Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

Kép

14 Likes

Screenshot_20220404-133943~2

22 Likes

received_403895171481536

18 Likes

FB_IMG_1649149571445

15 Likes

Ilyet hord a shobertnorbi.

1 Likes

Something-about-DaVinci

23 Likes

:rofl::rofl::rofl:

FB_IMG_1649186482402

15 Likes

Úristen, szakadok!:rofl::rofl:

Neeee. Nevetnék, de inkább sírok :tired_face:

1 Likes

Tényleg nagyon szeretek zöld környezetben lakni, fák között… de amikor hajnali 4:20- kor ordítani kezdenek a madarak….
Ma reggel volt minden, kiscipő, nyitnikék, csipcsiripp , krrrráááhhhhh ( harkály is van) , kakukkk- kakukkk , akkor gyermeki énem nagyon vágyott egy csúzlira dió löveggel.
Csak a lombok közé lőném, hogy legyen már cseeeeend .
Még két hónap és jönnek majd a ciripek azok egész éjjel nyomják, alig várom :smiley:

12 Likes

Valóban kiabálva “csiripelnek” szegények olyan zajos már a környezetünk, hogy túl kell ordítsák. én is így vagyok vele amúgy. Imádom őket, de később is kezdhetnék :sweat_smile:
A kabócák jöhetnek, velük szép emlékeim vannak, szerencsére :relieved:

3 Likes

Nálunk tavaly bejutott egy ciripelő kis zöld szörnyeteg, 2 napig tolta bent, persze éjszaka legjobban. Alig bírtuk megfogni, ha felkapcsoltam a lámpát azonnal elhallgatott. Éjszaka az volt a program, hogy próbáltuk kifülelni hol van, ami nem egyszerű mert visszhangzott tőle a szoba. Elbújt a sötétítő függöny tetején a kis dög, de kilakoltatás lett a vége. :rofl:

12 Likes

Ne is mondd , ha bejut akkor aztán végem van. Legjobb buli szekrényt elhúzni hajnalban ….
Juteszembe bejutásról, régebben volt cicám és az egyik lakó kölcsönkérte, hogy egér van nála, hátha megfogja. Fél nap múlva visszaadta Bagirát, hogy nem volt túl hasznos a jószág mert a hűtő előtt ült egész végig🤣
Égett a fejem , hogy azt hiszik nem adok neki rendesen enni, ilyen egy éhenkórászt.
Aztán kiderült, hogy a hűtő mögött volt az egér :relaxed:

21 Likes

Ez mekkora sztori! Remélem, a szomszéd respektálta Bagira teljesítményét!

1 Likes

Nekünk is volt egy ilyen ciripelőnk, és a zöld wc ajtóról jött a ciripelés…a férjem levette és kirakta az ajtót a kertbe, olyan hangulatos volt úgy ülni a vécén hogy közben szemmagasságban nézegethettük a járókelők fejét :upside_down_face: (üveges előszobára nyílik a wc)

5 Likes

Nàlunk tavaly nyàron kezdett el " vmi" madàrfèle hangosan rikoltozni. Minden este 10-kor kezdte és hajnali 1ig nem hagyta abba. Gondoltam ha este nyomja, akkor vmi ragadozò madàr lehet , kiderült hogy egy erdei bagoly fiòka. De szerencsére ősszel megszűnt az esti szerenád.

4 Likes

Először kissé lesajnáló volt a néni feje mikor visszahozta a cicust aztán később már dícsérte, hogy milyen okosan viselkedett.
Mentett macsek volt 17 évet élt velem+ 2 a menhelyen , rengeteg sztorim van vele :relaxed:

10 Likes

:joy::joy:

FB_IMG_1649363672435

15 Likes

Mesélj :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Inkább Bubókát mesélem el , ez a kedvenc állatos történetem.
A parfüm szekcióban többször említett díva Mama tipikus elegáns idős hölgyként töltötte nyugdíjas éveit, özvegy volt már 30 éve és arra gondolt jó lenne egy apró jószág akiről gondoskodhat.
Így vette meg a Bubó névre hallgató nimfa papagájt és éltek ketten boldogan. Bubó kalitkája naponta kitakarítva, a lakásban kifutó és leszállópálya építve neki, napi foglalkozások nyelvtanulással egybekötve. A “ Szia Bubó vagyok!” ment is neki.
Gyakran üldögélt a gazdi vállán játszott a fülbevalójával vagy csak csacsogott neki.
Így történt , hogy egy nap a Mama úgy lépett ki a kis kertjébe, hogy Búbó a vállán ült, meglátta a kék eget és elrepült. Mama annyira sírt a telefonban, hogy alig értettem mi a baj.
Akkoriban még ment a rádióban, hogy bemondtak eltűnt kutyát- cicát , gondoltam próbáljuk meg. Így is lett :slight_smile:
Bubó 4 nap után került haza, egy óvoda udvarán szállt le, ahol fel volt lógatva kalickában egy kis hullámos kolléga, vele csevegtek sokáig amíg le nem slagozták szegényt mert másképp nem tudták lecsalogatni . Valaki az oviban hallotta a rádió adást megtalálták rajtuk keresztül a Mamát és Bubó visszakerült a gazdájához :relaxed:
Túlélte a Mamát , anyukám egyik barátnője vette magához egy másik nimfa mellé, még 5-6 évig együtt csicseregtek.
Gyakran emlegetjük, nagyon kezes, szelíd kis állat volt, gyakran tutujgattam és titokban csúnya szavakat tanítottam neki amiket szerencsére nem jegyzett meg.

19 Likes