Ugye, milyen fejedelmien puhák?
Legyetek nagyon boldogok! Komolyan, beindítja az endorfintermelést, ha ezekkel az ecsetekkel simogatja az ember az arcát.
Nagyon
Főleg a púderecset. Többségükből tavaly már beszereztem, úgyhogy muszáj volt még. A 230-asból is nagyon szerettem volna még egyet, mert az arcravalók közül az a kedvencem, de pont nem volt készleten. Na de legközelebb…
Megérkezett az egyik feelunique Rare Beauty-s rendelésem… egyelőre csak 1 terméket fotóztam be, azt ami el is vette gyorsan az életkedvemet. Már írtam nekik, kíváncsian várom, hogy kezelik a helyzetet. Nem por állagú highlighterre vágytam éppen amikor rendeltem…
Majd ha megjön a másik csomag is és lesz rá hangulatom, megosztom a többi csodát. 

Jajj, rémálom! Remélem visszatérítik legalább - bár attól nem lesz highlightered. 
Hát én is remélem
Hülye ötlet volt ezt a terméket rendelni, de 1000 éve vágytam rá.
Jajj ne😢 Nem is tudom, mit élhetett át ez a csomag, hogy így összetört benne. Tényleg gyönyörű ez a highlighter, bele sem gondolok, hogy fájhat a szíved érte. Remélem én is, hogy minimum megtérítik.
Jó lenne egyébként ha már ezek a márkák is idetalálnának kis hazánkba és nem kellene ilyen messziről rendelni.
Huh, ez hibás lehetett alapból és úgy tört össze (jobb ezt hinni). Nem akarok arra gondolni, hogy mi történik egy csomaggal míg a címzett megkapja 
Jaj, nekem volt egy Kevin Aucoin, így törve, nagyjából lexarták. Kaptam valami pár euró visszatérítést és szevasz. Pedig kitartóan leveleztem velük, de kb. a harmadik levélváltás után meguntam.
Ez 100%- ban térítendő lenne.
Jajj, hát ebből szó szerint por highlighter lett. Préseld ùjra, kár lenne kidobni! Remélhetőleg vagy küldenek másikat, vgy vissza térítik a teljes árat!
Jaj, ne! 

Remélem, megtérítik a károd.
Tudom, kicsit morbid a Rare folyékony highlighterét ajánlgatni (tükörfényes), de annak nagyobbak a túlélési esélyei.
Ó, te jó ég! Ez borzasztó 
Megkérdezik, hogy visszakéred-e az árát vagy küldjenek újat.
Bocsánat, hogy így egyben válaszolok, csak egyszerűbb.
Az a durva, hogy a dobozon külsérelmi ok nem látszott kifejezetten, viszont a belső csomagolás szörnyű volt (vagy inkább a hiánya). Por állagú terméket nem is fogok innen rendelni többet (mondjuk megszűnik a feelunique, szóval nem lesz nehéz betartani
)
Viszont mellettük szóljon, hogy szerintem 30 perc sem telt az oldalon leadott claim és az emaliben elküldött fotók között, és már jött a válasz, hogy visszautalják a termék teljes árát. Ez nagy plusz pont gyorsaság és korrektség terén is. Azt nem ajánlották fel, hogy újraküldik (nem is értem miért?
)
Mindenképp megpróbálom menteni amit csak lehet belőle és újrapréselni, mert a szívem szakad meg érte és használni úgyis tudom majd. Aztán ha Sephora közelében leszek, személyesen fogom beszerezni, az biztos.
Addig pedig, ahogy @Amadea is írta, szerintem benevezek egy folyékony highlighterre tőlük.
Szívesen rendelek neked a francia Sephorából, az enyémek onnan vannak és makulátlanul érkeznek.
Plusz egy pont a francia Sephorára, bár krémes pirosítót és folyékony highlightert rendeltem, nem por állagú terméket, minden rendben volt.
Mondjuk, régen a Feelunique-ról is rendelgettem, sose jártam így.
The Body Shop: Karácsony utáni rendelés. A szappant teljes áron vettem (nekem bevált kézre, kevésbé habzik, de nagyon szép fényes lett a körmöm, felváltva használtam tavaly folyékony szappannal), a többi kedvezményes volt.

Vékony neszi tartalma:

Douglas - 20%-os leárazás:

Ez ajándék volt a rendeléshez. Az egész dobozt beterítette a kézkrém illata:

DM karácsony előtt (szilveszterre vettem, de még bontatlanok, mert otthon voltam):

Meg lett volna egy Huda rendelés… .
https://www.instagram.com/p/C2LL3XPLNTD/?igsh=ampjejh1MGR2b3F2
És pont egy ilyen jön szembe velem… Úgy néz ki, jellemző erre a termékre.
Sajnálom ami történt, tudom milyen pocsék érzés ezzel szembesülni amikor a vágyott szépséget kibontja az ember. 
A fentiek alapján, biztos, hogy személyesen veszem meg ezt a highlightert…:-/
Köszi, nagyon kedves vagy.
De szerintem egy ideig emésztem a dolgot, aztán ha bátorságot veszek magamon, megrendelem én a Sephorából, biztos becsúszna mellé pár dolog még. 
Ez a zipzáras neszi nagyon jól néz ki! 
Ebből a Catrice csillámos szemhéjfestékből én is megvettem az ezüstöt, kedvencem lett, mert nagyon tartós.