Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

@Kinga79 @Brunettee köszönöm szépen!
Cukik vagytok.

jajajaaaaaajjjj :sob: nagyon-nagyon átérzem :tired_face: pár éve visszatérő dolog nálam :frowning: ha rendesen nyújtok és sokat iszom, akkor megúszom, illetve a masszázs is sokat segít. Jellemzően stresszes vagy sokat ülős időszakban, rendszeresen hordott lapos cipő mellett jön ki. A sirdalud nálam annyit tett, hogy az amúgy is alacsony vérnyomásomat annyira levitte, hogy majdnem feldobtam a pacskert :confused:

2 Likes

Jobbulást kívánok!

Engem az influenza döntött le, ha már a covidot megúsztam…

2 Likes

Jobbulást mindenkinek!

Jobbulást kívánok!

Kép
Kép

16 Likes

Kép

9 Likes

FB_IMG_1681407525651

24 Likes

:rofl::rofl::rofl:

FB_IMG_1681677691926

11 Likes

El is felejtettem itt megosztani, de múlt héten mikor a PUPA rendelésemet követtem nyomon, ezt dobta ki az oldal. :smiley: Gondoltam magamban, hogy akkor szörnyű látvány fog engem fogadni, mikor kinyitom majd a csomagot. :smiley:

image

17 Likes

Ezen pont ma nevettünk Anyummal. :smiley: Mikor megláttam, egy pillanatra megütődtem: egy minden racionalitást nélkülöző másodpercig azt hittem, a szegény futárral történt valami. Aztán magamhoz tértem, és leesett, hogy azt nem kötnék az orromra, ellenben a fordító program kicsit alkotott. :joy:

5 Likes

Egyszer korábbi munkahelyen köröztettem csomagot,ahol sajnos ez történt :disappointed_relieved:

1 Likes

img_1_1681978531080

8 Likes

És ez mennyire igaz! Fel nem foghatom, hogy ezt a minden irányból eltúlzott nőképet hogyan látják szépnek “a mai fiatalok”…

Van egy kifejezés a biológiában ami nem jut eszembe magyarul, a supernormal stimulus - szerintem ez játszhat szerepet ebben is.

Szerintem akik eljutnak idáig, azok durván “body dysmorphia”-ban szenvednek… Vagy eleve volt egy elrontott/túltolt beavatkozásuk, és utána az arcuk többi részét is hozzá kell igazítaniuk :smiley: A másik ok az, hogy az injekciós beavatkozások baromi könnyen elérhetővé váltak (a minőség és szakképzettség más kérdés…) Case in point: Zuglóban látom, hogy alakítanak ki épp egy ilyen szalont.
Nem irigylem a mai tiniket, huszonéveseket, akik a facetune-ozott képeken szocializálódnak, aztán kiakadnak, hogy nekik vannak pórusaik, wtf, a többi csajnak nincsenek instán (ja, csak nem látod őket élőben…) Én csak a photoshop érát kaptam meg fiatalon + heroin chic, és ez is megviselt, mert se szép bőröm nincs, se filigrán alkatom.
Múltkor láttam egy húsz év körüli volt diákomat facebookon, és elszörnyedtem. Rettenetesen tele volt tolva fillerrel (és filterrel). Nem is tudom, hogy gondolta, meg hogy finanszírozza…

2 Likes

Te jó ég… Szállítás közben érte baleset vagy más oka volt?

Igen,közúti baleset történt :disappointed_relieved:

1 Likes

Istenem, ez borzalmas. Nyugodjon békében szegény. :cry:

Ez tényleg szörnyű. :frowning: