Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

3 Likes

8 Likes

9 Likes

12 Likes

Ez honnan van? :rofl:

Tuti Vágvölgyi Noémi :smiley:

1 Likes

Face-n találtam.
Még egy :joy:
(nyáron lecseréltük az egyik TV-t, mondtam a férjemnek, meg ne várd a Black Friday-t, mert drágább lesz, úgyis lett)

12 Likes

10 Likes

találó :laughing:

1 Likes

Így éreztem magam Mikulás előtt amikor vásárolni mentem:
just a normal trip

1 Likes

7 Likes

:grinning:

9 Likes

Nincs karácsony veszekedés nélkül, nálunk legalábbis biztosam :smiley: Sajnos már túl is vagyunk rajta, idén sem tanultunk belőle semmit. Max hogy jövőre jó lenne skippelni a karácsonyt, de ezt valószínűleg jövő novemberig 2x elfelejtem, mint minden évben.
Amúgy utálom, hogy a standard családi mintára mindig standard tanult viselkedéssel válaszolok. Jó lenne kilépni ebből, mert az életben én sem így viselkedek, de ha családi vita van, én is ki tudom fejezni magam… És nem állom meg, hogy ne tegyem. Az már egy fejlett szint lenne hogy kommunikálni, de higgadtan és átgondoltan.

6 Likes

Nálunk még nem volt, de anyukám nyomja a szokásos, karácsonyfüggetlen mondókáját, így még bármi lehet. Egy ideig a karácsonyt a nagy családi veszekedések időszakaként tartottam számon, 15 éves koromban büntiből a lépcsőházban ültem.

1 Likes

Jaj :confused: De már nem ilyen a kari, ugye?

1 Likes

Ha már megvan benned az akarat, akkor menni is fog. Ha a családtagok alapvetően szeretik egymást és nincs nagy baj év közben, akkor képesek lesztek mind legalább karácsonykor odafigyelni egymásra.
Amúgy aszongyák az okosok, hogy normális ilyenkor a feszkó, hiszen (majdnem) mindenki igyekszik jobbá tenni az együttlétet és néha nem úgy sül el a dolog, ahogy képzelte.

2 Likes

8 Likes

8 Likes

Ezt a képet egy UV kamera készítette egy kézfejről ami kémiai fényvédővel van beborítva. A smiley-ért felelős vonalak pedig az alapra felvitt fizikai fényvédővel készültek. Ez így nem vicces. De az eredeti képen nem volt szemöldök, és a kommentelők ezt hiányolták - mire OP csinált egy új képet, immár szemöldökkel. Vagyis a kísérlet megismételhető.

Nem biztos, hogy értem mi a lényeg :thinking:
Nem fordítva van, a fizikai a szürke és a fehéres a kémiai?