A neon továbbra is népszerű lesz 2020-ban?

A neon zöld és a neon színek annyira népszerűek 2019-ben. Sokat látunk neon zöld pólóban, cipőben, neon sminkben.

Még mindig lesz olyan népszerű, mint 2019-ben?
neon%20trending-1
neon%20trending-3
neon%20trending-4
neon%20trending-5
IMG_5124
![75265131_404328763593176_934690169050283211_n|500x500](upload://hMsvZwT4l06h63d3P9W5BIYMcZi.jpeg)

1 Like

a neon jó 5-6 éve töretlen népszerűségnek örvend. különösen nyáron, a napbarnított bőrrel alkotott kontraszt miatt. nem hiszem, hogy ez egyhamar változni fog. személy szerint nem vagyok oda a neon színekért, engem csak sápasztanak.

2 Likes

nagyon remélem. a neon kiegészítők rengeteget dobhatnak egy amúgy neutrális öltözeten - vagy egy kevés neon egy amúgy neutrális sminken.

1 Like

Engem sosem érdekel az aktuális divat. Azt veszek fel amit szeretnék. Személy szerint a neon színek nem állnak jól, sosem venném fel őket, mert ez a divat. Ez van, mindig azt nézem mi áll jól nekem, melyik ruhadarabokat szeretem legjobban :).

3 Likes

Nekem a nyolcvanas évek jutnak eszembe, amikor általános iskolás voltam, és majd megvesztem egy neonpink pulcsiért. Kaptam, sőt egy neonzöldet is. Bármikor meglátok egy ilyesmi színű holmit, az a kicsit giccses korszak ugrik be. Amúgy engem nem zavar, mindenki azt vesz fel, amit akar, ha valaki szövegkiemelőként boldog és kiegyensúlyozott, viselje. Csak nekem ne kelljen hordanom. :grin:

8 Likes

Jaj erre emlékszem, mindenki abban járt, nagyon menő volt. :slight_smile:

3 Likes

Jaj de jót nevettem! :smiley: :smiley:

2 Likes

a 2000es évek végén is volt ilyen hullám, emlékeztek a (találó megfogalmazás a szövegkiemelő :D) pink, sárga vagy neonzöld színű harisnyának nem mondható, térdig érő cicagatyákra? :slight_smile: ami fölé semmit nem vett fel senki csak egy topot :smiley: volt aminek csipke is volt a térdénél…mai szemmel nézve rémes :smiley:

1 Like

Hála az égnek, nem emlékszem. Biztosan azért, mert meg sem kísértett a koromnál és a súlyomnál fogva. A nadrágnak nem nevezhető, kínai piacos minőségben áttetsző “harisnyagatya” azonban nem tud kipusztulni a divatból. Addig semmi gond vele, amíg fenék alá érő felsővel veszik fel… :grin:

1 Like

Áttetsző és átüt rajta a párduc mintás bugyogóóó :smiley:

1 Like

fgdhgfh Ilyesmik voltak…pár felvétel után kikopott a fenekénél a varrás és az alján a csipkénél lógott a cérna meg a gumi :smiley:

1 Like

Én nem térdig érő hanem hosszabb harisnyákat hordtam, pont ebben a korszakban kislánykoromban, de kék, türkiz, rózsaszínű színekben, egy térdig érő szerintem menő farmergatyával, a felső színe mindig megegyezett, vagy hasonló árnyalat volt a harisnyával. :D. Imádtam, ma nem lennék már ilyen bátor :sweat_smile::joy::joy:

2 Likes

Ténnyleeeg…El is felejtettem azt az időszakot amikor a fölső és a harisnya egyezett és közé valami :slight_smile: Én farmer szoknyát vettem fölé, néha még bővebb fazont is :smiley:

2 Likes

Ami félbevágja a popót, így a páciensnek négy feneke van. :grin: Vagy tangával, teljes rálátással a natúr sejhajra.

1 Like

Borzasztó ez a neon meg a rikító, szemvakító színek, sose vennék fel ilyet.
Itt a képen is pont egy krampuszra húzták rá ezt a gatyát, anyám…

2 Likes

Nekem volt olyan pólóm, amin neon színű smiley-k voltak. :smiley: Amúgy imádtam, diszkóban világított a mintája. :joy:

2 Likes

Ez szerintem műanyag baba, nincsenek lábujjai. :smiley:

1 Like

Most szökött a panoptikumból :smiley:

1 Like

nekem egy kendőm volt olyan! imádtam, főleg nyáron hajpántként :smiley:
mondjuk ennyi volt a neonmánia nekem, akkoriban inkább feketében meg farmerben jártam.