Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

Én se emlékeztem ennyire korán kitett karácsonyi dekorról. Vagy csak már átsiklik a szemem felette :see_no_evil:

Dyna, sajnálom az ismerősödet azért ez elég durva.

Annak azért örülök,hogy legalább a karácsonyi dallamoktól megkímélnek még minket.

Tényleg évek óta ez van, hamar elkezdik. Nem szeretem ezt a felhajtást az ünnepek közeledtével,talán ez is közrejátszik.

3 Likes

@Kinga79 szerintem alapítsuk meg a Grincs Klubot :smiley:

3 Likes

Jaj ne a karidalok, tökön döföm magam tőlük. Melyiket utálod a legjobban @Kinga79 ? :smiley: Én Mariah Carey dalát (bár a lista hosszú bevallom)

A Grincs klubban benne vagyok @Luiselotte :smiley:

4 Likes

Tavaly a Fogarasi úti Obiban október közepén egymás mellé voltak kitéve a temetői mécsesek és a karácsonyi dekorációk. Persze karácsonyi dalok szóltak, elég hamar elvették a kedvem a növényosztályon történő hesszeléstől.

3 Likes

:slightly_smiling_face:karácsonyi dalok közül egyet szeretek,az Icmc it’s a rainy day karácsonyi verzióját. Azt bezzeg sehol nem játszák.

Legyen Grincs klub :+1::smiling_face_with_three_hearts:

4 Likes

Én imádom a karácsonyi dalokat, csak minél régebbiek és andalítóbbak legyenek…50-es, 60-as évek amerikai slágerei…volt hogy még húsvétkor is hallgattam a kocsiban :relaxed: :rofl:

3 Likes

Úgyszintén: a Let It Snow és a Have Yourself a Merry Little Christmas Sinatra előadásában a két kedvencem. :slight_smile: Totál karácsonyi hangulatba kerülök tőlük, de magamtól szigorúan csak karácsony hetében hallgatom őket. Legyen meg annak az időszaknak a varázsa és maradjon is meg. :wink:

3 Likes

Louis Armstrongtól a Christmas time in New Orleans azért nekem is jöhet.

1 Likes

kedvenceim :)))

2 Likes

Én meg ma ezt néztem (sokadszorra újra) :smiley:

A régi szép idők, amikor a komikum jelentős részét nőnek öltözött férfiak adták.
Természetesen kiváló színészek voltak, bár sajnos színházban egyedül Haumann Péter játékához volt szerencsém.

És a hozzá tartozó történet (mekkora lehetett utána a Három nővért látni :rofl: :rofl: :rofl:) :

5 Likes

2 napja folyamatosan Lady Dömpert nézek és annyit de annyit nevetek.
Nem linkelem, mert nagyon csúnya a szája őnagyságának.
Capellában soha nem mertem a színpad közelébe menni ha standupolt, mert ha betalál akkor véged :smiley: mindig a galériáról néztem.

2 Likes

Egyszer megkérdezte a színpadról egy meleg barátomat, hogy miért a keresztanyjával (azaz velem ) jött :smiley: :smiley:

Nagyon jó szövege van.

2 Likes

A tündér- keresztanyjával 🧚🏻‍♀ :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Annyira szeretem a Három nővér paródiát!!! Zseniális! A Ványadt bácsi is nagyon jó! :smiley:

1 Likes

Robin Williams , Gene Hackman,Nathan Lane, Diane West,Calista Flockhart, Hank Azaria .
Őrült nők ketrece ,amerikai változat .

3 Likes

Volt már ilyen:

FB_IMG_1666370733102

:rofl::rofl::rofl:

17 Likes

Imádom ezt a filmet🥰és Gene Hackman örök kedvenc😊

1 Likes

FB_IMG_1666467014488

15 Likes

:rofl:
FB_IMG_1666618689813