Vasárnapi Notino rendelés, most hozta a futár. (Az új Canon szkenneremmel együtt.
)
Egy új testradírt szerettem volna venni, most valami frissebb illatút, a többi meg nagyjából úgy csúszott be, hogy régen csináltam már hülyeséget, itt az ideje. 
WetNWild Megalast Eyeshadow Primer: A MAC sajnos mégsem a kedvencem, az Etude House fényévekkel beelőzi, de már nem gyártják, így még erre emlékeztem, hogy mintha ajánlottátok volna. Holnap meglátjuk. 
Clinique Happy minta: Tizenéves koromban szagoltam utoljára, nagyon vágytam rá, de esélytelen volt a dolog, mert Anyum nem volt a kencék híve. (Finoman fogalmazva.) Nagyon jó dolog nosztalgiázni, és még mindíg tetszik valamennyire, de ennyi elég is volt.
Halloween: Régóta kíváncsi voltam rá, de sosem futottunk össze. Nem volt túl drága most, gondoltam, ha nem tetszik, továbbadom. Egyelőre tetszik, olyan esős őszi délután hangulata van. Vizes, levegős, enyhén virágos, még ismerkedünk majd.
Macaron Amande: Teljesen jó kis enyhe de édes itthoni bekuckózós illat. Picit édes, picit lédús gyümölcsös, és egy nagyon picit talán sós, valamint szerencsére elég gyenge a szillázsa, így nem fog az agyamra menni.
Pure Musc illatminta: Ez tetszik per pillanat a legjobban. Tiszta, légies, könnyed, teljesen irodakompatibilis. Kicsit Keresztanyumra emlékeztet, nem tudom, miért is, de volt a polcán egy Jovan Musc, lehet, hogy azt éreztem párszor rajta.
Hajkence minták: Ezeket meg tényleg csak a móka kedvéért.