Próba-szerencse.
Sziasztok, jó estét!
Hosszú ideje olvaslak benneteket, sokáig halogattam a regisztrációt, de az Hourglass és @zalla hozzászólása miatt nem várhattam tovább.
Köszönöm szépen a tippet a SpaceNK-s rendeléshez, regisztráltam, meghívót küldtem ismerősnek és már meg is rendeltük a palettát. Működik a meghívásos módszer, levonja a 15 fontot is az oldal. Így került 22464 forintba a paletta, ingyenes szállítással.
Ha valakinek tudok segíteni a linkkel (és ezzel Zallát nem bántom meg, hiszen a meghívó is kap 10 fontot) akkor írjatok privát levelet. Van itt egyáltalán olyan? Remélem.
Örülök, hogy működik .
Nem bántasz meg, nyugodtan küldd a meghívót.
Köszönöm szépen! Nagyon hálás vagyok neked a tippért!
A karácsonyi ajándékom lesz
A PinkPanda ma ingyen szállítana ha 8500 Ft felett vásárolsz.
Jolse-n mintha free shipping lenne, de lehet tévedek. Valaki megerősítene, ha szépen kérem?
Azt írja a csillagnál, hogy csak abban az országban érvényes, ahol van standard shippingre lehetőség.
Nálunk van már?
Már régen néztem a Jolsét…
Tuti nincs nálunk
Köszönöm!
Kávéra, kapszulára és teára évente csak egy alkalommal van akció a Tchibo-nál!
Ez pedig nem más, mint: A kávé világnapja
20% kedvezmény minden kávéra, kávéfőzőgépre, teára, kapszulára és kávé kiegészítőre
Az ajánlat 2020. szeptember 28. - október 1. között érvényes a Tchibo üzleteiben és a webáruházban.
Kedves Lányok, most ünnepélyesen “kikövetem” ezt a topic-ot. Nagyon köszönöm az akciók megosztását, sokból profitáltam. Szeretném a csábítást elkerülni innentől, amennyire lehet. Máshol ott vagyok
Ha, ha! Irány a low buy?
Hát, azt nem merem kijelenteni, meg fogadalmat tenni, de figyelem magam
Tesóm pont ott dolgozik , remélem nem fog kinyúvadni :D.
A Rimmel szemhéj bázis lett a kedvencem, de a Krémmániás adatlapján azt olvastam, hogy már nem gyártják. A múltkor a mall.hu-n találtam meg, rendeltem is kettőt nyomban. A második félénél járhatok most, ezért rákerestem. A Notinon újra lehet kapni, így be is táraztam.
Nem akció, de nekem nagy volt az öröm.
Nem tudom, nálunk miért nem árulják már. Én a múltkor az Asosról rendeltem, mert ott is van.
Nars -20% Feelunique és hogy a kísértés nagyobb legyen +
Marionnaud -25 % Full Moon 2 teljesáru termék megvásárlásakor.
Nem igazán működik a fizetés vagyis amikor én próbáltam nem tudtam fizetni.
Ki kellett cselezni a rendszert.
Notinon szerény 5 % kedvezmény kódja: EB1-256-LYQ
Érvényes: csak ma.
Beauty Bay-en jelenleg ABH szemöldök termékekre: 3 termék esetén csak 2-ért fizetsz (a legolcsóbb ingyen)
KAP -20 % szerda estétől.
Helia-D oldalon 10% kedvezmény van a G&G-ra is, a többi cucc mellett: https://www.helia-d.hu/Geek-and-Gorgeous-marka-termekek