@Kinga79 @Brunettee köszönöm szépen!
Cukik vagytok.
jajajaaaaaajjjj nagyon-nagyon átérzem
pár éve visszatérő dolog nálam
ha rendesen nyújtok és sokat iszom, akkor megúszom, illetve a masszázs is sokat segít. Jellemzően stresszes vagy sokat ülős időszakban, rendszeresen hordott lapos cipő mellett jön ki. A sirdalud nálam annyit tett, hogy az amúgy is alacsony vérnyomásomat annyira levitte, hogy majdnem feldobtam a pacskert
Jobbulást kívánok!
Engem az influenza döntött le, ha már a covidot megúsztam…
Jobbulást mindenkinek!
Jobbulást kívánok!
El is felejtettem itt megosztani, de múlt héten mikor a PUPA rendelésemet követtem nyomon, ezt dobta ki az oldal. Gondoltam magamban, hogy akkor szörnyű látvány fog engem fogadni, mikor kinyitom majd a csomagot.
Ezen pont ma nevettünk Anyummal. Mikor megláttam, egy pillanatra megütődtem: egy minden racionalitást nélkülöző másodpercig azt hittem, a szegény futárral történt valami. Aztán magamhoz tértem, és leesett, hogy azt nem kötnék az orromra, ellenben a fordító program kicsit alkotott.
Egyszer korábbi munkahelyen köröztettem csomagot,ahol sajnos ez történt
És ez mennyire igaz! Fel nem foghatom, hogy ezt a minden irányból eltúlzott nőképet hogyan látják szépnek “a mai fiatalok”…
Van egy kifejezés a biológiában ami nem jut eszembe magyarul, a supernormal stimulus - szerintem ez játszhat szerepet ebben is.
Szerintem akik eljutnak idáig, azok durván “body dysmorphia”-ban szenvednek… Vagy eleve volt egy elrontott/túltolt beavatkozásuk, és utána az arcuk többi részét is hozzá kell igazítaniuk A másik ok az, hogy az injekciós beavatkozások baromi könnyen elérhetővé váltak (a minőség és szakképzettség más kérdés…) Case in point: Zuglóban látom, hogy alakítanak ki épp egy ilyen szalont.
Nem irigylem a mai tiniket, huszonéveseket, akik a facetune-ozott képeken szocializálódnak, aztán kiakadnak, hogy nekik vannak pórusaik, wtf, a többi csajnak nincsenek instán (ja, csak nem látod őket élőben…) Én csak a photoshop érát kaptam meg fiatalon + heroin chic, és ez is megviselt, mert se szép bőröm nincs, se filigrán alkatom.
Múltkor láttam egy húsz év körüli volt diákomat facebookon, és elszörnyedtem. Rettenetesen tele volt tolva fillerrel (és filterrel). Nem is tudom, hogy gondolta, meg hogy finanszírozza…
Te jó ég… Szállítás közben érte baleset vagy más oka volt?
Igen,közúti baleset történt
Istenem, ez borzalmas. Nyugodjon békében szegény.
Ez tényleg szörnyű.