Meghoztátok a kedvem a rendeléshez, gonoszak vagytok.
Ilyen amikor az ember rossz társaságba keveredik.

Most majd délután jól utánanézek, az LE-nek.
Mit érdemes venni tőle? 
Én is imádom, csoda egy rúzs, örülök, hogy illik Hozzád

Helyesebb kérdés lenne a mit nem 
@Alsace körülbelül 
@Gloria Ajaktermékekből nekem még egyik sem okozott csalódást, a fentebb említett alapozóból pedig kapható minta is 
Pedig én magam vagyok a rossz társaság.
Rúzsokat. Nekem 2 matt van, tényleg különlegesek, színben és állagban is. A csomagolással sem spórolnak.
Ma van a 2*20. szülinapom
, ezért megajándékoztam magam egy ilyen napozas utani spray-vel. Bár ez igazából a Kedvesemnek lesz, mert féltem, hogy Horvátországban pecsenyére ég a kis érzékeny bőre, annak ellenére, hogy locsolom rá a naptejet.
Boldog születésnapot, Isten éltessen
! 
Nem vagyok büszke magamra, de le is csaptam pár pirosítóra, amint elérhetőek voltak a Notino-n. 
Árnyalatok:
02 Butta Together
04 U Know Butta
08 Gettin Butta
06 For the Butta
09 Feeling Butta
Nagyon boldog születésnapot!

Mondanám, hogy “ejnye, de rosszul döntöttél”, de sajnos a te fotóidon még jobban tetszenek. Még csak a kívánságlistámon vannak, illetve azért beugrottak már a kosaramba is
De illendő volna most nem ilyesmire költenem.
Csodás kis pirosítók, szép színeket választottál 
Boldog születésnapot! 
Én büszke vagyok rád, hogy csak egy töredékét vetted meg az elérhető árnyalatoknak!
A 9-est én is megvettem, ma megyek érte (persze pár szirszar is beugrott a kosárba).
Swatchokat! Sminkfotókat a népnek!
Szerintem vedd meg őket, 80 évesen bánni fogod és keseregni fogsz a dédunokáknak meg a macskáknak, hogy “De kár, hogy nem vettem meg azokat a szappantartó alakú Nyx pirosítókat, már nem lehet kapni, hát mivel sminkeljek a szombati táncházra?”

Az első és utolsó kivételével ugyanezeket a színeket választottam volna én is. (Csak halkan: gyönyörűek a körmeid!
)
@Brunettee Megértem, az enyém sem egy illendő beszerzés volt, csak hát a kíváncsíság nyert. 
@Amadea Ugye ugye, milyen ügyes vagyok?
Igyekszem majd valamikor a napokban swatcholni, csak most éppen úszom a melóban, mindenki szababdságon van a csapatból.
Majd írj véleményt, ha tesztelted a 9-est, remélem szeretni fogod (és remélem én is, mert még bele sem nyúltam egyikbe sem :D)
@Izar Köszönöm szépen, a tegnap késő esti ügyködésem eredménye, nagyon élem most a színeit! 
Valószínűleg így teszek majd. Szegény macskáinknak kesergek eleget így is
És hát szuper volna, ha az uramat 80 évesen csinosan tudnám táncolni csalni 
Az egyik kinézett árnyalat már nem elérhető. Vérzik a szívem
Azért mondjuk találok ott másikat is
Majd azt mondom, az esküvőre rendeltem valamit, leginkább nyugtatónak mondanám 
Holnap reggel azzal fogok sminkelni (nyilván rögtön ki kell próbálni) és írok, ha nem felejtem el.
Nálunk is sokan szabin vannak, de többnyire a fű is befelé nő, legalább tudok haladni (tudnék, ha nem fejelném le az asztalt az álmosságtól).