Ajánlást kérek!

Köszönöm szépen! :slight_smile:

Boldog névnapot kívánok! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszi szépen!

1 Likes

Boldog névnapot kívánok @Kokapu :).

1 Likes

boldog-nevnapot-4

1 Likes

@Szandika @Montelino köszönöm szépen, nagyon kedvesek vagytok!

1 Likes

A Trend it up púdereivel érdemes egy próbát tenni szerintem.

Köszönöm az ötletet :slight_smile: Korábban próbáltam, amikor kijött, de akkor nem sikerült jó színt választanom, azóta el is feledkeztem róla. Mostrá kerestem és elvileg azóta frissítették a színválasztékot, úgyhogy ránézek majd.

Valamiért nekem se feltétlenül ez a púder jut először eszembe,amikor vásárlásra kerül a spr, de a fedését nagyon szerettem. Még akkor is ha fel kell frissíteni napközben. (De ha mellé egy jó niacinamidos, cinkes szérumot használok akkor mondjuk nem feltétlenül).

tudtok esetleg szép, glitteres szemhéjfestékeket, amiben viszonylag kisméretű glitterek vannak? lehetőleg színesek, és nem olyan, hogy a színes alapban ezüst csillám van. (kb. olyasmire gondolok, mint ami az essence rain or shine palettában van, csak nem kell feltétlen duokrómnak lennie.) az állag az mindegy, lehet folyékony, préselt vagy nem préselt, csak ne a tengerentúlról vagy ázsiából kelljen rendelni :smiley:

edit: ezen a képen látszik

1 Likes

Bocs, Lányok, hogy nem sminktémában írok, S.o.s kéne iszonyatosan ronda nyakra(!) nőtt pattanásra. Második fej-fúj! Reggel elintéztem, mert olyan volt, de nagyon gyulladt, vörös a kerülete is vagy 20 Ft-os nagyságban. A gondom, hogy nincs itthon más, csak Betadin, alkohol, Neogranormon, BHA, de ezeket már alkalmaztam. Valami házi praktika nem jut eszetekbe? Éjjelre leragasztom. Még mindig akkora, mint a Stromboli :sweat_smile:

2 Likes

Teafa olaj? Nekem az segít ilyenkor :slight_smile:

1 Likes

Valami cicakrém? Fogkrém, alapozó (istenien szárítanak - ebben az esetben előnyös tulajdonság).
Nekem irreális módon a zsíros körömvirág krém szokta levinni a puklikat.

1 Likes

Köszi,sajna nincs itthon :frowning:

Nincs egyik sem, de köszi! Nem is értem miért nem tartok legalább Ilcsi-féle ichtiolos korrektort, az remekül lehúzza éjjel. Fogok is venni.

1 Likes

Bevallom őszintén, én ilyen nagyobb vészhelyzetben - “extrém problémára extrém
megoldas” elve alapján - bizony nem mellőzöm a Gentalyn beta-t, ami kortizont (:pensive:) ês antibiotikumot is tartalmaz; nem tudom, ennek mi a magyar megfelelője. Sajnos vannak szituácók (különösen a nők életében), hogy ez a “szükséges rossz” a gyors megoldás.
Jaj, azt még el is felejtettem, hogy mikor “otthon” (Mo.) vagyok, mindig beszerezem a DM-es kedvenceimet: a mini Balea anti-pickel SOS-gelt (ez jó szolgálatot tesz a kritikus napokon), a másik kedvenc a Balea 25%-os ureát tartalmazò lábsarok krémje.

2 Likes

Ja, fogkrém van, de zselés, nemtom az jó-e…

Igen, beszerzek már ilyet is, illetve Ebrimycin, ha jól írom itthon is kapható. Antibiotikum az is.
Szóval fel kell töltenem a pati-patikát. Furcsa módon nem volt szükség “keményebb cuccra” jó ideje. 1-2 kisebb előfordult, de akkor korrektor segített.

Köszönöm a tippeket, Csajok! Amit lehet végigpróbálok.

itt találtam valami helyettesítőt a gentalyn beta-ra: https://pillintrip.com/search_analog_gentalyn-beta_in_hungary

2 Likes