Primer tág pórusos bőrre

Sziasztok!

Atom biztos primert keresek tág pórusokra.

Sajnos többször szembesültem azzal hogy az alapozóm pici pöttyökben összegyűlik az arcomon, erre keresek valami megoldást.

Segítségeket előre is köszönöm!

Mindenféleképpen valami blurring primert ajánlanék. Én a Missha Layer Blurring Primert használom, nekem nagyon bejött.

a benefit porefessional a legnagyobb név ebben a kategóriában, de ha jól tudom, ami stickes, és pórusokra való, azok is jók szoktak lenni.

Milyen a bőrtípusod?
Nekem a kombinált bőrömre a Smashbox Pore minimizer primer vált be idáig a legjobban, mert az még a T vonal zsírosodását is visszafogta.

https://kremmania.hu/kremek/smashbox-photo-finish-pore-minimizing-primer

1 Like

Kombinált a bőröm, T zónában hajlamos vagyok én is a kifényesedésre.

Douglasban ki lehet próbálni, legalább az állagát látni fogod. Én azt jobban szeretem, mint a Porefessionalt, bár az is jó.

Sokat számít, hogy mennyire hidratált a bőröd, illetve hogy milyen az alapozód. Itt tanultam a fórumon, szilikonos alapozóhoz szilikonos primert, vizes bázisúhoz vizeset kell választani. Különben csomosódik, összegyűlik, stb. Habár én nem gondoltam túl ezt a kérdést, a jelenlegi alapozóm és primerem jól bevált, de régebben volt ebből probléma.

1 Like

Nekem is nagy kedvenceim a Smashbox primerek: amit @Kokapu mondott, az is nagyon bevált a szilikonos alapozókhoz, vízalapúakhoz a Primerizert ajánlom.
Vagy, ami még pénztárcabarát megoldás lehet: hidratáló + arcpermet.
Ezen kívül én mindig tartok otthon Nivea aftershave balzsamot, de a kombinált barátnőmnek nem vált be. Mondjuk kb. 1500 forint, egy próbát megérhet, max. rokon/barát elhasználja. :slight_smile:

1 Like