Ajánlást kérek!

Ez most sokat nem fog segíteni, de a Colourpop ajakprimerjét szeretem, az Artdeco (de annak a csomagolása még nem így nézett ki) viszont annyira nem jött be.
Bár bevallom őszintén, nekem a tartósság tekintetében általában jól viselkednek a rúzsaim (hétvégén egy Essence szájfény is 4 órán keresztül simán tartott), inkább szebben mutatnak, ha van alatta primer.

1 Likes

A MAC-eset ismerem egyedül ezek közül, azzal én is meg vagyok elégedve. De egy jó ajakápoló is sokszor nagyon sokat tud segíteni.

1 Likes

Köszi a tippeket! :heart:

Sajnos a szimpla ajakápoló nálam rövidíti a viselési időt a legtöbb esetben, mert azzal együtt felszívódik a rúzs vagy lecsúszik róla :grin: Mattok alá jó, de azokat ritkán hordok.
Kár, de a Carmexet nem szeretem sem stick, sem tégelyes, semmilyen ízű formában
A drogériás rúzsaim krémesek vagy fényesek és vékony textúrájuk van, pikk-pakk megeszi a szám. Asszem a Mac lesz a befutó az ajánlásaitok és az összetevők alapján (inkább elzáró meg szilikonos alkotói vannak) :+1:
A N webáruházban van rá 14% kedvezmény, ha valaki mást is érdekel.

3 Likes

A fényes vagy krémes rúzsaim (még a MAC-esek is) ugyanúgy elmásztak a prep and prime-al, mint amúgy. Megjegyzem, fogalmam sincs min múlik, de nekem a mattok is másznak bizonyos esetekben és baromira nem múlik azon, hogy a pucér számra, a primeresre vagy a carmexre kenem. Ne kérdezd, én sem értem :smiley: Nyilván “szája” válogatja. Ha kipróbálod a primert, legalább tudod, hogy hosszútávon megéri neked vagy nem :slight_smile:

1 Likes

Én is a MAC-re szavaznék…

2 Likes

A Rare Beauty-tól ajánlanátok bevált termékeket? Nagyon rákattantam, próbálnék pár terméket tőlük a jelenlegiek mellett.

Mi a kedvencetek? :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Folyékony pirosító és highlighter, préselt highlighter - az utóbbi vakítóan fényes, a kedvenc Shimmer Bricked szolid kis tündérpor hozzá képest.:slight_smile:

1 Likes

Hú, a Shimmer Brick száz éve nincs már meg, de tényleg, régen szerettem.

A préselt highlighterről láttam pár review videót, eléggé törékeny cucc… :frowning:

Kiesett a kegyeidből?

Nekem gond nélkül megérkezett a Sephora oldaláról, szimpla papírral volt kibélelve. Persze lehet, hogy csak szerencsém volt.

Hűtlen lettem, találtam jobbat, ami tartósabb, mert még mindig imádom a műfajt, de a shimmer brick elkopott a nap végére. :frowning:

A Rare Beauty highlightere tényleg pokoli népszerű, közben utánanéztem, nem semmi a fénye…

Mit találtál a Shimmer Brick helyett?

Tényleg tükörfénye van, préselt highlighternél még nem láttam ilyet, pedig azt hittem, nekem már nem tudnak újat mutatni.

1 Likes

Per pillanat ezt az Armanit használom, mert karácsonyra beszereztem, világos bőrön tényleg gyönyörű és imádom, előtte azt hiszem, hogy Tilbury palettát használtam a célra.

https://www.tiktok.com/@juliakardos.makeup/video/7312870000124071211

https://www.tiktok.com/@juliakardos.makeup/video/7320880585029815594

1 Likes

Huh, tényleg nagyon szép!

Rúzs, szájceruza, brow termék, mascara, púder, blush és highlighter - nekem ezek mind, mind bejöttek , ja és a színezett hidratáló.
1 db púderem van eladó, ha gondolod, bontatlan.

2 Likes

Sziasztok!
Légyszi, ajánljatok nekem egy jó BB vagy CC krémet! (Bár tudnám, mi a különbség a kettő között…)
Zsíros a bőröm, és a pórusaim mindentől is eltömődnek, ezért nem szoktam alapozót használni.
A célom az lenne vele, hogy egységesebbnek nézzen ki a bőröm, maszkhatás nélkül.
Az összetevőkre is háklis vagyok, nem használok olyan termékeket, amiben alkohol, paraffin, vagy hasonló nyalánkságok vannak, a szilikonos cuccokat is pórálom a lehetőségekhez mérten kerülni
Remélem, nem szűkítettem le úgy a kört, hogy olyan termék ne is létezzen :smiley:
Ó, és ha grátiszban fényvédős, az lenne a mennyország!
Előre is köszi!

@Shenzi https://kremmania.hu/kremek/clinique-moisture-surge-sheertint-hydrator-spf25-szinezett

1 Likes

Az igényeid alapján IT Cosmetics CC krém. Ez az átlagos bb-cc krémeknél azért nagyobb fedést biztosít, fényvédővel, tartós, szép inci…:wink:

Köszönöm az ajánlást! :kissing_heart:
Őt már néztem, csak az Octinoxate miatt kiejtettem a jelöltek közül

Szia!
Köszönöm az ajánlást! Bármelyik a 4-ből, amelyik fent van itt krémmánián, vagy azok közül konkrétan az egyikre gondoltál?

Hát, a hardcore, fényvédelemben jártas kolleginák, a fényvédőzést biztos nem erre bízzák. Én mindig kenek alá más fényvédőt. Van esetleg egyéb olyan tulajdonsága ennek az összetevőnek, amiért jobb, ha nem használom? :no_mouth: és van ilyen az IT-ben?