💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 1)

Meghoztátok a kedvem a rendeléshez, gonoszak vagytok.:see_no_evil:

8 Likes

Ilyen amikor az ember rossz társaságba keveredik.
:joy:
Most majd délután jól utánanézek, az LE-nek.
Mit érdemes venni tőle? :joy:

6 Likes

Én is imádom, csoda egy rúzs, örülök, hogy illik Hozzád :blush: :heart:

1 Likes

Helyesebb kérdés lenne a mit nem :rofl:

7 Likes

@Alsace körülbelül :rofl:

@Gloria Ajaktermékekből nekem még egyik sem okozott csalódást, a fentebb említett alapozóból pedig kapható minta is :grin:

3 Likes

Pedig én magam vagyok a rossz társaság.:see_no_evil:
Rúzsokat. Nekem 2 matt van, tényleg különlegesek, színben és állagban is. A csomagolással sem spórolnak.

4 Likes

Ma van a 2*20. szülinapom :smiley:, ezért megajándékoztam magam egy ilyen napozas utani spray-vel. Bár ez igazából a Kedvesemnek lesz, mert féltem, hogy Horvátországban pecsenyére ég a kis érzékeny bőre, annak ellenére, hogy locsolom rá a naptejet.

22 Likes

Boldog születésnapot, Isten éltessen :birthday: :bouquet: :clinking_glasses:! :heart:

4 Likes

Nem vagyok büszke magamra, de le is csaptam pár pirosítóra, amint elérhetőek voltak a Notino-n. :rofl:
Árnyalatok:
02 Butta Together

04 U Know Butta

08 Gettin Butta

06 For the Butta

09 Feeling Butta

25 Likes

Nagyon boldog születésnapot! :wine_glass: :birthday: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Mondanám, hogy “ejnye, de rosszul döntöttél”, de sajnos a te fotóidon még jobban tetszenek. Még csak a kívánságlistámon vannak, illetve azért beugrottak már a kosaramba is :rofl: De illendő volna most nem ilyesmire költenem.
Csodás kis pirosítók, szép színeket választottál :blush:

1 Likes

Boldog születésnapot! :blush:

1 Likes

Én büszke vagyok rád, hogy csak egy töredékét vetted meg az elérhető árnyalatoknak!:rofl:
A 9-est én is megvettem, ma megyek érte (persze pár szirszar is beugrott a kosárba).
Swatchokat! Sminkfotókat a népnek!

6 Likes

Szerintem vedd meg őket, 80 évesen bánni fogod és keseregni fogsz a dédunokáknak meg a macskáknak, hogy “De kár, hogy nem vettem meg azokat a szappantartó alakú Nyx pirosítókat, már nem lehet kapni, hát mivel sminkeljek a szombati táncházra?”

9 Likes

:joy::joy::joy:

3 Likes

Az első és utolsó kivételével ugyanezeket a színeket választottam volna én is. (Csak halkan: gyönyörűek a körmeid! :heart_eyes:)

1 Likes

@Brunettee Megértem, az enyém sem egy illendő beszerzés volt, csak hát a kíváncsíság nyert. :smiley:

@Amadea Ugye ugye, milyen ügyes vagyok? :rofl: Igyekszem majd valamikor a napokban swatcholni, csak most éppen úszom a melóban, mindenki szababdságon van a csapatból. :smiley: Majd írj véleményt, ha tesztelted a 9-est, remélem szeretni fogod (és remélem én is, mert még bele sem nyúltam egyikbe sem :D)

@Izar Köszönöm szépen, a tegnap késő esti ügyködésem eredménye, nagyon élem most a színeit! :smiling_face_with_three_hearts:

4 Likes

Valószínűleg így teszek majd. Szegény macskáinknak kesergek eleget így is :smiley: És hát szuper volna, ha az uramat 80 évesen csinosan tudnám táncolni csalni :blush:

1 Likes

Az egyik kinézett árnyalat már nem elérhető. Vérzik a szívem :frowning: Azért mondjuk találok ott másikat is :slight_smile: Majd azt mondom, az esküvőre rendeltem valamit, leginkább nyugtatónak mondanám :smiley:

1 Likes

Holnap reggel azzal fogok sminkelni (nyilván rögtön ki kell próbálni) és írok, ha nem felejtem el.
Nálunk is sokan szabin vannak, de többnyire a fű is befelé nő, legalább tudok haladni (tudnék, ha nem fejelném le az asztalt az álmosságtól).

1 Likes