Van a Sisley-nek egy kompaktja: https://kremmania.hu/kremek/sisley-blur-expert, ami nagyon szép eredményt hozna, de csak és kizárólag buffing technikával. Nekem a szín olyan szinten nem jó, annyira sötét, hogy leírni nem lehet, pedig maga a por, ami egyáltalán nem poros, hanem selymes, leírhatatlan állagú csoda tökéletes lenne, de a színe nekem nem jó, hiába mondják azt, hogy univerzális szín, nem az! Ehhez én az IT kétvégű ecsetét: https://www.itcosmetics.com/brushes-and-tools/complexion/heavenly-luxe-complexion-perfection-brush-7/ITC_535.html
illetve még a MUFE 126-os ecsetét is használtam hozzá, ami neked is megvan. Illetve még egyenesen vágott alapozó ecsetet is használtam hozzá. Olyan selymesebb állagú kompakt igazából enged finomabb, lágyabb szőrű ecsetnek is.
A By Terryből nekem van a Fair 100 és Natural 200, neked mindenképp a 100-as Fair-t ajánlom, mert az kifejezetten sárgás színű.
Sikerült megfelelő árnyalatot találnod? Nagyon kíváncsi vagyok, Neked mi lesz róla a benyomásod.
Igen, a meglévő alapozóim színkódjai alapján sikerült elvileg belőni, hogy melyik lesz a megfelelő
Ezt nem is láttam még a Sisleytől! Legközelebb keresni fogom, érdekel. A MUFE ecset tényleg fantasztikus, azt nyomkodásra nagyon-nagyon szeretem, de dustingoláshoz túl tömör. Nagyon köszi minden ötletet!
Most már csak egy valamit áruljatok el: mi a csoda az a dustingolás?
A B03-as RT egy jó ecset, nem is túl nagy, nagyon puha. Kék a nyele. Nem kopik, csak a fény csillant meg rajta. Már sötét van sajnos.
Úgy látom, a B szériás ecsetek jól sikerültek, második ajánlás érkezik rájuk. Pont ezek nincsenek itt nálunk, de tényleg olyan jónak néznek ki! Mo-on ezek online elérhetőek? Könnyebben tudnék a téli szabadság alatt oda rendelni RT ecsetet, mint itt.
Én boltban vettem kint. Nekem nagyon tetszik, nagyon puha.
Amikor nem nyomod a púdert az arcbőrbe, hanem egy laza szerkezetű ecsettel átsöprögeted vele az arcod lágy, finom mozdulatokkal. Én a T zónán kívül szoktam így púderezni, mert azokon a helyeken nem kell, és nem is előnyös (nekem), ha egy viszonylag vastagabb púder réteg van, amit a nyomás eredményez. Fixálja az alapozót és előkészíti a terepet a pirosító, bronzosító könnyebb eldolgozhatósága érdekében, úgy vettem észre, hogy szebben terülnek, jobban lehet velük játszani, ha van alattuk egy vékonyabb púder réteg.
Szuper, szerintem itt sokan kíváncsian várjuk a véleményedet:))
Nem mostanában lesz, először le kell velük majd meccselnem a speciális postai címünket, utána a postázás pedig minimum két hét. Szerintem kb. a Télapó fogja majd hozni. Ha jó leszek. Ha nem, akkor hoz egy palettát is
Akkor sok sikert a vevőszolgàlattal!
Ó, aha. Akkor én mindig azt csinálom, és csak azt. Soha nem nyomom a bőrömre jobban a púdert. Igazából még eszembe sem jutott, hogy az olajos T vonalban azt kéne tenni. Biztosan ezért fogy olyan lassan nálam a púder.
Hiába, mindig tanul az ember újat! Legközelebb kipróbálom, bár előbb puffni kell majd.
Nekem elég sok faggyút termel a T zónám, szükséges, hogy jó alaposan belenyomkodjam a púdert.
Én a Pinkpandán vettem anno, de a Notinón is van.
Szóval én minden reggel dustingolok, csak nem tudtam róla! Nagyon sikkesnek érzem magam.
Nekem is borzasztóan zsíros ott, de a púder belenyomkodása még nem jutott eszembe, azt hittem, hogy azzal csak csúnyább lesz. Az állam szokott pár óra múlva úgy kinézni, hogy középen olajos, a szám két sarka alá pedig vastagon odagyűlik az alapozó(vagy a púder?).
Emiatt én sosem mertem, csak leheletnyi púdert használni.
Egyenként lehet már tudni, melyik palettát szeretnéd majd?
Nahát általában én is dustingolni szoktam, tanultam valamit megint. Igazából @Kokapu hoz hasonlóan én is azt hittem, hogy ha nagyon belenyomkodom, akkor csúnya lesz a végeredmény. Nekem szerencsére annyira nem szokott zsírosodni az arcbőröm napközben már ilyenkor, inkább nyáron, de akkor meg sminket is kevesebbet használok.
Milyen a jó puffni?
A huzata (ami az arcomhoz ér oldalán) legyen bársony?