Ez most sokat nem fog segíteni, de a Colourpop ajakprimerjét szeretem, az Artdeco (de annak a csomagolása még nem így nézett ki) viszont annyira nem jött be.
Bár bevallom őszintén, nekem a tartósság tekintetében általában jól viselkednek a rúzsaim (hétvégén egy Essence szájfény is 4 órán keresztül simán tartott), inkább szebben mutatnak, ha van alatta primer.
A MAC-eset ismerem egyedül ezek közül, azzal én is meg vagyok elégedve. De egy jó ajakápoló is sokszor nagyon sokat tud segíteni.
Köszi a tippeket!
Sajnos a szimpla ajakápoló nálam rövidíti a viselési időt a legtöbb esetben, mert azzal együtt felszívódik a rúzs vagy lecsúszik róla Mattok alá jó, de azokat ritkán hordok.
Kár, de a Carmexet nem szeretem sem stick, sem tégelyes, semmilyen ízű formában
A drogériás rúzsaim krémesek vagy fényesek és vékony textúrájuk van, pikk-pakk megeszi a szám. Asszem a Mac lesz a befutó az ajánlásaitok és az összetevők alapján (inkább elzáró meg szilikonos alkotói vannak)
A N webáruházban van rá 14% kedvezmény, ha valaki mást is érdekel.
A fényes vagy krémes rúzsaim (még a MAC-esek is) ugyanúgy elmásztak a prep and prime-al, mint amúgy. Megjegyzem, fogalmam sincs min múlik, de nekem a mattok is másznak bizonyos esetekben és baromira nem múlik azon, hogy a pucér számra, a primeresre vagy a carmexre kenem. Ne kérdezd, én sem értem Nyilván “szája” válogatja. Ha kipróbálod a primert, legalább tudod, hogy hosszútávon megéri neked vagy nem
Én is a MAC-re szavaznék…
A Rare Beauty-tól ajánlanátok bevált termékeket? Nagyon rákattantam, próbálnék pár terméket tőlük a jelenlegiek mellett.
Mi a kedvencetek?
Folyékony pirosító és highlighter, préselt highlighter - az utóbbi vakítóan fényes, a kedvenc Shimmer Bricked szolid kis tündérpor hozzá képest.
Hú, a Shimmer Brick száz éve nincs már meg, de tényleg, régen szerettem.
A préselt highlighterről láttam pár review videót, eléggé törékeny cucc…
Kiesett a kegyeidből?
Nekem gond nélkül megérkezett a Sephora oldaláról, szimpla papírral volt kibélelve. Persze lehet, hogy csak szerencsém volt.
Hűtlen lettem, találtam jobbat, ami tartósabb, mert még mindig imádom a műfajt, de a shimmer brick elkopott a nap végére.
A Rare Beauty highlightere tényleg pokoli népszerű, közben utánanéztem, nem semmi a fénye…
Mit találtál a Shimmer Brick helyett?
Tényleg tükörfénye van, préselt highlighternél még nem láttam ilyet, pedig azt hittem, nekem már nem tudnak újat mutatni.
Per pillanat ezt az Armanit használom, mert karácsonyra beszereztem, világos bőrön tényleg gyönyörű és imádom, előtte azt hiszem, hogy Tilbury palettát használtam a célra.
https://www.tiktok.com/@juliakardos.makeup/video/7312870000124071211
https://www.tiktok.com/@juliakardos.makeup/video/7320880585029815594
Huh, tényleg nagyon szép!
Rúzs, szájceruza, brow termék, mascara, púder, blush és highlighter - nekem ezek mind, mind bejöttek , ja és a színezett hidratáló.
1 db púderem van eladó, ha gondolod, bontatlan.
Sziasztok!
Légyszi, ajánljatok nekem egy jó BB vagy CC krémet! (Bár tudnám, mi a különbség a kettő között…)
Zsíros a bőröm, és a pórusaim mindentől is eltömődnek, ezért nem szoktam alapozót használni.
A célom az lenne vele, hogy egységesebbnek nézzen ki a bőröm, maszkhatás nélkül.
Az összetevőkre is háklis vagyok, nem használok olyan termékeket, amiben alkohol, paraffin, vagy hasonló nyalánkságok vannak, a szilikonos cuccokat is pórálom a lehetőségekhez mérten kerülni
Remélem, nem szűkítettem le úgy a kört, hogy olyan termék ne is létezzen
Ó, és ha grátiszban fényvédős, az lenne a mennyország!
Előre is köszi!
Az igényeid alapján IT Cosmetics CC krém. Ez az átlagos bb-cc krémeknél azért nagyobb fedést biztosít, fényvédővel, tartós, szép inci…
Köszönöm az ajánlást!
Őt már néztem, csak az Octinoxate miatt kiejtettem a jelöltek közül
Szia!
Köszönöm az ajánlást! Bármelyik a 4-ből, amelyik fent van itt krémmánián, vagy azok közül konkrétan az egyikre gondoltál?
Hát, a hardcore, fényvédelemben jártas kolleginák, a fényvédőzést biztos nem erre bízzák. Én mindig kenek alá más fényvédőt. Van esetleg egyéb olyan tulajdonsága ennek az összetevőnek, amiért jobb, ha nem használom? és van ilyen az IT-ben?