10ml-s minta.
Most nem homless-es a szöveg
Csajok, ha vége a bomtogatásnak, kérlek, írjátok meg, melyik cuccnak örültetek legjobban
Hű, ennek tisztára olyan illata van mint egy nagyon bio kamilla szappannak Elsőre furi, de most nem győzöm szipókázni
Újabb ajakápoló azt hiszem, erre a hónapra el leszek látva minden szükségessel, ami a sminkeket illeti
2ml-s minta. Én a mintákat hanyagolnám.
Milyen klasszak ezek a naptarak. En ebben az evben is Yves Rocher naptarat kaptam. Es most is van benne egy rakat mintatermek (arcapolo 5 ml, meg parfumminta), amikkel ugy erzem engem mar nem, de aki megajandekozott vele, azt igencsak becsapjak. Ezek a mintak szerintem szoroanyagok, magukban igencsak szegenyes meglepetesek…Ja, es a tavalyi es az idei valaszteka nem igazan ter el egymastol jah, de mas alaku a dobozkaja
A marionnaud meglepijei igencsak tetszenek;-) Lehet, aki osszeallitotta egy no volt, aki sminkel is
A mai fiókban egy ajakápoló volt. Ez legalább nem mintakiszerelés
Már megint a homeless. Mást nem tudtak kitalálni?
Holnapi is ilyesmi… Szerintem végig ez lesz
Hyaluronic power serum. 3ml-s minta.
Én a Butter glossokat nagyon szeretem, van három vagy négy, szerintem a legjobbak.
A fiókomban Phil volt. Hydro Phil
Egy cuki szappantatyó:
Ez olyan szúrós dörzsis vagy sima, puha?
Nem spórolták ki belőle az anyagot, ezért tűnik olyan kis vaskosnak, de meglepően puha.
Elfelejtettem már, ez milyen kalendárium?
Egy ilyen szütyőkét én is kipróbálnék. Teleraknám a kicsi szappanvégekkel és úgy használnám.
Ugyan nem engem kérdezel, de tudom, hogy a Zöld Mami oldalán lehet rendelni
Vagy ha rákeresel a szappantartó zsákra, akkor is kiad néhány találatot a google.
Eddig csak egy bukkant elő a naptárból, de nagyon szeretem.
A fene se gondolta volna, hogy az ajakkencékkel való megbarátkozásomhoz egy kalendárium kell