Kedves vagy, köszönöm szépen!
Csináltam képeket instára de ide is beteszem:
Gyönyörű fénye van. Ez már nem igaz… nekem ilyen is KELL:grin:
Láttam, de nagyon köszi! Az instás videódon olyan, mintha ezüstből aranyba shiftelne, tényleg színt vált, vagy csak optikai csalódás?
Olyan szomorú vagyok, hogy mindenki aranyszínű highlightert gyárt (egy Hófehérke lelki nyomora).
Ez a minta valami álomszép!
Mai kellékek
Még mindig a Bperfect Dream Big paletta van napirenden.
De jó így a hajad! Nagyon jól áll ez a szín és nagyon fiatalos:blush:
Miért csinálják ezeket ilyen szépségesre…? Magára a TERMÉKre semmi szükség, de mégis birtokolni akarjuk a szépséges TÁRGYat
Ó de szép vagy!
Mai eszköztár
Ma délelőtt festettem, ilyenkor frissen nagyon szép.
Köszi, kedves vagy!
Muti csajok, ki milyen rúzst visel az első maszk-mentes napján?
Rúzst nem, de végre használtam pirosító-bronzer-highligter triót, és alapozót is. Ezekről teljesen leszoktam az utóbbi időkben, csak korrektort és szemsmink cuccokat használtam.
Most még semmilyet, mert hazajöttem vidékre (és a macskákat nem érdekli a smink), de hétfőtől a legvadabb színek kerülnek elő (nem mintha eddig visszafogtam volna magam…).
Tegnap nekem is a pirosító volt az újdonság, november óta nem használtam. Következőre a BB krém és a rúzs is előkerül. Egyébként az jó volt, hogy a púdereim elkezdtek fogyni, rohamosan
Én nem vagyok nagy rúzshasználó amúgy sem, de szájfényeket fogok használni most már, habár munkahelyen még kell maszk, de ezt is felülvizsgálják és vszínűleg opcionális lesz, ha vki akar, viselheti.
Sziasztok! Én tegnap pont egy másfajta rúzshasználatot próbáltam ki és gondoltam megosztom veletek. Mostanában nagyon rákaptam a krémes állagú termékekre, de bronzosítóból még nincs. Eszembe jutott viszont, hogy az essence this is me rúzs 05-ös legendary árnyalata elég barnás, így megpróbáltam azt. A krémes állaga miatt nagyon könnyen el tudtam dolgozni úgy, hogy kentem egy kicsit a kézfejemre és onnan vettem fel szivaccsal. Van egy kis meleg, mondhatni pirosas beülése rajtam, de így pont azt a most nagyon divatos nappirított hatást lehetett elérni, ami már pirosítót sem igényel maga mellé. Krém termék létére rajtam kellően tartós is volt, úgyhogy biztos elő fogom még venni ilyen célból. Akinek megvan ez az árnyalat, annak egy próbát mindenképp javasolnék, vagy a többi árnyalat esetén pirosítóként kipróbálni.
Én pont a héten kezdtem el egy Revolution rúzst pirosítónak használni