2019 legjobb és legrosszabb termékei

A tavalyi alapján gondoltam, csinálni kéne idén is :).

1 Likes

Nálam ezek voltak a legjobbak:

https://kremmania.hu/kremek/versace-pour-femme-dylan-blue-edp, mert tesztelésre nyertem, és az illata is tetszik, hétköznapokra tökéletes,
https://kremmania.hu/kremek/catrice-sun-glow-face-body-brush, olyan puha mint az RT ecsetek, de sokkal olcsóbb,
RT ecsetkészlet, amit a dm-ben lehet kapni (Everyday essentials), abból vettem még egyet
https://kremmania.hu/kremek/essence-the-blush, kedvenc pirosítommá vált,
https://kremmania.hu/kremek/catrice-prisma-lip-glaze, nekem egy átlátszó van meg, finom édes illata van,
https://kremmania.hu/kremek/essence-this-is-me-ajakruzs, elsőre nem értettem a felhajtást körülötte, de nagyon megszerettem a 04-est, visszamentem a 05-ös árnyalatért is,
https://kremmania.hu/kremek/catrice-gold-effect-nail-polish, meg összességben a Catrice lakkok,
https://kremmania.hu/kremek/nabla-secret-eyeshadow-palette, első drágább szemhéjpúder palettám, ritkán használom, de nagyon elégedett vagyok a minőségével,
https://kremmania.hu/kremek/catrice-volumizing-lip-booster-ajakdusito-szajfeny, a dm kedvencek dobozból ez az egy ami bevált, nyáron nagyon jó érzés, ahogy hűsít,
https://kremmania.hu/kremek/carmex-granatalmas-ajakapolo-stift-spf15, most fog elfogyni, biztos kipróbálom más ízesítésben is
Legutóbb a Joy-os meglepetésdoboz, bár abból még nem mindent próbáltam, meg a Glamour beauty fesztiválos csomagból is van egy pár dolog, főként parfümök.
+A NYX 31 napos kalendáriumának is örülök, bár még most tartok a felénél, abból is van egy pár kedvenc és remélem még lesznek kedvenc termékek

Amik nem váltak be:
https://kremmania.hu/kremek/mincer-pharma-retinol-n-503-regeneralo-arckrem, rákkeltő vegyület van benne, egyébként a Pingvin patika szépségdobozában volt,
https://kremmania.hu/kremek/dove-nourishing-secrets-invigorating-ritual-testapolo-spray, rajtam kellemetlen illata lett és irritálta a kezemet, ha nem mostam le közvetlenül utána,(tavalyi Glamour beauty fesztiválon kaptam)
ez az első kettő kukában landolt,
https://kremmania.hu/kremek/dove-purifying-detox-tusfurdo-zold-agyaggal, ez valahogy irritálta a bőrömet, még egy kicsi van az alján, majd elhasználom kézmosónak mert úgy meg nem volt annyira rossz, (dm kedvencek boxból van)
https://kremmania.hu/kremek/avon-matt-hatasu-ajakruzs, az enyémnek fura illata van, pedig le volt fóliázva, nekem nagy csalódás volt (Krémmánia tavaszi megújulás boxból van)

Most úgy érzem, hogy kb. mindenem megvan, jövőre szerintem inkább a bőrápolásra meg a meglévő dolgaimra helyezem a hangsúlyt.

4 Likes

Nekem a legjobb vételem idén a CeraVe lotion volt. Ezt főleg úgy látom, hogy most átmenetileg nélkülöznöm kell. A legrosszabb pedig az összes Garnier fényvédő, amit próbáltam, ahelyett hogy vettem volna a fáradtságot és megrendeltem volna azt a bizonyos Australian Gold-ot. Plusz, legjobb sminkterméknek a Gosh mineral púderalapozója még említést érdemel, ha csak egy dologra van időm, akkor ez a megmentőm. Úgy csinál majdnem tökéletes bőrképet, hogy nem tűnnek el a vonásaim, és mellesleg ha be is gyűrődik valahol, az ujjammal ki tudom simítani.
Lehet írni kívánságlistát jövőre? Újravenni a CeraVe-t, (esetleg a tisztítót is), beszerezni az AG fényvédőt, plusz kipróbálni a por állagú fényvédőket is. Ja, és kibővíteni a TO rutint.

Edit: hát nem elfelejtettem a legújabb kedvencem? Nyx Faux Blacks Burnt Sienna szemceruza - ez egy nagyon extra vörösesbarna, kicsit talán szomorúvá teszi a tekintetem, de a szemeim olyan durván láthatóvá teszi… és eddig ez a legjobb ceruza vízvonalra, amit találtam (amúgy az oxblood árnyalat is megvan, az sötétvörös. Az is szép, de nem egy mindennapos munkábajárós árnyalat. A burnt sienna igen :smiley: )

6 Likes

Húha, nehéz lenne összefoglalni.
A legeslegkedvencebb új sminktermékem a Kat von D rúzsom. Egyértelmű kedvenc lett, óvatosan szeretgetem, minden héten legalább egyszer használom is. Matt, tartós, nem szárít, gyönyörű a színe, imádom.
A testápolózás nem a kedvenc témám, de a Mixa Atopiance testápoló balzsam mindent visz. Sokszor volt már itt szó róla.
Nagy felfedezettem a Colourpop, és a Juvia’s Place, mint márkák, így önmagukban. Szerintem bármit használni tudnék tőlük. :slight_smile: Ezúton is köszönöm Nektek, csajok!
A Nyx rúzst valamelyik kuponos napon szereztem be, és nekem ez szerelem első használatra. Igaz, nem tartós, de nagyon krémes, jó illatú, a színe is telitalálat.
A L’Oreal Paradise Extatic szempillaspirált is idén próbáltam ki, és nagyon szerettem. Sajnos nem szeretném újravenni, mert a céget nem szívesen támogatom.

Negatívat nem tudok sokat mondani.
Ami mindenképp csalódás volt számomra, az a Too faced Better than sex mascara. Annyira sokat vártam ettől az ikonikus terméktől, viszont felragadt a szemhéjamra napközben - pedig soha, semmilyen szempillaspirállal nem esett még ez meg velem.
A Maybelline Fit me korrektor irritált, de ettől még a termék lehet, hogy jó - mármint annak, aki nem érzékeny rá.
A Revolution palettákkal is volt egy próbaköröm - sajnos nem szerettem meg őket, de a húgom legalább örült nekik.
Egy pupa folyékony rúzs volt még, amit naivan megvásároltam, és nagyon nem kellett volna. Nem szárad meg teljesen szárazra, ezért bármihez hozzáér a szám, olyan lesz. Elég irritáló, a számat kb. csak színházban nem használom semmire, ha szünetben sem eszünk perecet.
Vettem egy alapozót is idén, elvileg az én bőrtípusomra van kifejlesztve, de nem tudtam megszeretni. Nagyon folyékony, és kiemeli a száraz részeket, minden bőrhibát, egyenetlenséget. Ahhoz képest még drága is volt.

Hú, egészen sok negatívat is össze tudtam szedni.
Ahogy nézem, szinte csak smink kategóriában írtam. Bőrápolásban is voltak újdonságok, sőt nem kevés termék nem ment át a rostán, de egyik sem hagyott olyan mély nyomot bennem, nem lett kedvenc vagy legrosszabb tapasztalat egyik sem. Azt hiszem, ez amiatt is van, mert már ismerem a bőröm, és aszerint választom meg a bőrápolóimat is, amiről tudom, hogy szeretni fogom. :slight_smile:

3 Likes

Lancome Hypnose Drama spirál. A mini elfogyasztása után úgy megkedveltem, hogy megvettem nagyban. Borzalom volt. Pacnis, csomós, tapasztós, az összes cucc a kefére ragadt, mint egy kínai piaci circar, egyszerűen nem lehetett normálisan felvinni. Mérgemben írtam a magyar forgalmazónak, és némi huzavona után küldtek egy vadiújat. Ugyanaz volt. Pacnis, csomós… Tízezerért ne kelljen már törölgetnem, vagy várnom a csodára, hogy jó állagúra szárad (ha egyáltalán). Soha többé! Csak azt nem értem, hogy mini kiszerelésben miért tudták normálisan előállítani.

A legjobb: Biotherm Lait Corporel. A Testápoló. Jól bevásároltam belőle, szerintem jövő tavaszig kitart. Imádom az illatát, állagát. Nagyon drága, de a pumpás változat igen gazdaságos. Ami fura, hogy egy alkalommal Ausztriában vettem meg, és utána a magyar beszerzésű példány illata sokkal gyengébbnek tűnt. Biztos vagyok benne, hogy van mindenből keletre és nyugatra gyártott változat, akárki akármit mond. Egyre több ilyet tapasztalok: üdítő, csoki, tusfürdő… A név ugyanaz, a minőség más.

Most, hogy így olvasom magamat, arra gondolok, hogy a sminkből a mini “nemzetközi”, a normál méret a magyar piacra készült.

6 Likes

Ezt annyira igazságtalannak tartom. És nem is értem meg. Ha találkozom egy minőségileg kifogásolható termékkel, lehet az adott márkától sem veszek többet semmit. Miért lenne ez jó nekik? Miért gondolják, hogy “keletre jó lesz”?
Vonatkozik ez mindenre az égvilágon: mosószer, kozmetikum, ital… Menjen a búsba az összes ilyen cég!

4 Likes

Pedig nem csak velünk teszik ezt, tegnap mondta a barátnőm, hogy visz haza mosószert Szlovákiába ha hazamegy, oda is a gyengébb minőséget küldik.

2 Likes

Ezt én sem értem, de sajnos így van. Nem szoktam sűrűn külföldre járni, és neten rendelni “nyugatról”, de ha néha kijutok Ausztriába, csak felmérgelem magamat azon, hogy akár a Spar Budget cuccok is mennyivel jobb minőségűek. A kakaónak kakaóbb íze van, a pzs kétszer olyan nagy, és így tovább.
Hogy miért jó nekünk a cégek szerint a rosszabb? Mert így is elfogy. Akinek nem fáj egy tízezres spirált a kukába dobni, azon már nyertek, hiszen megvette. Aki meg nem tudja megvenni, az meg úgysem számit. A kettő közöttiek, akik bosszankodnak.

Az említett 400 ml-s testápoló akciósan volt 6600 Ft-nak megfelelő euró a Müllerben, itt a 200 ml-s több mint 8000 forint. Én az enyéimet a Notinoról rendeltem, illetve magánembertől vettem, de ő is itthon szerezte valahol. Az osztrák kiugróan finom illatú volt, a többi mind hasonló.

2 Likes

A legrosszabbak:

Kérastase Aura Botanica sampon és kondícionáló, szerintem az utazó kiszereléseket se használom el, annyira nem jött be.

EL ANR és a szemránckrémük, nálam nem tett csodát, pedig több 7ml-s flakon tartalmát elkenegettem, bőven kenve. Ennyi pénzért sokat vártam… .

The Ordinary Ascorbid Acid 8% Alpha Arbutin 2%, nem szívja be a bőröm, inkább megül rajta.

Olaplex Nr. 3, kb. minden itthon lévő hajpakolásom (a legtöbb hajbalzsamom is) többet ér, mint ez a termék. Ha van bármilyen hatása, nagyon jól palástolta.

Folyt köv.

4 Likes

Egyébként nekem ezek voltak kiemelkedően jók, és (úgy érzem rengeteget segitettek):

  • Love beauty and planet rózsás tusfùrdő:
    Igen, biztos unalmas leszek hogy már megint ezt a tusfürdőt emlegetem, de imádom hogy nem kell testápolóznom utánna, az illata is tartós és nagyon finom, nem tudom számomra minőségileg tényleg egy magasabb és jobb szintet üt meg, mint a régebbi tusfürdőim. A TBS tusik is hasonlóak? :slight_smile:

Másik legnagyobb felfedezetteim az arcmaszkok :D. Én idén nyáron ismerkedtem meg velük először, nagyon szeretem őket, mert remek hatásuk van, sokkal jobb hatással vannak a bőrömre lassan úgy érzem mint a krémek :thinking:. Legnagyobb kedvencem közöttük az avokádós mézes Balea és a Aqua Balea arcmaszk :).

Head and Soulders teás sampon:
Egyelőre ez az egyetlen sampon ami egyáltalán nem okoz csalódást, nincs mentolos illata, és a legjobb hogy 4-5 napig nem zsírosodik tőle a hajam, valamint hogy nagyon szép hullámos hajat csinált már nekem többször (hajszárító nélkül) álomszép volt tényleg, barátom is mondta hogy tetszik neki, pedig utálja a hullámos hajat :D. Nyáron ugyanezzel a samponnal tudtam elérni a szálegyenes hajat, nem értem miért működik nálam jobban, mint a többi sampon, na mindegy :D.

Ami aldi saját márkás és óriási kedvencek lettek:
Aldis szájvíz (pontos nevére nem emlékszem.): Segitett a fogínygyulladásomkor, azóta is szeretem használni, mert szerintem nekem valamiért fontos a szájviz használata, mert sokszor gyullad be a fogínyem, meg egyébként is teljesebbnek érzem vele a fogápolást.

Ombia borotva: Még mindig nem fogyott el, pedig már lassan 3 hónapja, hogy megvettem. Élesek a borotvák és megfelelően leszedik a szőrt, nagyon szeretem. :slight_smile:

Babydream tusfürdő: Nagyon jó tusfürdőnek, intim mosakodónak és arctisztítónak is :).

Jajj a Carmext majdnem kihagytam :)): Kihagyhatatlan, csodás megmentőm :).

Sminkekből amiket nagyon szeretek: Snapscara spirál (Maybelline), Bourjois pirosító, ebelin arcpirosító ecset, Essence this is me happy 02, Rdel young szemhéjalap.

Palettákból: A Revolution palettája lesz számomra a legmegfelelőbb, már látom. Amit nagyon imádok még az Essence hohoho paletta :).

Amik számomra csalódások voltak:

Loreal dream Long sampon és Aussie regeneráló sampon: Remek a hatásuk, illatuk, de nagyon gyorsan zsírosítják a hajam, néha már másnap zsíros lesz, én ezt nem értem, nem bírja az olajokat a hajam? Egyelőre nagy csalódás.

Nivea urban skin detox 1 perces arcmaszk: Nem igazán csinál semmit.

Sajnos ide kell rakjam a Helia szőlős arckrémjét is :/. Nem okoz pattanásokat, viszont úgy érzem nem táplálja eléggé a bőrömet, feszesít is szerintem ami nem baj, csak nekem kicsit fura. Mostanában a Cienes arckrémemre tértem vissza és attól bársonyosan puha lesz az arcom és ,fényes"- ami nálam fontos a fakó arcbőröm miatt.

Sminkek:
Talán a Maybelline korrektor volt az egyetlen csalódás a maszk szerű, szinte eldolgozhatatlan állagával. :confused:

1 Likes

Ebben az évben kevésbé kísérleteztem. Ennek megfelelően szerencsére kevés igazán rossz termékkel találkoztam.

Nabla Cutie Nude: Az első benyomásos topicban kifejtettem részletesen mi a gondom vele. Akkor még úgy gondoltam, hogy használni fogom, de most már az is feldühít, ha ránézek.

Pixi C-vitaminos szérum: Semmivel nem tud többet, mint a G&G, ami nemcsak könnyebben beszerezhető, hanem olcsóbb is. Először azt hittem nem ezt fogom megjelölni a legrosszabb C-vitaminos szérumként, hanem a Drunk Elephant C-Firma szérumát. De végül maradtam ennél, mert a Drunk Elephantnak érezhető a hatása, ennek kevésbé, és még retinolt is tartalmaz.

A legjobbak:

Mixa Atopiance Testápoló: Illatmentes, könnyed állagú, gyorsan beszívódik. Nálam nem nagy kunszt, hogy működik, de a babának és az érzékeny bőrű férjnek is bevált. Igazi családi termék. Ha lenne kutyánk még lehet hogy őt is bekennénk vele. :upside_down_face:

Lansinoh Krém: A feladatát tökéletesen ellátja.

A rohanós hétköznapok bőrápolási kellékei: G&G Cheer Up és HA Light, Pixi Glow Tonic, Pixi Glow Mud Cleanser, Hylamide SubQ, Ultrasun Lip Protection ajakápoló. Hosszasan egyikről sem értekeznék, régi motorosok.

Az új: Cerave Eye Repair Cream: Az év elején fedeztem fel. Alap hidratáló szemre. Semmi extra, de nem csíp, hidratál, de nem nehéz.

A rohanós hétköznapok alapkellékei smink téren: Mac Paint Pot, Gingerly pirosító, TheBalm Oliver bronzer és BalmDesert pirosító, Bite Beauty és Tarte mini rúzsok.

Az újak:
Too Faced Papa Don’t Peach pirosító: Az év smink meglepetése. Nem gondoltam volna, hogy valaha szeretni fogok egy szatén fényű pirosítót. De ez a termék olyan egészséges visszafogott fényt és enyhe színt ad, hogy bárkinek jól áll.

It Cosmetics Matt CC Krém: Ezt nem tudom hogy sikerült összehozni, de az eddig legjobb alapozó amivel találkoztam (ami nem annyira nehéz meló, nem sok alapozót próbáltam :smiley:). Könnyed viselet, egybe olvad a bőrrel, de mégis jól fed. Nem ragad, nem mászik el.

4 Likes

Olaplex nemrég került a kívánságlistámra, terveztem beszerezni, de így átgondolom a dolgot.
Amúgy szuper ez a topik, szívesen olvasgatom kinek mi vált be, bár így csak tovább bővül a wishlistem :thinking: :grinning:

1 Likes

Nekem 2,5 év fodrász által a szőkítőbe kevert Olaplex 1 + Olaplex 2 után (1x voltam új fodrásznál nyáron, ott nem volt ilyen kezelés) és egy majdnem elhasznált Nr. 3 flakon után (számomra) parasztvakítás marad. De a fodrászok jól keresnek vele. 3x-os beszerzési áron eladják a vendégeknek a kezelést.

Önálló 1,5 órás kezelésként (szőkítés nélkül) nem vettem igénybe. A neten vannak kuponos oldalak, ahol 6-8000 az ára. Szerintem ha kipróbálnád akkor csapj le egy ilyenre.

Én magában, flakonosan akartam megvenni, nem a kezelést.

Ha csak a Nr. 3 érdekel, az van sok webshopban, a Notino oldalán is. Nekem nem érte meg (22 Euro itt).
Elvileg az 1+2 kezelés a hatékonyabb, a 3. kiegészítés otthonra.

1 Likes

Igen, webshopból gondoltam megrendelni, de ha többre megyek egy jobb balzsammal, akkor nem fogom megvenni. Most úgyis a koreai hajápolás felé kacsintgatok.

2 Likes

Smink terén a legjobb idei felfedezésem egyértelműen a Jeffree Star kozmetikumok voltak, legyen szó akár szemhéjpalettáról, akár rúzsról. Végre valami, ami rajtam is tartós!
Másik a Maybelline Snapscara spirál, ami végre nem kenődik fel a szemhéjamra.
Hourglass púderek, pirositók, bronzosítók: fantasztikus minőség, nem lehet velük mellé lőni.

Csalódások: ezek is akadtak, de olyan hatalmas csalódásom nem volt. Talán az ásványi poralapozót mondanám (Inikát próbáltam), mert nagyon nem vált be.
A Natasa Denonától is többet vártam. Bár ez azért a legrosszabb címet nem érdemli, hiszen csodálatos színek, szuper satírozhatóság is jellemzi, egyedül a tartóssága okozott rajtam csalódást.

Bőrápolással kapcsolatban a legklasszabb idei felfedezésem a Hada Labo arclemosó hab. Végre valami, amitől nem húzódik az arcom, sőt, kellemes érzésem van arcmosás után.
Mádara Radiant energy arcolaj: imádom az illatát, a hatását.
Egyébként leginkább a korábbi kedvencek maradtak idén is azok.

Csalódások: Happy Skin tonik tele alkohollal, persze én is hibás vagyok, mert nem olvastam el az INCI listát…
Revolution retinolos olaj: nem sikerült megszeretni…

4 Likes

Csalódásom szerencsére elég kevés volt.
Amilyen gyönyörűek voltak a panben az új karácsonyi Essence paletta színei, rajtam annyira nem álltak jól. Kétszer sminkeltem vele, mindkét alkalommal kaptam megjegyzéseket a kollégáktól, hogy nagyon fáradtak a szemeim: kimerült vagyok vagy beteg? Ja és az egyik csillogó szín potyogott is, így ment a zsibire.
Szintén nem jött be a Nabla Secret paletta sem.
Ami még csalódás volt: Lancome stick alapozó. Elhasználtam teljesen, mert ahogy bejött a hideg idő, úgy nem volt olyan rossz, de nem ajánlom kombinált bőrre. Nekem túl zsíros állagú, nap végére szinte semmi nem maradt rajtam és nagyon hamar csillogott az egész fejem, teljesen átfénylett.

Most jöjjenek az idei felfedezéseim és kedvenceim:
Parfümben eddig nem találtam meg azt az illatot, amit folyamatosan is újravennék akár, de ez megváltozott, mióta megismertem a Victoria’s Secret Bombshell illatot. Nagyon nőies, kellemes illat, teljesen az én ízlésem.

Sminkek terén a legnagyobb felfedezésem a por állagú ásványi alapozók.Próbáltam Yamuna, KAP és Annabelle Minerals por alapozókat, egyértelműen ez utóbbi lett a kedvencem. A fedő hatású. Emellé mèg szem alatti korrektor sem kell.

Nekem is kedvencemmé váltak a Jeffree paletták. Elképesztő minőséget képvisel. Ebben az évben 3 palettáját is megvettem. Blue Blood volt az első, majd jött az Alien és végül a Blood Sugar. Nem tudok negatívat mondani rájuk, max a vaskos csomagolást. A festékek gyönyörűek, extra pigmentáltak, könnyű eldolgozni és még rajtam is tartósak ami igencsak ritka.

Ez az év abszolút a palettákról szólt nálam, sokat el is adtam, még többet vettem. Ami még nagyon jó minőséget képvisel és maradéktalanul elégedett vagyok vele az a Too Faced Gingerbread paletta. Nagyon örülök, hogy beszereztem Edit blogjáról.

Ha már Too Faced: az Insurance Eye primer. Mini kiszerelésben van meg, de meg szeretném venni nagyban is.

Igaz nem régóta van a birtokomban és még nem használtam sokat, de pár alkalom után kedvenccé avanzsált nálam a Marc Jacobs O’Mega bronzer. Meglepően hatalmas kiszerelés, 1-2 ecsetvonással is eldolgozható és egész nap fent marad. A 2020-as év nagy részében őt tervezem nyúzni.
Bronzerek közül muszáj még megemlítenem a két mini Hourglasst is Diffused Bronze Light és Luminous Bronze Light árnyalatban. Kicsik de nagyon sokáig kitartanak, érdemes kipróbálni őket.

Szempillaspirál felfedezésem is volt: Bourjois Twist Up The Wolume. Csodás pillákat csinál. Hosszít és dúsít is. Mindkettő rám fér :sweat_smile:

Rúzsoknál inkább úgy mondanám, hogy újra felfedezésem volt, méghozzá a KAP rúzsok személyében. Télen is tökéletesek, nagyon pigmentáltak és hidratálnak.

Nem régóta használom de annál inkább imádom a Cover FX folyékony highlighterét. Ez egy CSODA. Tökéletes vizes fényes hatást lehet elérni vele és nem csak arcra, de szemhéjra is kiváló. Minden sminket fel tud dobni.

Aztán amiket még szerettem:
UD Beached bronzer, Jaclyn Hill paletta, Nabla Soul Blooming (eladtam, majd visszavásároltam)
Mac Gentle pirosító, Trend It Up highlighter, továbbra is a Mac rúzsok (Velvet Teddy, Brave, Pure Zen)

4 Likes

Legtöbb terméket idén fedeztem fel, és hamar kedvenceimmé váltak.
Arckrém nyárra: Cosrx Advanced Snail 92 All In One Cream - Lehet rétegezni is, segíti a sebgyógyulást, csökkenti a gyulladást, szuper!
Arckrém télre: A’Pieu Madecassoside Cream - Kicsit gyorsabban fogy, mint egy átlagos krém.
Fényvédő: Purito Comfy Water Sunblock - Ha tényleg 50 faktoros, akkor ez egy kiváló termék.
BB krém: Missha M Signature Real Complete BB Cream - Végre rendbe jött az arcom (kozmetikumok lecserélése + elhagytam a tejet), így a fedése tökéletes. Nem egy színezett hidratáló kategória, de nem is tűnnek el tőle az arcom dimenziói :smiley: Nem szárít, dewy finisht ad, ezért nyárra viszont nem lesz számomra megfelelő, a kombinált bőrömre. Amit még imádok benne az az, hogy természetesen néz ki a bőrön és egyenletesen kopik. Plusz pont, hogy csak fizikai fényvédőt tartalmaz.
Paletták közül nehéz választanom. Most teljesen odavagyok a Lime Crime Venus XL 2 palettámért, de a csillámos színek potyognak, így nem lehet az év terméke :slight_smile: Nagyon szerettem idén a ColourPop The Zodiac és a Zoeva Cocoa Blend palettákat is.
ColourPop Creme Gel szemceruza Over Board színben - Tökéletes a színe, állaga, tartós, nem kell faragni sem. Felső vagy alsó szempillatőbe szoktam használni, vízvonalra nem.
Fogápolás terén felfedeztem, hogy extra puha sörtés fogkefével is kiválóan lehet tisztítani a fogakat, így szinte öröm a fogmosás.

Legrosszabb termékek:
ColourPop BFF szempillaspirál - Hatalmas csalódás, mert imádtam a CP termékeit, de ez egyszerűen rossz. Mindig felkenődött a szemöldök alatti részre és ezen semmiféle púderezéssel nem tudtam segíteni. Keféje is nehezen használható. A sok új termékük miatt, amiket hetente piacra dobnak már elmúlt a rajongáson a CP iránt is, nem tartom már annyira különlegesnek.
ColourPop Stick alapozó sem vált be, pedig nagyon vártam, hogy kipróbálhassam.
Isana Micellás víz - Nagyon dicsérték, de nekem ég tőle az arcom, pedig nincs is érzékeny bőröm.
Hajápolás terén sok zsákutcába futottam, most épp szulfátmentes sampont használok és van is még egy elraktározva, de ezt meg mintha a fejbőröm nem szeretné.
The Ordinary termékekért is nagyon odavoltam, de már csak egy hámlasztóm van tőlük meg squalane, de azt nagyon ritkán használom. Koreai termékek jobban bejöttek.

A CP stickes alapozója nekem se jött be, nincs vele különösebb bajom, de valamiért nem nyúlok érte egy ideje.
A csillámos színek alá ajánlom a glitter primert, nekem ezzel egyik se potyog (ha már így használtad, bocsi.)

1 Likes