Áh, nem vagyok szigorú, 2 hónap maradt ki kábé

A nagy melegben az esti arcápolási rutin nálam csak a tisztításra szűkült, semmit nem bírtam elviselni magamon. Sajnos meg is látszik, mert eléggé ki van száradva a bőröm, de most, hogy megjött az enyhülés, belevágok újra.
Nagyon jó kis akció volt online Marianyónál és hiába nem szoktam ott vásárolni, most kivételt tettem. Elképesztően sokkal kevesebbet fizettem az alapozóért, amire ácsingózom egy ideje, a többi cucc ajcsi volt.
Helló, ah dehogy, elajándékoztam egy kedves Barátnőmnek. 
Belekotyogok, elnézést. Hasonló hullámosítót vettem én is (az nagyobb és sokkal merevebb), de nekem nagyon kényelmetlen, aludni nem tudok benne, így kreatívan kiváltottam a köntös megkötőjével. Maga a módszer tök jó, az én egyenes hajamban még négy nap után is látni hullámokat utána. Szóval egy próbát érdemes tenni vele.
Lányok ezt azért veszitek, mert nem akartok sütögetni?
Ha valakit érdekel akkor nálam van az egy hétig tartó hullámos haj receptje amit hajvasalóval készítek 
Tőlem is plusz 1 szavazat a fátyolmaszkokra, én utána a skin1004 sleeping packját kentem: Skin1004 Hyalu-Cica Sleeping Pack | KremMania
Szerintem most nekem is kelleni fog valami ütősebb hidratáló télire 
Én full béna vagyok a sütögetéshez, hajvasaláshoz, ezért jutott eszembe. Ezzel legalább nem a forró vasat kerülgetném a hajammal, kezemmel. 
Jaaaaa így már értem, köszi.
Nedves hajjal, aztán ha van kedvem, vagy nagyon késő van, picit hajszárítóval rászárítok.
Jó sok évvel ezelőtt én is sütögettem, még középiskolás koromban. Aztán kiderült, hogy lusta vagyok, és ügyetlen is, így mindig keresek valami olyan technikát ami nem jelent veszélyt rám 
Köszi!
Majd meglátom, nekem rengeteg hajam van, elég nehezen szárad enélkül is.
A hajsütővassal egyszer én is megégettem az alkaromat , nem játék. Meg is van még a heg 
Meg olyan bénán lehetett csak letenni nem volt hozzá hőálló akármi, mindig attól féltem, hogy felgyújtom az asztalt ha felborul a kis bakkal. Nem is volt tartós.
Amióta a fodrászom megmutatta, hogy kell a hajvasalóval loknizni azóta csak úgy csinálom.
Szerencsére van hozzá hőálló tok, abba teszem amíg a tincseket leválasztom.
Nagyon szívesen 
Notino és DM.
A Batiste sampont kicsiben már kipróbáltam, azt beköltöztetem a munkahelyemre idehaza meg majd a nagyot fogom fújni.
A Kallos pakolás sokadszorra újravevős, segít kiütni Vukkot a hajamból.
A fogkrém szettet még nem próbáltam kiváncsi leszek milyen.
A kis mintákból a két JPG ideális jelölt őszi ordibálósnak:)
Csodás a múltkori rendelésemhez ajándékba kapott YSL Lash Clash mini. Notinon 30% volt a teljes kiszerelésre ingyenes szállítással, így lecsaptam rá.
Teljes áron viszont nem venném meg, mert a rövid szavatossági időt tekintve nagyon borsos. Fekete színben választottam, de kék és barna színben is gyönyörű lehet.
A Rare Beauty pirosító Happy árnyalatban zsibis szerzemény. Sephoráról nem mertem volna megrendelni, mert rengetegen írták, hogy ripityára törve érkezett. Szerencsére szuperbiztos csomagolásban kaptam.
Picikének tűnik, mindössze 2,8 g, de nagyon-nagyon pigmentált, alig kell beleérinteni az ecsetet.
A kép ellenére inkább hűvös rózsaszín árnyalat. Extra fényes, ezért highlighter nem kell és szerintem nem is illik mellé.
Oda-vissza vagyok érte, az összes árnyalatot szívesen magaménak tudnám.
Én is csak amiatt nem mertem megrendelni, nehogy törötten érkezzen, egyébként vonz a termék.
Ez a szempillaspirál nekem is megvolt miniben és nagyon szerettem!