Vásárlás külföldön, avagy mit érdemes venni?

#60

@Kamea, hozzàm a francia sephorábòl 10 eur a postaköltsèg ès többször van 20÷- os akciò. Ha majd èrdekelne, ìrj nyugodtan. :blush:

2 Likes
#61

@Isabelle egy :innocent:-ka :clap: :hugs:
Micsoda női szolidarietás és összefogás :heavy_heart_exclamation::ok_hand: És még mondjak azt a nőkre, hogy féltékenyek egymásra :wink:

3 Likes
#62

Köszönöm szépen, igen, tudtam, hogy csak a francia Sephora oldalán van fenn, de én abban reménykedtem, hogy nem pakolják fel a honlapra az üzletek teljes árukészletét és esetleg fizikálisan megtalálható/megtekinthető lesz valamelyik európai boltban… :thinking:

#63

Kis mázlista! :crazy_face:

1 Like
#64

Köszönöm @Isabelle kedves! Most először ki kellene puhatolnom, hogy egyáltalán érdemes-e időt, pénzt és energiát szánnom erre a palettára, aztán ha igen, ebből akkor is csak a karácsony közeledtével lehet valami.
Igen @Niko, @Isabelle -re (is) mindig lehet számítani, mert olyan önzetlenül segítőkész! :revolving_hearts:

1 Like
#65

Jaj, de aranyosak vagytok! Köszönöm szèpen :sparkling_heart::smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart: De jò ezt olvasni

3 Likes
#66

Jaj csajok, hogy jártam :frowning: A Superdrugsban 12£ két darab Maybelline termék, a palettákra is vonatkozik. Szóval gyakorlatilag kettőt kapok egy áráért. Mindkét húgom nézegette már őket, így én be is vásároltam. A pénztárnál kártyával fizettem, és mikor az eladó kérdezte, hogy kérem-e a blokkot, automatikusan nemet mondtam, mert azt hittem, csak a kártyás fizetésről kérdezi (korábban más helyeken így volt…) Aztán mire észbe kaptam már széttépte és kidobta a blokkot. A probléma, hogy mire hazaértem este, két Maybelline Burgundy Barból kiesett ugyanaz a pan. Most nem tudom mit csináljak :frowning: Ugyanoda már nem megyünk vissza, de ha mennénk is, nem tudom elhiszik-e random, hogy ott vettem. De másik Superdrugsban meg gondolom még annyira sem… :frowning: Tapasztalat? Mit csinálnátok?
Van egy nagyon csúnya ötletem, de nem akarom bejátszani, rosszul érzem magam már a gondolattól is, meg nem is biztos, hogy működik. Mégpedig hogy valahová bemegyek, megveszem újra, blokkot elhozom, aztán később visszamegyek a két kitört panes palettával. Nem tudom hogy jut ilyen eszembe, nem hiszem hogy működik, vagy hogy van lelkiismeretem ilyet csinálni :frowning:

1 Like
#67

Én viszont tuti ezt csinálnám a helyedben. Sajnos máshogy biztosan nem hiszik el, szerintem ez az egyetlen esélyed :frowning: Néha kicsit “önzőnek” kell lenni sajnos, szerintem nekik van annyi forgalmuk, hogy ez a kis trükközés nem árt nekik egyáltalán.

1 Like
#68

Szerintem is tedd ezt! De ha nem teszed, úgy is jó.
Belegondoltam, hogy én is mennyire el lennék keseredve a helyedben. :expressionless: Sajnálom! :smirk:

1 Like
#69

Én visszaragasztanám. Ha az utazás során hazafelé esett volna ki, ugyanott lennél. A reptéren eleve szeretnek táskát dobálni.

2 Likes
#70

Igen, erre én is gondoltam. Na meg mi a garancia, hogy most nem esik ki mire hazaérek? Vagy hogy a repülőn nem esik ki? Bár feladott poggyászom nincs, azért így sem lehet tudni. Viszont nem magamnak viszem, ezért mérges vagyok, és csak jó lenne a lehetőséget meghagyni, hogy ne essen ki… :frowning: Ragasztani egyébként még nem próbáltam, mert még nem történt velem ilyen, és kicsit félek is tőle. Ha a sajátom lenne, nyilván nem aggódnék annyit, hogy sikerül-e.

#71

A pillanatragasztó csodákra képes vékony rétegben.
Nekem a Pixi palettám esett le. Amikor meglöktek a boltban, azt hittem eltörött minimum a csomagolás vagy pár szín kiesett, de semmi, ezért is vettem meg (a színválaszték mellett).

3 Likes
#72

Fölső sor 2-es (vagy 3-as)?
Mindenkinek az esik ki, nekem is, az egész neszesszerem tiszta por lett tőle. :face_with_raised_eyebrow:
Nyugodtan csináld meg, hogy veszel két másikat, és azok blokkjaival viszed vissza. Miért lenne gáz? Nem tehetsz róla, hogy szarul csinálták meg a palettát.
Viszont nagy valószínűséggel az újakból is ki fog esni.
Tauz Nórának van vele egy videója, amiből már hiányzik az a pan, és többen írták kommentben, hogy nekik ugyanaz a pan esett ki. Nekem is :roll_eyes:

Csinálnak végre a Maybelline-nél egy minőségi palettát festék ügyileg, erre elcseszik a csomagolást… :unamused:

Bocsi @Kamea @dunaimano akart lenni a címzett, véletlenül válaszoltam neked.
Elborult az agyam a Maybelline paletta miatt, nagyon bosszantó.

3 Likes
#73

Ja, meg is találtam a videót (3. szín)

#74

Köszi :slight_smile: Igen, a 3. szín, felsősor. Még filózok rajta, mert lehet, hogy tényleg nincs semmi értelme, úgyis kiesik később.
A sztorihoz hozzá tartozik, hogy 4 Maybelline palettát vettem, mert az egyik húgom még nem döntötte el, hogy Blushed Nudes vagy Burgundy bar (a probléma, hogy nem akar egyformát a másik húgommal, amit értek, mert én se…) Szóval úgy voltam vele, hogy megveszem mind, legfeljebb eladom a maradékot, ilyen áron nem tudok bukni rajta. És ha nem a Burgundy Bart választja, akkor ezzel sajnos számolnom kell az eladásnál. Bár azért, mindegyik palettára igaz, hogy azt sem bánom, ha rajtam marad :smiley:

#75

Nem lehet, hogy emiatt a típushiba miatt lett így leakciózva?
Egyébként ha a festék nem sérült, én is megragasztanám.

1 Like
#76

Nem hiszem, a Superdrugban mindig nagyon jó akciók vannak, én nagyon sok Real Techniques ecsetemet vettem ott 3for2 akcióban.

1 Like
#77

A bronzerhez a Real Techniques Contour brush tökéletes, és elég jól el is boldogulok vele az arcomon is.

IMG_20190713_164819

Pirositani általában ferde ecsettel szoktam, az is elég jól belefér a panbe.

f213_smink_ecset-1-800x800

1 Like
#78

Most sok Maybelline-re érvényes, hogy 2 fir 12£, pl 2 crayont is vettem most így.
Egyelőre nem döntöttem el, hogy visszaviszem-e, de hajlok rá, hogy nem. Az egyikben vissza is esett a pan, a másikon is csak félig látszik. Mivel típushiba, valószínűleg később is így járnék. Remélem a hugicáim így is meg lesznek vele elégedve. :slightly_smiling_face:
@Kokapu a Real Techniques ecsetekre most a második féláron akció van (csak single ecsetekre, amiben a két darabos set még benne van, de a 3-as már nem), viszont eddig még pont a kinézett ecsetekből nem volt meg mindegyik, csak 1-1. De holnapra már nincs sok program, és még remélem kapok időt vásárolni, szóval remélem lesz rá időm, hogy levadásszam őket. :slight_smile: Egyébként teljesen el vagyok hűlve itt sokmindenen, de többek között a drogériákon is. (Először vagyok itt.) Nálunk ilyen akciók nem léteznek, sőt az is nagy szám már, hogy RT ecseteket lehet egy-egy Müllerben felfedezni. Itt pedig minden sarkon… Ja és nincs felbontva minden polcon lévő termék, hogy már ne legyen gusztusa az ember lányának megvenni, és lerabolva sincs minden a nagy akciókban. Hát ez egy teljesen más világ.

1 Like
#79

Én 2 hónapja voltam Londonban, mi is elmentünk egy Bootsba és egy Superdrugba, hát tudom miről beszélsz :smiley: Utálom, hogy nálunk mindenbe belemásznak, ott pedig minden csillivilli volt. A választékról meg ne is beszéljünk… :smiley:

1 Like