💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 1)

Ez jó, rosszalkodott. :rofl:

1 Likes

Dm. A fürdető családi alapdarab, a lábkrém muszáj. A szérum új nekem, még a márkától sem használtam semmit eddig. Elfogyott a Helia-d antioxidáns szérumom és megint valami c vitaminost szerettem volna, de a hűtőben tartandókat nem szeretem.
20221211_122147

13 Likes

És a nem tervezett beszerzések:
Azt hittem, már sosem ér ide ez a paletta :blush:

20221213_151355

20221213_151601

21 Likes

Egy csoda ez a paletta. :heart: Én is meg akartam venni, erre pont ma érkezett egy meglepi csomagom Karácsonyra, barátnőm megelőzött és megrendelte nekem. :slight_smile:

8 Likes

Nekem is ma érkezett meg, csoda ez a paletta, holnap örömmel felavatom.

4 Likes

Ha majd belenyúltok, csináltok róla swatch-okat? Mármint a valódi fotókra nagyon kíváncsi lennék. Promo képeket láttam a neten, azok persze gyönyörűek.

Az utóbbi 1 hónapban érkeztek hozzám ezek a kincsek. :heart_eyes:
A MAC termékeket az 50%-os kedvezmény során vadásztam le, a blot púderből kettőt is vettem.
Az ABH Nouveau palettát és a két Catrice palettát magamnak vettem Karácsonyra. Az Elixir paletta barátnőmtől volt meglepi ajándék és az ND Retro palettát pedig a férjemtől kaptam. :slight_smile: És most újra megnyitom a következő no-buy évet, de a lentiek közül egyik termék beszerzését sem bánom. :slight_smile:

20221214_141316
20221214_141456
20221214_141803
20221214_141911
20221214_142016
20221214_142111
20221214_142152
20221214_142218

38 Likes

Gyönyörű kincsek :star_struck: :drooling_face: Nagyon kedves volt férjed és barátnőd, szuper ajándékokat adtak neked :blush:

2 Likes

Igen, hálás is vagyok, hogy ők az életem részei, természetesen nem az ajándékok miatt. :heart:

1 Likes

Megnyugodtam, hogy rajtam kívül más is be tud vadulni. :slightly_smiling_face::grinning:

3 Likes

A Dazzleshadowról majd referálj légyszí, ha kipróbáltad :blush: Nagyon tetszenek, de jól lehúzták Krémmánián - de nem akarok hinni a kommenteknek :wink:

1 Likes

@koalace Ó, a vadulásban nagyon jó vagyok sajnos. :smiley:

@Piko888 Év végére elfogynak a jelenlegi folyékony Essence-s szemfestékeim, és azok helyett fogom majd jövőre bevetni őket. :slight_smile: Remélem nem felejtek el majd írni róluk (ha esetleg igen, nyugodtan kérdezz rá :slight_smile: ). Annyi, hogy én az ilyen festékeket nem a teljes szemhéjra szoktam használni, hanem leginkább a belső szemzugba, illetve a szem alatti terület belső részére egy kis plusz fény/glitter miatt. Szóval ezeken a helyeken nem nehéz tartósnak/jónak lenniük. :slight_smile:

4 Likes

Ó, vadulás… ha tudnátok, hogy én mit műveltem Black Friday alatt.:rofl::rofl:

12 Likes

Szeretnénk tudni! :smiley: Csak hogy megnyugtassuk a lelkünket kicsit. :smiley:

2 Likes

Csatlakozom a kíváncsiak táborához. :smiley:

2 Likes

Kár, hogy mindenki leszokott az unboxingról. :sunglasses:

3 Likes

Mert nekem a vásárlás kényszertevékenység, rossz lelkiállapotban szokott elkapni… Szóval nem büszkeség.

2 Likes

Valahogy cikinek, vagy inkább szégyellnivalónak érzem közzétenni a szerzeményeim, azonnal hozzákapcsolódik egy kényszer, hogy meg kell indokolnom a vásárlásom, mintha bűnt követtem volna el, ami hülyeség. Főleg a mostani helyzetben.
Más téren is észrevettem ezt a jelenséget; ne vásárolj, ne egyél ezt meg azt, mert kínok között pusztulsz el / rossz a bolygónak / másnak nem jut stb. És a szorongás, a bűntudat kialakulásához nincs szükség durva leszólásra.

16 Likes

Huh, igen, ugyanezek a gondolatok kavarognak bennem is, ezért inkább nem unboxingolok annyit, csak ritkán, de kb. csak tizedét, mint amit ténylegesen megvásárolok.

9 Likes

Én igyekszem mindig magamból kiindulni, akkor is, ha tudom, hogy a társadalom nagy része nem így gondolkozik. :confused:
Szerintem senkinek semmi köze ahhoz, hogy bármelyikünk mire költi a pénzét, nekem sosem volt semmilyen rossz gondolatom egy haul / unboxing láttán, sőt kifejezetten örülök más örömének, legyen akár barát vagy idegen. (Tudom és tapasztalom, hogy mások részéről ez sokszor nem így van).
Eljutottam oda az életemben, hogy egyszerűen nem érdekel ki mit gondol többek között erről a témáról sem, természetesen a szűk családi kör és az igaz barátok kivétel. De nem akarok senkinek megfelelni és magyarázkodni sem, aki ismer, úgyis pontosan tudja, hogy mi a helyzet.
A mostani szomorú és bizonytalan helyzetben legalább egy annyi örömünk legyen néha, hogy bármivel örömet okozunk magunknak, legyen az termék, program, stb, kinek éppen mire van szüksége. :slight_smile:

Lehet kicsit elkalandoztam és hosszú lett, de a lényeg, hogy ne érezzétek rosszul magatokat emiatt! :slight_smile:

19 Likes