5 perce jött meg a tegnap leadott Notino rendelésem. Az ExpressOne ugyan délutánra írta, no de nem panaszkodom, máskor is eltérhetnek az ígérttől. 
Sigma Palmat: Minimum 2 hónapja agyaltam, hogy mivel mossam a sminkecseteimet, meg kértem is tanácsot, végül ő lett a befutó. A Switch is bevált, gondoltam, ezzel sem lövök mellé. (Csak ágyúval verébre, ahogy szoktam.)
Synchroline Terproline: Csak 20 éve halogatom, hogy kipróbáljam. Még a Krémmárka-voks NLC fórumon használta sok fórumtárs, de akkor valahogy nem érdekelt annyira. Most @niko bőrápolási rutinjában olvastam róla, és ugyan ez a sima nem az EGF, de erről is azt írják, hogy csökkenti a hegképződést, akkor pedig pont nekem találták ki. Meglátjuk. Egyelőre annyit tudok, hogy kellemes kis krém, viszonylag könnyed, és finom enyhe illata van.
Organic Shop kakaós testradír: Az egyetlen ami elég sok szemcsét tartalmaz az én ízlésemnek is.
Meg egy Discovery Box tartalma. 

)

egy csoda, igazi liliom és virágbolt illat!

Vállalkozást emiatt nem éri meg indítani, elvégre teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor és mennyit ad el az ember, másrészt meg én úgy látom, hogy Dunát lehetne rekeszteni a gyöngyékszerekkel. És van rengeteg, ami szebb és profibb az enyémeknél. Ha valakit érdekel, eladó bármelyik ami a képeken van, meg tudjuk beszélni, de per pillanat ez csak hobbi.