Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

452079444_10219932484021720_933934639907153136_n

9 Likes

A költészet napjára

5 Likes

Ezen meghaltam :rofl: hangosan érdemes megnézni.

1 Likes

Hogy tessék? :flushed::grinning_face_with_smiling_eyes:

9 Likes

Merjünk nagyot álmodni alapon nem vattacukor, tutti-frutti, eper, málna, vagy egyéb bármilyen illat, hanem mennyei.

6 Likes

Én is csak pislogtam a DM-Ben, mikor megláttam, hogy milyen illata lehet a mennyországnak, de megszagoltam a tusfürdőt és tetszett. :grinning:(megvettem a bőrradírjával együtt, de csak az vált be, a tusi nem.) Amúgy nekem leginkább könnyed vattacukor illatú, éreztünk már olyat sokszor. Nem igazán sikerült a Baleanak új illatot megalkotni vele. 🫢

2 Likes

De a viziszisza aranyos. Kedvenc állatkám, egyfajta kabala. Amikor még az őskorban elindult az állatkertben a “Fogadj örkökbe egy állatot” project, én a Jusztina nevű vízilovat fogadtam örökbe. :heart_eyes:
Az autómban ott csücsül egy plüss víziló, meg a csemetéje (lányomtól kaptam). Ők vigyáznak rám, elég eredményesen.

10 Likes

9 Likes

:joy: nők elfoglaltsága

12 Likes

És mit csinálnak a dologtalan nők délután?:face_with_monocle:

1 Likes

Kapitalisták, szóval bármi kitelik tőlük :joy:
Ezen a dologtalan nőkőn jót röhögtem.

3 Likes

Teadélutánt szerveznek a többi dologtalan nővel, a bűnös fogyasztás eredményeivel körülvéve.
(Vö. a Stylevana rendelésem a vonatkozó topikban, és az ekozmetikum.hu-ról meg a zsibiről is rendeltem. Hihi.)

3 Likes

8 Likes

11 Likes

5 Likes

6 Likes
2 Likes

:flushed: wtf? :rofl:

2 Likes

Ejj de nagyon ráérnek :smiley:

3 Likes

Azért le a kalappal előttük, nagyon ügyesen ugrálnak, pedig a kezükben a műló (nem tudom minek nevezzem) nehezíti az ugrásokat :blush:

Érdekes rövid videó erről a sportról:

2 Likes