásonként, de a Becca akciók miatt érdemes felnézni az oldalra.

1 Likes

https://dermaflora.eu/termek/dermaflora-natural-cosmetics-0-termekminta-csomag/
399 Ft-ért kipróbálható minták, nincs postaköltség sem :slightly_smiling_face:

5 Likes

Köszi :blush:

Vámolnak ha onnan rendelek?

Bele van már számolva a vám a végösszegbe, mielőtt leadod a rendelést kiírja.

2 Likes

Köszönöm!

MAC - 20%

Screenshot_20210326-230952

A Zoeva oldalán ismét akció van, ha valaki valamit szeretne a leértékelt dolgok közül, akkor siessen.

3 Likes