Jöhet minden, amelyet szerettünk használni.
Nekem az alábbi pár termék nagy kedvenc lett tavaly:
d’Alba - White Truffle First Spray Serum - Ragyogtató és Hidratáló Szérum Permet
Kérastase - Specifique Bain Prévention sampon
Douglas Skin Augmenting Anti-ageing Blurring púder
L’Oreal Paris Infaillible szemöldökceruza
Anua - Heartleaf Quercetinol Pore Deep Cleansing Foam - Arctisztító
L’Oreal Elseve Glycolic Gloss kiöblítendő hajápoló
Nars Total Seduction Eyeshadow Stick
Lancome Idole Ultra Wear All Over korrektor
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Biztos van még, kíváncsi vagyok a tiétekre. 
Minden év végén szépen összeírogatom, hogy miket szerettem használni, aztán rövid úton az őrületbe kergetem magam.
Ha ez belekerült a listába, annak nem kellene?
Ezt idén vettem? Miért nincs felírva?
Hova raktam?..
Az idei beszerzésekből válogassak, vagy az all-time kedvencek is legyenek benne?
És amit idén vettem, tetszik, de még alig használtam?
Grrrrr!
Adept Cosmetics szemhéjpúder paletták
Lisa Eldridge rúzsok (engem idén kapott el a lendület)
Violette FR Yeux Paint folyékony szemfesték Cafe Serre árnyalat (rengeteget használtam, pedig sötét szín lévén eléggé oda kellett figyelnem a felvitelre)
Pantene kondicionálók (olcsóak, könnyű kiimádkozni a kiszerelésükből a matériát és a hajamnak teljesen elég)
Mixa Cica 10 in Repair+ Cream (gyűlölöm az állagát, de ez az egyetlen krém, ami télen megvédi a kezeimet a kiszáradástól)
Essence szájceruzák, különösen a Must have brown árnyalat (veszek még belőle kettőt)
Anua 7 Rice Ceramide Serum (fürdök benne)
Medicube Deep Vita C Capsule Cream (nagyon muris a formulája és isteni az illata)
Nyx Fill & Fluff brow pen (érdekesen játszanak az árnyalatokkal, mert már mindennel találkoztam az Auburn nevű árnyalatoknál, fajtánként változik a megnevezéshez tartozó szín. Ez szerintem világosbarna, pont passzol a hajamhoz)
Transparent Lab Adult Acne Treatment (5% BHA és egyéb jóság)
Natasha Denona Hy-Gen Primer Serum (istenien terül rajta az EL DW)
Essence The super balm glossy lip treatment (reggelente használom rúzsozás előtt, szerintem már nem is lehet kapni)
Dr. Althea 354 Cream (bekerült a kedvenc hidratálók közé)
Transparent Lab Zi-K Cica Repairing Balm (nem olyan hatékony, mint a Bioderma tönkretett Cicabiója, de egész jó)
Geek&Gorgeous Power Peptides (ugyan a hatását nem érzékeltem, de imádtam kenegetni)