💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 1)

Még annyit szeretnék hozzáfűzni a fenti posztomhoz, hogy ha valaki kedvet kap a Korres Aegean Bronze parfümre, várjon egy kicsit. Augusztus elején még cca. 10.000,- Ft-ért tudtam megvenni - most közel a duplájára emelte a Notino az árat. Nem értem ezt az árképzést, mert OK, hogy infláció van, de ilyen mértékű áremelés barokkos túlzás. Sajnos, ez nem csak erre a parfümre vonatkozik, kevés kivétellel jól megnyomták a ceruzát az összes Korres illatnál. (Miközben a forint azóta folyamatosan erősödik.)

2 Likes

TK-ben nem is voltál?

Nem, a környékén sem jártunk egyiknek sem. :woman_shrugging:

Nem túl izgalmas rendelés, de annál jobban megérte az árát.
Paula’s Choice küldött ingyenes szállítás kupont + 7,5 euró kedvezményt.
Leárazta a kedvenc arclemosómat (kivezetik 🥹) 30%-kal, plusz 3 termék után ajándék 1 termék + volt egy szülinapi kuponom, az még 1 termék.
55 euró volt az egész, harmadáron az eredeti árhoz. Nem tudtam kihagyni.

19 Likes

Most, hogy egy picit hűsebb van, meg is kezdtem az őszt - egyelőre csak díszpárna huzatcsere formájában.

A por bronzosító zsibiről van. Ez az árnyalat (10) a kedvencem, de már szerintem 2 éve nem kapható. Éppen az utolsót nyúzom, most lett mellé még egy.

A szemceruzákat próbálgatásra vettem, mert nem igazán használtam korábban. Már jó ideje egyetlen darabom sem volt. Ezek egészen tetszenek, vékony vonalat húznak és könnyű őket satírozni.

A két folyékony kontúrozó (005) és bronzosító (015) nagyon szuper. Arcra is, szemre is, pigmentált, könnyű eldolgozni és elég tartós is.

Bár mindkettőre bronzer van írva, a 005 szerintem csak kontúrként működik, kimondottan szürkés, hideg tónusú.Így ezzel még gyakorlási fázisban vagyok, mert korábban csak bronzosítókat használtam - egész máshova kell felvinni és ki kell tapasztalni, hogy hogyan ne mutasson úgy, mintha piszkos lenne az arc.

15 Likes

Az Estée lauder neszim elvásott, hetek óta nézegetem a netet, hogy kellene egy új.
Ezt tolltartónak árulják a Müllerben én pedig sminkneszinek fogom használni, amennyi sminkem van az mind belefér kétszer is.
Szerintem nagyon cuki :slight_smile:

19 Likes

A Helia D testápoló nekem nagyon bejött, hamarosan elfogy, teszek próbát valamelyik másikkal is.

1 Likes

Hát, ilyen, amikor nem elég erős az ember lánya, ha meglátja a régóta vágyott rúzst. Megveszi, mert még az ára is kihagyhatatlan (Vinted). :pig: :four_leaf_clover: Pure color lipstick matte, Enigma.

Alatta egy színező. Ritkán látok olyat, aminek nem aprólékos cirádás képei vannak. Ez is kellett.

20 Likes

Gyönyörű rúzs, és nagyon eltalált kompozíció ilyen könyvcímmel! :crown::lipstick:

3 Likes

Egy kis Notino, vagyis 20 db fogkefe, szappan és hajápoló szérum. Mondtam már, hogy a fiam “zabálja” a fogkeféket?
Megjött a Sheglamről rendelt tatyóka. Ja, nem vagyok normi, majd’ 50 évesen ilyennel mászkálok az utcán :sweat_smile: De nem érdekel az emberek véleménye.
(Aki nem ismeri: ez egy cuki szereplő a Kalandra fel avagy Adventure Time c. meséből)

17 Likes

Minden rendben volt a szállítással? Ugye nem kellett rá fizetni/vámkezelni?

1 Likes

Igen, minden oké volt, simán ment. Még nagyon sokat se kellett várnom. 24-én adtam le a rendelést és már 2 napja megérkezett.
Ja, és mintha Franciaországban adták volna postára Mo- felé.

3 Likes

Már jó ideje nem vettem palettát, de amikor a Huda Rose Quartzot megláttam az egyik Facebook csoportban, akkor lecsaptam rá.

A többi Notino.
A fésűt ha jól emlékszem, @umpalumpa mutatta, és bár az én hajamban csak egy kevés hullám van, de viszont eléggé dús, gondoltam hátha nekem is beválik. A L’Oréal fixáló sprayt a YouTube-on láttam, egy kimondottan 40 felettieknek (és az 50 is negyven felett van :joy:) készült smink videóban, a szem alatti terület fixálásához. Persze alkoholos, amit alapból nem használok, de egy-egy alkalomra, ha fontos lesz, bevetem.
A fedőlakk a tartalék tartalékja címet viseli. :grin:
A mini (4,5 ml) Maybelline spirál és a Garnier minták ajándékok voltak a rendeléshez.

18 Likes

És a Maybelline ajak-valami?
Remélem neked is jó lesz a fésű :crossed_fingers:

1 Likes

Az csak úgy beugrott a kosárba, mert nincs még elég. :rofl:

Amúgy érdekes egy cucc. Első felkenésre borzalmasan nézett ki, mintha darabos lett volna. Aztán valahogy egybeolvadt(?), és nagyon szép lett.

4 Likes

Kis boldogságom a hétre, mert a tanév első hetében már látom, hogy kemény menet lesz :smiley:

A sminkek mind kiárusításból jöttek, ilyenkor bátrabban merek kísérletezni. Az Essence cuccok Rossmannosok (érdemes eldugottabb boltokba menni, mert eléggé le vannak már fosztva az állványok), a Catrice termékek tegnap óta vannak olcsósítva a DM-ben. Az Essence korrektorok tudom, hogy nagyon népszerűek, de minden árnyalata kifutó széria.
A hajtőemelő port már egy ideje kinéztem az appban, de a polcokon még nem láttam. Ma a raktárból hozták ki nekem :smiley: 900 forintot nem sajnáltam az ismerkedésre, ez az első ilyen jellegű termékem.

9 Likes

A kókuszost a karomra fújtam, nem bántam meg.
Nem volt még body mistem, este fürdés után, hétvégén otthon tökéletes lesz.
Délután majd kipróbálom a másikat is.
(Az árát akkor sem éri meg, de ezzel rendelés előtt is tisztában voltam. :grinning:)

15 Likes

Egy kis szükséges beszerzés. Najó, tonerem még van, de kifogásom is: egyik kedvencem ez és olyan áron akadtam rá, hogy kellett na :sweat_smile:
A deot is a szokásos ár alatt szereztem. Ebből kifogytam. A zöld kupakos egyik verzióját szoktam venni, de most ez az illatmentes volt olcsóbb.
A minták a tonerrel jöttek

17 Likes

Notino, mindegyik újravevős termék.
A fürdősó és a parfümminta a páromé , utóbbi ajándék volt.
A maszkokat többször újravettem már és még fogom is.
A kis aloe zselé nekem simán funkcionál hidratálónak is, sokáig elég volt nagyon kiadós és kedvező az ára.
A Holika BB- t másodszor veszem meg, versenyben volt a rózsaszín is, végül a jól bevált krémet nem cseréltem le. Ez a mindennapi, dolgozós BB- m , szépen mutat, pont annyira fed amennyire kell, a fényvédőmmel sem veszik össze. Tökéletes. 98%- ban hozza nekem azt amit az imádott Shiseido Hydrating BB krémem, amit már nem gyártanak.

17 Likes

Évek óta nem vettem körömlakkot, de ennek nem tudtam ellenállni. Élőben sokkal szebb sötétlila és élénk narancssárga csillámokkal. Mint egy naplemente…
atomic polish young hearts run free

17 Likes