Nekem a zselés annyira nem vált be, de egy próbát megér…
Zselés fogkrém?
Nahát, micsoda oldalakat találsz! köszi!
Nem az a titánium-dioxidos fehér, hanem puhább, folyékonyabb, zselés állagú. Ezek nem szárítanak annyira, mint a másik fajta.
Vagy nem ez volt a kérdés, hanem hogy minek a pattanásra fogkrém?
Nem tudtam elképzelni mit jelent a zselés fogkrém szó, így még sosem találkoztam vele, de azt hiszem tudom már miről beszélsz .
Nekem pattanásra néha segít, néha nem a fogkrém, de mindenképp szárít rajta valamennyit, csak néha nem olyan látványos. Engem nagyon zavar éjszaka , reggel meg alig lehet lemosni.
https://kremmania.hu/kremek/cosrx-acne-pimple-master-patch
Én ezt szoktam pattanásra használni, igaz, annyira nekem nem is vált be, kb. 5-ből 2-szer működött, másoknak viszont nagyon bejön. Ha másban nem, abban mondjuk segít, hogy ne piszkáljam a pattanást, amíg rajta van
Képzeljétek, végül szemcseppet tettem a puklimra. Hisztaminos, szóval reméltem segít a gyulladásban. Reggel egy kis kamillás borogatás és kicsit szebb lett. Összébb ment, de nappalra is leragasztottam (nem emberi szemnek való ).
Képzeld szolidarítok veled, mert nekem is lett a nyakomon egy pattanás és nagyon fáj. Mondjuk nekem nem nagy, csak piros, meg legalább eltakarja a hajam. Kipróbálok valamit az ajánlásaid közül
Nekem ritkán a dekoltázsomon és a nyakamon szokott lenni, nem olyan durva, de nem is szép. Én a parfümre gyanakszok mindig, az nem okozhatja?
Van valami a levegőben, csajok, én is kipattanásosodtam. Sajnos nekem az állam érintett, korrektoron kívül más nem takarja el. Nem bírtam magammal és jól megnyomkodtam, úgyhogy velem lesz még egy darabig úgy érzem…
Nálam pedig a hidegebb idő beköszöntével az ekcéma is megjelent az államon. Megtévesztés gyanánt nem a jobb, hanem a bal oldalon, két napig vakartam is a fejem, hogy mi fene van rajtam. Aztán észbe kaptam, tegnap este rákentem az Alverde szérumot, reggelre szépen el is múlt a lángoló pirosság. Imádom!
Ó, Lányok, együtt érzek Veletek!
@Kokapu: nekem ekcémára csak a szteroidos kevert kenőcs, ha gázos, ha nem annyira, akkor megteszi az Exxema Repair is. Teljesen elképeszt, hogy bírod a Naturschön-t! Hát, nem vagyunk egyformák
@Vicus, @dunaimano: ha még “nem kelt ki” a kis piszok, akkor vala AHÁ-sat szoktam rátenni, segít feljönni. Persze van az a gumó, aminek ez kismiska. Ha sikerült "elintézni, akkor fertőtlenítés és ami otthon akad: szárító, gyulladást lehúzó, ki mit bír. Nektek van bevált módszer vagy mindig más?
Én már tényleg beszerzek valami antibiotikumos cuccot és az Ilcsi ichtiolos korrektorát.
A hidrokortizon tartalma miatt nekünk a Laticort vált be ekcémára.
Most van a dekoltázsomon egy “ki nem kelt” visszamaradvány, amit amikor belobbant, elkezdtem sajnos kezelni, és most ott maradt egy enyhe kis pukli, kicsit el is van színeződve. Arra mit javasolnál?
Milyen Alverde szérum? A lányom szokott ekcémával küzdeni.
Alverde Naturschön bár úgy emlékszem, valakinek allergiás reakciója volt rá, de általában a legtöbbünknek bevált.
Valami szemsminkjüktől viszketett a szemem még az első világháború előtt, azóta nem használom a termékeiket.
Van olyan pukli, amit semmi nem hat meg, sajnos. Mindegy, h kezelted vagy nem.
Ha elszíneződött, talán az AHA segít halványítani, vagy C-vitaminos szérum. Lehet, hogy felszínre is hoznák, ha nincs annyira mélyen. Én ezekkel próbálkoznék. Aztán persze fényvedő, ha kint lenne a dekoltázsod, bár ilyen időben nem valószínű
A kezelés alatt azt értettem, hogy elkezdtem nyomkodni.
Persze cseszett kijönni, inkább visszahúzódott a barlangjába, de csak annyira, hogy a nyomát azért otthagyta, jelezvén, hogy ő azért még ott van!
A kis piszokláda! És fájt? Nekem ezen a részen nagyon szokott
Jócskán több, mint egy éve küzdök mindhiába az állam alatt, nyakamon végighúzódó, igen tartós, igen makacs és rendkívül kitartó és mindennek teljesen ellenálló erőteljesen gyulladásos, aknés problémával. Orvosoktól orvosig jártam, gyógyszerekből, krémekből kb. mindent kipróbáltam, étrendet is váltottam, de az eredmény csak annyi lett, hogy a széles spektrumú antibiotikumtól és antibiotikumos kencéktől kikészült a gyomrom, hiperérzékeny lett a bőröm, de a gyulladt kinyomhatatlan, bőr alatt lévő, nagyon erős gyulladásban lévő zárt pattanások teljesen megmaradtak, csak kisebbek lettek kicsikét. A nagyobb baj az, hogy pár napja az arcom bal felén a száraz részen négyesével jönnek újabbak, amik piros foltként meg is maradnak. Leírhatatlanul el vagyok keseredve és már kétségbe is estem. Újabb kivizsgálássorozat következik, de ha lenne végre eredménye, és megtudnánk a kiváló okot, akkor azt mondom minden idő, energia és pénz is megérné… na de így???
Csak jótanácsként az antibiotikumokkal csak nagyon óvatosan, mert tapasztalatom szerint többet tudnak ártani, mint használni sajnos.