Vesszen a zsíroskenyér-effektus, avagy jó alapozóstick kerestetik!

Sajnos nem vált be a Lancôme stick alapozója, mert rondán átfénylik, főleg a homlokomon, és egyáltalán nem tartós rajtam. Viszont ezt a praktikus kiszerelést nagyon megszerettem. Ebből következik a kérdésem, hogy milyen stick alapozót vegyek, amely vegyes bőrre is jó, és különösebb macera nélkül be tudom szerezni.

1 Like

Háát, a kérdés jó, hogy létezik-e olyan, ami nem olajosodik át fél óra után. Nem akarom letörni a kutatási kedved, de azt gondolom, hogy a stick forma mindenképp zsíros anyagokból áll össze, emoliensek, puha dolgok,amiket baromi könnyű fel- és elkenni, de nem sok olajfelszívó dolog kerül bele. Lehet, hogy van több, de csak ezt találtam, ami azt ígéri, h kifejezetten hat a fényesedés ellen:
https://kremmania.hu/kremek/maybelline-fit-me-shine-free-alapozo-stick

2 Likes

https://kremmania.hu/kremek/tarte-clay-stick-alapozo
a beszerzése nem épp macerátlan.

https://kremmania.hu/kremek/isadora-cover-up-stick-n-brush-spf30
itt van egy vélemény kombi bőrrel, akit ez szárított.

Nagyon köszönöm mindet. A Maybellineről nem túl hízelgők a vélemények, a Tarte nagyon “távoli” nekem, de az Isadora tetszik, gondolom, Douglasban ki is tudom próbálni.

2 Likes

Szia! Én is most pont 2 stickes alapozót próbáltam ki. Egyik a Guerlain Terracotta, ami nem vág a témába, mert deklaráltan “egészséges bőrfényű”, a másik a YSL All Hours Foundation Stick. Utóbbi matt finisht ad, szépen terül, nagyon sok színben kapható. Egyetlen hátránya szerintem, hogy a kopásállósága hagy kívánni valót maga után, de talán egy próbát megér, Müllerben/Douglasban kapható.

1 Like

Köszönöm szépen. Utóbbit én is nézegettem a neten, csak még nem volt alkalmam kipróbálni.

https://kremmania.hu/kremek/max-factor-facefinity-all-day-matte-panstick
Esetleg ez?

Vagy ez?


Állítólag elég matt, ráadásul free shipping van.

Ez jól hangzik, utánanézek. Köszönöm szépen :tulip:

1 Like

Nagyon köszönöm, még sosem rendeltem külföldről, valamiért tartok tőle, meg béna is vagyok hozzá. :frowning: