A hónap sminkterméke


#1

MAC Iridescent Powder/Loose Golden Bronze árnyalatban. Egy álom.


#2

Nabla Soul Blooming paletta (és csalok, a Modern Renaissance), más a formulájuk, de a többféle színkombinációjú paletták a gyengéim.


#3

Zoeva Caramel Melange paletta. Számomra tökéletes színösszeállítás, csodás pigmentáció, nagyon örülök, hogy hosszas megfontolás után erre ruháztam be.


#4

Kezitcsókolom.:)) Legalább nem fogok csuklani.


#5

Nyugi, max jó okból csuklasz majd. ;D


#6

Nálam szeptember hónap sminkterméke az ABH Subculture paletta, amit itt Krémmánián sikerült beszereznem. Egyelőre a tesztelgetés fázisában vagyok, de nagyon tetszik. Igazi őszi paletta.


#7

Én a low-budget kategóriában utazom :smiley: Nagyon szuper a Revolution Re-Loaded Velvet Rose palettája, ami állítólag Soft Glam dupe, bár nem ezrét vettem meg, csak megtetszett. De a minősége egyszerűen hihetetlen (az árához képest).


#8

Jaj de jó, hogy ezt írod, pont a napokban rendeltem meg Pinkpandáról (a Nyx Lingerie matt palettával együtt). Már a postán van a csomagon csak még nem mentem érte, de nagyon kíváncsi vagyok rá.
Én is szeretem az olcsóbb termékeket is, mert azok között is vannak kiemelkedő darabok.


#10

Na most, hogy már többet használtam, annyit azért hozzátennék, hogy kicsit porol :smiley: de azért szeretem használni. Neked hogy tetszik? :slight_smile:


#11

Még csak 3 alkalommal használtam és összességében tetszik. A matt színek szerintem kifejezetten jók, nagyon pigmentáltak, egyedül a fényes arany árnyalatokkal nem vagyok kibékülve. Sem ecsettel sem ujjal nem muzsikálnak túl jól rajtam, valahogy olyan kemény a textúrájuk. Még a Mac Fix + is bevetésre került, azzal nedvesítettem be az ecsetet. Viszont a többi fényes szín nagyon szép, és ár-érték arányban kifejezetten jónak tartom ezt a palettát. Ja, és amit még észrevettem, hogy hiába a Milani szemhéjalap ezek az arany színek a nap végére eltűntek a szemhéjamról.