Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

Én ma a mézeskalács- hegyeket láttam, szó szerint: 3x 1méter széles, 2 méter magas oszlopokban helyezték a kasszák mögé; → máshová nem fért el a boltban- és hogy szem előtt legyen :crazy_face:😵‍💫 agyrobbanás ; csak néztem ki a fejemből, hoyg ezt miért kell? Hiszen előbb a tökös halloween dolgk jönnek :sweat_smile:

2 Likes

Tegnap láttam tökös halovínes reklámot, YouTube-on.

Illetve ruhaboltban télikabátot.

2 Likes

Télikabát? Így is megrohadok, nem lehet így ezeket próbálni se :rofl:

1 Likes

Jaja, rágondolni rossz ilyenkor

1 Likes

Már a Lego naptárak is fent vannak: https://www.lego.com/hu-hu/search?q=advent

image
:rofl:

4 Likes

Háhá, és melyik igényedet elégíti ki? :laughing: :crazy_face:

1 Likes

Remélem mindent :rofl:

1 Likes

Attól függ, hogy mi van benne :rofl::rofl:

3 Likes

:laughing:

13 Likes

16 Likes
3 Likes

Pedig a legjobb munkaidőben :poop: -ni azért fizetnek :rofl:

4 Likes

3 Likes

Támogatom az ötletet, illetve azt is, hogy a munkahelyeken félreeső, csendes helyeken legyenek a mosdók.
Engem tipikusan ( és rosszul) úgy neveltek, hogy ne is hallatszódjon ha egy nő pisil.
Ezt hét évvel ezelőttig tudtam is tartani , aztán epebajos lettem és el kellett engednem ezt a dolgot, mert tudom, hogy bármikor elkaphat egy hasmenés, vagy az első időkben volt róka is….
Emlékszem , hogy körbe futkostam a cégnél, hogy na melyik mosdó előtt állnak kevesebben, tartogattam a dolgot :frowning: Sokat szorongtam ezen akkoriban amíg többé- kevésbé be nem állt, hogy mit ehetek és mit nem.
Sokat segített, hogy másik telephelyen vagyok ahol az öltözőből nyílik a wc, előtte kézmosó rész, ha üvöltve hányok se hallatszik ki.
Úgyhogy amit jó anyámék elkezdtek, azt a természet kiigazította elég rendesen.

Teljesen átérzem és nagyon sajnálom, ha valaki emiatt rosszul érzi magát.

5 Likes

Érdekes egyébként, mert erre engem nem neveltek, egyszerűen jött magától, hogy nem szerettem és egyébként nem is tudtam máshol nagyvécézni, csak otthon. Aztán nekem is felülírta az élet az eü okok miatt kötelezően szedendő gyógyszerekkel a dolgot, amiknek mellékhatása a hasmenés :frowning:

Szerintem nem kellenek unikornisok meg semmi a mosdóba, csak annyi, hogy ne a próbafülkeszerű helyiségben kelljen elvégezni a dolgodat 20 másik nő füle hallatára. Rengeteget segítene szerintem a legtöbb helyen már az is, ha normálisan lefalazott fülke,zárható ajtóval, tiszta mosdó teljes felszereléssel lenne elérhető, és nem verné senki az ajtót, ha 2 perccel tovább vagy bent.

Hálistennek az utóbbi években szerencsém volt, de volt negatív tapasztalat bőven. Most már ott tartok, hogyha valahova megyek interjúra, a mosdót tuti szemügyre veszem. Ha ruhabolti próbafülke a budi, nem vállalom el az állást, mert ha a mosdókultúra nem megfelelő, akkor ott semmi sem az.

8 Likes

Micsoda szempont, de igazad van!

3 Likes

Ez még sosem jutott eszembe, pedig milyen fontos! Az utóbbi időben szerencsém volt, kulturált mosdók és kevés nő van a munkahelyemen, ha bármi illetlenség történik, gyorsan az emailek között lesz nyoma, mindenki számára fontos a tisztaság, itt nincs megtűrve semmi rendbontás.

1 Likes

Abszolút támogatom!
Egyrészt világ életemben utáltam (gyakran nem is tudtam) úgy mellékere menni, ha tudtam, hogy kihallatszik. Repülőn, vagy bármilyen mozgó járművön meg teljesen kizárt, hogy menjen a dolog…
A másik, hogy az élet nekem is behozta az utóbbi egy évben a hirtelen rámtörő hasmarsot (köszi gyógyszer…), és bár az elején irtó kínosan éreztem magam, de mostanra már egyrészt fel vagyok fegyverkezve (WC csészébe ablaktisztítószer, konyhai papír több rétegben, azonnal lehúz, illatosít, azonnal WC-t pucol, stb.), másrészt kicsit elengedtem a parát. Ember vagyok, nem porcelánfigura.
Mi lányok egy WC-t használunk, de az fent van az emeleten ahol nagyrészt csak én vagyok, és egyébként is teljesen elszeparált: raktár → mosdó → WC. Az új helyünkön pedig az irodának (=nekem :grinning_face_with_smiling_eyes:) külön WC-je lesz, hurrá!

5 Likes

Tegye fel a kezét, aki jobbra húz. :raised_hands: :joy:

17 Likes