Ajánlást kérek!

Ez tényleg tuti, nekem is bevált!

2 Likes

A múltkori Box mellé betettem hogy megvegyem. Mivel azonban nem sikerült a boxot kifizetnem jelnek vettem ,hogy a csipesz sem kell nekem. Mostanában nem kell semmi tőlük egy darabig.

Lányok!
Nagy dilemma előtt állok. Az én highlither gyűjteményem kb 3 darabból áll. Egy Catrice Caviar G. egy Catrice ominózus hármas paletta amiben van highlither is és simán kibír egy napot még maszkban is és egy mini Catrice valamelyik tavaszi szortiment része volt.
Úgy döntöttem kell még egy. A MAC ünnepi kollekciójában találtam is egyet . Kérdés az vegyem-e vagy ne vegyem?
Meghallgatnám a véleményeteket. Amit kinéztem ez:mac_sku_SKMC54_640x600_0

3 Likes

Attól függ, hogy milyen highlightereket szeretsz. Vakítson el mindenkit, vagy legyen diszkrét? Nekem egy MAC darabom van, átlagosan szépecske, de az erős fényűeket kedvelem, amiknek folyékony fény hatása van (ABH, Becca Gradient).
Meg az is kérdés, hogy lenne-e szíved belenyúlni a szép mintába.:slight_smile:

3 Likes

Nem túl krémes, nem egy világítós darab, de szépen lehet építeni. Mikor felrakom az arcomra hasonlít a tavalyi Essence karácsonyi highlighteréhez.

Nekem nem lett a kedvencem, ezért a szárazsága miatt, szívesebben nyúlok pl. egy Revolution highlighterhez.

2 Likes

Köszönöm a válaszokat . Akkor lehet hogy elengedem és más után nézek.

8 év után feladta a Rowenta Brush Acitve hajformázóm…Most gyorsan új után kellene néznem, mert enélkül képtelen vagyok beszárítani a hajam. Használ valaki ilyen forgófejes hajszárítót? Amikor megvettem csak ez, meg talán egy Babyliss volt a piacon, de most már a bőség zavarában nem tudok választani. Tudnátok ajánlani bevált, konkrét típust?

Nekem a Catrice palettában lévő highlightere jobban bejön, és a MAC Soft and Gentle-je is.
Nekem kihagyható darab.
A csomagolása kritikán aluli.

1 Likes

Köszönöm. Szerintem én is lemondok róla és más után nézek. Esetleg nem lesz drogériás vonalon valami limitált kiadás pl az Essence-től?

Van vkinek? Èrdemes fèlàron megvenni? A limitàlt 18- ason gondolkodom, ezért vacilàlokScreenshot_20201107-123903_Douglas

1 Likes

@Kokapu nagyon szereti ezt a palettát.:slight_smile:

2 Likes

Köszi :blush:

1 Likes

Igen a benne lévő zöld egyszerűen csodálatos. :smiling_face_with_three_hearts: A többi is, de azzal nem tudok betelni.

1 Likes

Sziasztok! Használja valaki a nxy tame & frame pomádéját blonde árnyalatban? A kremmania vélemények már meggyőztek arról, hogy jó minőségű a cucc, csak abban vagyok bizonytalan, hogy vajon a blonde árnyalat tényleg kellően világos-e, mert sajnos sok márkánál a blonde még mindig inkább barna

Tudtok nekem ajánlani testápolót?
A hétköznapokra Ceravet, Mixa, Bioderma atópiás, ápoló testápolóit használom, de szeretnék egy olyan… tudjátok, amit randira, vagy csak úgy használhatnék, ami olyan… finomságos
Rózsás habfürdőm, rózsás tusfürdőm van, ha van kedvenc testápolótok, osszátok meg velem! Lehet bárhonnan, drogériából, online, bármi.
Köszi. :heart:

1 Likes

A Body Shopnak van rózsás testvaja, az eléggé intenzív és rózsás. :blush:

3 Likes

Tudom hogy manapság nem nagyon szokott senki sem ajánlani Avont, de rengeteg olyan testápolójuk van, ami erőteljes parfüm illatú :smiley:

1 Likes

https://kremmania.hu/kremek/orlane-intensive-firming-body-cream

1 Likes

Plusz egy pont a TBS testvajra.:slight_smile:

1 Likes

Egy nagy kérésem lenne. Parfümöt keresek. Jelen helyzetben fizikailag próbálgatni lehetetlen (Douglasban, a babakocsiból szökni próbáló gyerekkel, maszkban a hiperlelkes eladók között nekem legalábbis nem megy).
Azt hiszem nincs preferált illatcsaládom. A nagyon pacsulis, erős illatokat nem bírom.
Amiket eddig szerettem: CK In2U, TBS White Musk L’Eau, Kenzo L’Eau par Kenzo, Chloe Nomade, Serge Lutens Five O’Clock Au Gingembre.
Egyelőre fújósokat szeretnék próbálni, ezért bármilyen, a fenti listába illő tippet, ötletet elfogadok.

1 Likes