Én se emlékeztem ennyire korán kitett karácsonyi dekorról. Vagy csak már átsiklik a szemem felette
Dyna, sajnálom az ismerősödet azért ez elég durva.
Én se emlékeztem ennyire korán kitett karácsonyi dekorról. Vagy csak már átsiklik a szemem felette
Dyna, sajnálom az ismerősödet azért ez elég durva.
Annak azért örülök,hogy legalább a karácsonyi dallamoktól megkímélnek még minket.
Tényleg évek óta ez van, hamar elkezdik. Nem szeretem ezt a felhajtást az ünnepek közeledtével,talán ez is közrejátszik.
Jaj ne a karidalok, tökön döföm magam tőlük. Melyiket utálod a legjobban @Kinga79 ? Én Mariah Carey dalát (bár a lista hosszú bevallom)
A Grincs klubban benne vagyok @Luiselotte
Tavaly a Fogarasi úti Obiban október közepén egymás mellé voltak kitéve a temetői mécsesek és a karácsonyi dekorációk. Persze karácsonyi dalok szóltak, elég hamar elvették a kedvem a növényosztályon történő hesszeléstől.
karácsonyi dalok közül egyet szeretek,az Icmc it’s a rainy day karácsonyi verzióját. Azt bezzeg sehol nem játszák.
Legyen Grincs klub
Én imádom a karácsonyi dalokat, csak minél régebbiek és andalítóbbak legyenek…50-es, 60-as évek amerikai slágerei…volt hogy még húsvétkor is hallgattam a kocsiban
Úgyszintén: a Let It Snow és a Have Yourself a Merry Little Christmas Sinatra előadásában a két kedvencem. Totál karácsonyi hangulatba kerülök tőlük, de magamtól szigorúan csak karácsony hetében hallgatom őket. Legyen meg annak az időszaknak a varázsa és maradjon is meg.
Louis Armstrongtól a Christmas time in New Orleans azért nekem is jöhet.
Én meg ma ezt néztem (sokadszorra újra)
A régi szép idők, amikor a komikum jelentős részét nőnek öltözött férfiak adták.
Természetesen kiváló színészek voltak, bár sajnos színházban egyedül Haumann Péter játékához volt szerencsém.
És a hozzá tartozó történet (mekkora lehetett utána a Három nővért látni
) :
2 napja folyamatosan Lady Dömpert nézek és annyit de annyit nevetek.
Nem linkelem, mert nagyon csúnya a szája őnagyságának.
Capellában soha nem mertem a színpad közelébe menni ha standupolt, mert ha betalál akkor véged mindig a galériáról néztem.
Egyszer megkérdezte a színpadról egy meleg barátomat, hogy miért a keresztanyjával (azaz velem ) jött
Nagyon jó szövege van.
A tündér- keresztanyjával 🧚🏻♀
Annyira szeretem a Három nővér paródiát!!! Zseniális! A Ványadt bácsi is nagyon jó!
Robin Williams , Gene Hackman,Nathan Lane, Diane West,Calista Flockhart, Hank Azaria .
Őrült nők ketrece ,amerikai változat .
Volt már ilyen:
Imádom ezt a filmet🥰és Gene Hackman örök kedvenc😊