Én is láttam korábban, a legtöbb guru a mennyiséget kritizálja, kivéve Ali Andreát aki nagyon örül a terméknek,szerinte hiánypótló.
Az én rendelésem is megérkezett a Niche-Beauty oldaláról, szintén Lisa E.
Erről írjál légyszíves, kíváncsi vagyok. 
Rendicsek
Wooooowwww! Kíváncsi vagyok a véleményedre! 
Nekem van 1 eladó, ha vkit érdekel ( The Ordinary fermentált tonic )
Mást rendeltem. Egy rúzs, egy ajakbalzsam és egy skin tint érkezett. Majd vasárnap készítek képet.
Nekem az jutott eszembe, ha egy vékony tusecsetet belemártok a korrektoromba, lehet ugyanott vagyok, mint a ceruzával.
Köszi, nekem most nem indokolt vennem. Van néhány használatban 
Egy aprócska makeup.hu rendelés nekem is becsúszott a januári mikulással. Szeretem őket, évek óta rendelek tőlük. Készségesek, telefonon mindig elérhetőek, emailekre még aznap válaszolnak (hét végén is), hihetetlen gyorsak és még soha nem merült fel, hogy hamis lenne a termék…
Chopard - Vanille Malika 100 ml EDP, sóvárogtam utána már egy ideje, de nem nagyon lehet kapni, vagy ha igen, horror áron. 1 napig 50 %-al olcsóbban adták, szerintem csak valami algoritmus-hiba lehetett az árazás, másnap már rögtön vissza is tették az eredeti árra!
.
A karkötő ajándék volt hozzá + 2 illatminta, ami lemaradt a fotóról.
Reminiscence parfüm, imádom a márkát, ez az illatuk még nem volt meg.
Sörös sampon és hajpakolás - lengyel natúr termékek, még semmit nem tudok róluk mondani. Ehhez a Sudocream volt az ajándék.
És néhány fogkefe, illatmécses ajándékkal.
Januári mikulás , ez jó 
Én is nagyon szeretem a makeup.hu-t többször rendeltem már tőlük, mindig minden rendben volt.
A Chopard nagyon jó fogás a karkötőre pedig vállalom, hogy kicsit irigy vagyok 
Nincs már ez az akció? Mindjárt megnézem. Minden Chopard termék vásárlásához adták a karkötőt. Ez egyébként egy piros, 1 cm széles szaténszalag Chopard felirattal, a fém szív (vagy virág?) közepén van egy nagyon szép kristály.
Idén még nem vásároltam sminkeket, de így január végén lecsaptam pár (számomra) új termékre.
Ezzel kedveskedtem magamnak, hogy kitartóan nyomom az edzéseket és az egészséges életmódot, kellett egy kis jutalom pár hónap után. 
Notino rendelés.
Hajfestékből hármat vettem, de gondoltam elég lesz egyről fotó.
A tusfürdő illatát imádom, a sampont nem ismerem, itt láttam meg a márkát, gondoltam teszek egy próbát vele.
A Catrice egyik vége rúzs, a másik ajakceruza.
Barátnőmtől kaptam egy Gabriella Salvete körömlakkot karácsonyra, és annyira megtetszett, hogy azóta már másodszor veszek belőle.
Tesori
, még öblítőből is bevásároltam, odavagyok az illatáért. 
https://www.dm.hu/oblito-byzantium-kulonleges-edes-illattal-p8008970055237.html
Februárban én is rendelek Notinót, muszáj lesz vennem egyet, ha utazok akkor tudjam vinni, olyankor nem bajlódok szappannal.
Én is imádom ezt az illatot!
Nálunk a DM-ben eddig nem volt ez az öblítő, de majd figyelem.
Boltban nem tudom, hogy van-e én online szoktam vásárolni, a webshop kiad 4-5 típust is.
Elvileg úgy mutatja, hogy van.
DM-ben lehet kapni ezt az illatú öblítőt. Úgy vettem észre, hogy csak a nagyobb DM-ekben elérhető. De van az Alzának is. Múltkor még az Aldiban is volt, de ott szerintem nem lesz állandó termék.
Amikor egyszer néztem, nálunk pont ez az illat nem volt, csak másik kettő. De elvileg most van. Csak most meg van otthon öblítő.