Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

Mindegyik oltári jó! :rofl: Talán a “miattam vagy anya” a kedvencem :smiley:

1 Likes

Tudtátok, hogy a világ legfeleslegesebb találmánya a villanyírógép?

1 Likes

Mármint a villa nyírógép?
Vagy nem értem :joy::joy::joy:

Ennyi! :joy::joy::joy:

FB_IMG_1600066069439

10 Likes

Igen.:smiley:

1 Likes

Ez zseniális!
Remélem, megtalálta a GLS futár… :rofl::rofl::rofl:

FB_IMG_1600167234475

15 Likes

Jajjjjistenem!:rofl:

Elsőre nem értettem milyen az a futár. Gélt visz? Fertőtlenítő gélt? :rofl::rofl:

1 Likes

Nekem a rémes helyesírás tünt fel először :rofl:, a futárral kapcsolatban igaza van, egy percet se várnak, nekem addig dudált amíg ki nem jöttem egyszer :D, sose kérek házhoz semmit azóta, mert nekem para volt mindig. A postás is próbálta a leglehetetlenebb időpontokban kiszállítani a csomagot, úgyhogy mindig a postán landolt a csomag. Inkább megelőzöm a foxposttal vagy a postán maradó csomagokkal ezeket :D.

1 Likes

Mivel nem csináltam még #kiskedvencek topikot, így most ide írok. Azt már sokan tudjátok, hogy népes állat sereglettel élünk, de újabb meglepetés ért. Az irodánkba besétált egy ápolt kiskandúr, nyakörvvel. Viszonylag forgalmas helyen vagyunk, ki semmiképp se engedhettük. Kiplakátoltam a környéket, Facebook-on is keressük a gazdit.
Hétvégéig elszállásoltuk, az irodában nem maradhat.
Tanulság: 60 éves koromra vagy két tucat macskám és kutyám lesz, mert a kóborkák jó eséllyel találnak meg. :joy:

11 Likes

Állatorvosnál nézesd meg van-e chip-je

1 Likes

Megyünk vele holnap, hátha :slight_smile:

1 Likes

Ha nincs, akkor nyithatsz menhelyet :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Jó is lenne :slight_smile: de én ahhoz lélekben vagyok gyenge. Nem bírnám a szenvedő, beteg kisállatokat.

2 Likes

Remélem visszajut a gazdihoz, biztos hiányzik valakinek :hugs:

1 Likes

Reménykedünk, hogy az eredeti családja jelentkezik érte :slight_smile:

2 Likes

De rendes tőled, hogy airbnbzhet a cicóka nálad :slight_smile: remélem meglesz a gazdija mihamarabb :smiling_face_with_three_hearts:

4 Likes

De jó ez a megfogalmazás :slight_smile:

1 Likes

Legjobb (?) maszk verseny nyertese:

FB_IMG_1600528472862

9 Likes

Tényleg ez a “győztes” :rofl: