💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 1)

Na ne aggódj, nem lesz két ecsetkészleted, hacsaknem rendelsz gyorsan magadnak még egyet. Nem tudom szavakba önteni egyelőre, de az biztos, hogy megtartom őket. :smiley:

1 Likes

Amióta megvettem használom a készletet, ma hajmosás után ilyen szép fényes a hajam és egyáltalán nem roncsolja a szőkítés.

Újravevősek lesznek :slight_smile:

14 Likes

Tegnap voltam hajat vágatni, BES márkájú hamvasító samponnal mosták a hajam.
Tök jó illata van és szép lett a végeredmény.
Lehet beújítok a hamvasítás miatt.

Szép a hajad. :grinning:

2 Likes

Köszi!:slight_smile:
Hamvasítónak a Lee Stafford Ice Whiteot vettem újra.
Felváltva használtam a Lee Stafford Bleach Blondes és a klasszikus Schauma lila samponnal. Utóbbit kidobtam, mert ha a bőrömhöz ért akkor láng vörös lettem tőle.

Szép a hajad :blush:

Fú, csak egyszer használtam a Schauma hamvasító samponját, de viszkettem tőle, már használat alatt is. Nem durván, de más samponoknál nem szokott ilyen lenni. Többet nem próbálkoztam vele. Amúgy elvileg nagyon sok embernek beválik.

1 Likes

A mai Mülleres làtogatàs eredmènyei. Eredetileg csak a lakkokèrt mentem, ez az egyik kedvenc színem ès remèltem, hogy ott mèg talàlok belőle. Szerencsère a leèrtèkelt kosàrban mèg volt 4 darab, azokra lecsaptam. Ez a Rimmel Super Gel “Heatwave away”.

Az Essence highlighter-t többször felvettem, letettem, megint felvettem, de csak nem tudtam ott hagyni. Kíváncsi leszek hogyan teljesít.

10 Likes

Köszönöm! :slight_smile:
Sajnálom, hogy te is így jártál a Schaumával, hatását tekintve nekem hozta az öt csillagot, de így , hogy vörösödött a bőröm tőle én sem mertem tovàbb használni. :frowning:

1 Likes

Nem sminkelek, de ez a rózsa alakú cucc még nekem is megdobogtatta a szívem :heartpulse: :smiling_face_with_three_hearts: :laughing:

1 Likes

Desert Dune a Catrice-tól, már a Rossmannban.

16 Likes

A 2 pirosító meg a barna szemfesték nagyon csalogat.

1 Likes

A btonzerre és a világosabb pirosítóra lecsaptam.
Kipróbáltad már őket?

1 Likes

Persze, hogy kipróbáltam, ki tudna ellenállni neki? :blush:
A bronzer színe jó, csak a puhább ecset (a Catrice Jungle Book zöld ecsetével estem neki először) nehezen veszi fel, majd legközelebb másik ecsettel próbálom.
A pirosítótól elsőre megijedtem, azt hittem, hogy túltoltam, annyira pigmentáltnak tűnt. Most, hogy már másfél órája rajtam van, valahogy beszippantotta a bőröm, szinte fel sem tűnik, kíváncsi vagyok, délutánra mi marad belőle.
Rajtad hogyan viselkednek, te is kipróbáltad már?

1 Likes

Igen, kipróbáltam, de még ismerkednem kell velük, hogy véleményem alakuljon ki.
A pirosítótól tartottam, ezért először ujjal tapogattam fel, majd egy Zoeva buffer ecsettel is beletunkoltam, nem lettem lázrózsás. Ilyen mousse állagú terméket még nem próbáltam.
A bronzer egy használat alapján nem tűnik extrának (a Catrice-Essence nyári kiadásait mindig várom, mert jól sikerülnek).

1 Likes

Gyönyörűséges minden…

1 Likes

Nagyon tetszik ez a kollekció. Üzletben azt furcsállottam, hogy csak a sötétebb színű pirosítóhoz volt kiállítva teszter.

1 Likes

Na, végre ideért az utolsó koreai kencés pakk, a Yesstyle-ról.

A VT ajakdúsítóját azonnal kipróbáltam. Kb. olyan érzés, mintha izzó parázsba nyomtam volna a szám. :sweat_smile: Málna színű lett tőle az színtelen ajkam és igen, kicsit megduzzadt. Nem bánom, hogy megvettem, használni fogom.
A hatása pár óráig tart egyébként.

Mire ideért a pakk, addigra a pattanás elleni tapaszok is kellenek, mert kirügyeztem. Azokat még nem teszteltem. A vastagságukban különböznek.

9 Likes

Egy hős vagy, hogy ezzel kínzod magad, én utálkozva hajítom el az enyhén csípő ajaktermékeket is.:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

A “Muti a koreai cuccos rendelésed” paradigmába csatlakozom (Stylevana):

13 Likes

Szeretném felhívni a figyelmet a képen kecsesen keresztben heverő hosszúkás, fekete dobozkára, rúzs volt benne, blurring hatású, matt rúzs, amit többször újrakentem a nap folyamán és NEM szárította a számat (minden szárítja). Másfél-két dollár volt…

8 Likes

Néha elgondolkozom, hogy hogyan tudnak ilyen jó cuccokat gyártani ennyire olcsón…

1 Likes