Mindegyik oltári jó! Talán a “miattam vagy anya” a kedvencem
Tudtátok, hogy a világ legfeleslegesebb találmánya a villanyírógép?
Mármint a villa nyírógép?
Vagy nem értem
Ennyi!
Igen.
Ez zseniális!
Remélem, megtalálta a GLS futár…
Jajjjjistenem!
Elsőre nem értettem milyen az a futár. Gélt visz? Fertőtlenítő gélt?
Nekem a rémes helyesírás tünt fel először , a futárral kapcsolatban igaza van, egy percet se várnak, nekem addig dudált amíg ki nem jöttem egyszer :D, sose kérek házhoz semmit azóta, mert nekem para volt mindig. A postás is próbálta a leglehetetlenebb időpontokban kiszállítani a csomagot, úgyhogy mindig a postán landolt a csomag. Inkább megelőzöm a foxposttal vagy a postán maradó csomagokkal ezeket :D.
Mivel nem csináltam még #kiskedvencek topikot, így most ide írok. Azt már sokan tudjátok, hogy népes állat sereglettel élünk, de újabb meglepetés ért. Az irodánkba besétált egy ápolt kiskandúr, nyakörvvel. Viszonylag forgalmas helyen vagyunk, ki semmiképp se engedhettük. Kiplakátoltam a környéket, Facebook-on is keressük a gazdit.
Hétvégéig elszállásoltuk, az irodában nem maradhat.
Tanulság: 60 éves koromra vagy két tucat macskám és kutyám lesz, mert a kóborkák jó eséllyel találnak meg.
Állatorvosnál nézesd meg van-e chip-je
Megyünk vele holnap, hátha
Ha nincs, akkor nyithatsz menhelyet
Jó is lenne de én ahhoz lélekben vagyok gyenge. Nem bírnám a szenvedő, beteg kisállatokat.
Remélem visszajut a gazdihoz, biztos hiányzik valakinek
Reménykedünk, hogy az eredeti családja jelentkezik érte
De rendes tőled, hogy airbnbzhet a cicóka nálad remélem meglesz a gazdija mihamarabb
De jó ez a megfogalmazás
Legjobb (?) maszk verseny nyertese:
Tényleg ez a “győztes”