Akciók - tudsz róla?

Ez csak egy személyes vélemény, de szerintem ilyen “leányvállalat” vagy mi lehet, főleg a kiadás a feladatköre, gondolom olyasmi lehet, hogyha a gyártótól ez esetben közvetlenül a kiadótól olcsóbb lehet a könyv mert kell utaztatni a könyvesboltokba stb.

A másik tippem, hogy nekik is van külön raktáruk/készletük ezért csinálhatnak akciót az anyacég nélkül is. Gondolom csak az ott kapható könyvekre érvényes :slight_smile:

Illetve az alexandra.hu-n is láttam ugyanezt vagy épp nagyon hasonló akciót ebben a pillanatban:)

Én mernék rendelni mindkettőtől, ha ez segít valamit :slight_smile:

2 Likes

Igen, megbízható. Az alexandra.hu gyakorlatilag a könyvmolyképző tulajdona én azt olvastam. Nyugodtan rendelj az alexandrakiado oldalról, én mindig gyorsan megkaptam onnan a könyveket. Ami most az alexandra.hu esetén nem így van… Rengeteg a gond a raktárvásárukkal.

2 Likes

Douglas Shopping Night

2 Likes

Hah, már megint :sweat_smile:

2 Likes

Ez bibis, nem?
https://www.douglasshop.hu/p/estee-lauder-advanced-nighr-repair-intense-reset-concentrate-539035?fs=3033818112
Szerintem csak 5 ml-s, mert nem létezik, hogy a 20 ml-es 19867.- és a 15 ml (ha van ilyen kiszerelés) csak 4490.-
https://www.douglasshop.hu/p/estee-lauder-advanced-night-repair-intense-reset-concentrate-105640?fs=2575409233

Ne is mondd.:blush:
Egy ideje dédelgetek egy Hermest, mármint magamévá akarom tenni, és a 30% nagyon vonzó. DE, belegondoltam, hogy ez lesz a parfüm, amit a koronajárvány idején vettem, és még ha tetszik is mindig ez jut majd eszembe. Elengedem. Most nem.

1 Likes

Melyik az?

Na, ezzel a problémával már én is szembesültem! Nem akarok egy illatot azonosítani a vírussal. Elég kiterjedt védőprotokollt alkalmazunk - a koronavírus tippek topikban már írtam róla - de ennek ellenére a protokoll utolsó lépése a kisbőrönd bekészítése lesz (már csak babonából is, hogy ne kelljen soha elővenni), és erősen gondolkodóba ejtet, hogy egy parfümöt is tegyek-e bele. De végül arra jutottam, hogy inkább nem, nem akarnám egyik kedvencemet sem ezzel azonosoítani.
Viszont Neked azt ajánlom, vegyél inkább több illatot, hogy ne csak egy illat legyen a fekete bárány :))))

3 Likes

Kicsit off: a Könyvmolyképzőnél holnap reggel 8-tól online raktárvásár lesz, teljes készletre, négy napig. Aki esetleg olvas tőlük :slight_smile:

7 Likes

Mindenhol raktárvásár van :smiley: Én az alexandra.hu-s raktárvásáron bevásároltam. Főleg könyvmolyképzős könyveket. 32 darabbal elleszek egy darabig. Amúgy tényleg érdemes ilyen alkalmakon vásárolni.

4 Likes

Az azért egy szép szám! :slight_smile: egyébként szerintem megéri nekik akciózni, legalább is vásárlóként én boldog vagyok :smiley:

2 Likes

A Douglasnál 40% van Artdeco termékekre (Glamtopia pirosító, Translucent Shimmer fátyolfényes púder).

A Cultbeautyn akciós a Mercury Retrograde paletta (30%-kal).

4 Likes

Úgy látom, halasztottak: https://www.facebook.com/konyvmolymarkabolt/photos/a.364029883685066/2809892775765419/?type=3&theater

1 Likes

Igen, a mai napon biztos nem indul. De azért én bízom benne, hogy meg tudják oldani.

1 Likes

Koszonom! :kissing_heart: A Mercury Retrogradet megrendeltem iziben.

2 Likes

Szívesen! Nagyon fogod szeretni. Szkeptikus voltam a márkával szemben, de jó minőségű és masszív a csomagolása.

1 Likes

Emlekszem a jo velemenyedre rola es eszben tartom az altalad dicsert termekeket. :slight_smile:
Nablatol a Dreamyt nezegettem az elmult hetekben a lilak miatt. Ez egy picivel dragabb es sokkal szelesebb szinskalat olel fel. Van egy nagy Huda palettam, szuper minoseg de csukott szemmel nyitom ki, haha!

1 Likes

Jaj, a Dreamyt majd szeretném megvenni.:heart:
Hudától azóta van egy kétvégű szemfestékem és a Rich Nude Mini Obsession paletta is hozzám vándorolt, szóval csak óvatosan ezzel a nőszeméllyel.:slight_smile:
Miért nyitod ki csukott szemmel?

1 Likes

A no szemelye miatt. :see_no_evil:

Hmm, hát igen. Szerény módon minden palettáján az ő orcamása díszeleg.