Unboxing képekkel

Árfolyamfüggő is, illetve kaptam egy levelet tőlük, hogy minden smink -15%. Ha akciót irnak ki, akkor megfigyelhetően mindig emelnek, ami nagyon nem fair de sajnos sok multi is él ezzel :frowning:

1 Like

Köszi :slight_smile: picture polish - aquatic :slight_smile:

1 Like

Mini beszerzés KM-zsibiről és Tinamuból.
Sose vágytam UD cuccra, csak erre az egyre, mert ha a sminket keverik a művészettel, akkor jöhet. Jean-Michel Basquiat Gold Griot. Másnak unalmas, nekem meg újra ezek a színem. Az élénk színes korszakom véget ért. Több helyen lehúzták, de nekem bőven eléggé pigmentált. Már nem akarok (nagyon) papagáj lenni. Falidíszként is funkcionál a képgalériában :slight_smile: (Ha gazdag lennék éhező művészeket támogatnék :smile:)

TO Ganactive Retinoid 2% in Squalane. Szeretem, ismerem, jó nekem. Eredetileg a C-vitamin porért mentem, de még nem kaptak. Sebaj, retinol is kellett.
20190515_130349 20190515_130422

10 Likes

A pirosító rajongó álomrendelése:

IMG_20190515_161426

Igazából csak nem tudtam a netes minták alapján dönteni, így lett 3 (Between the Sheets, Quarters, Never been kissed) :grinning:

8 Likes

TK-zsákmány. A palettát örökbefogadták.
Az ajakápoló szerintem Amerikában olcsóbb, de mindegy, nem járok ott. Hazajött egy dupla pizsisort csomagban, a fehér nagyon tetszik, de nem éppen krémmániás termék. Mini Sebastian sampon sérült hajra és hajkence sárgulás ellen. IMG_20190515_143454

6 Likes

A két Jeffree Star folyékony rúzs a Marionnaudból, még Joy vásárlás. Kaptam mellé egy parfüm mintát (egész kellemes, bár úgy érzem, nem lesz igazán tartós rajtam), és egy arckrém mintát.
A Laneige lip sleep maszk Krémmániás vásárlás, bontatlan. Kíváncsi vagyok rá nagyon.

Elméletileg jött volna még a héten egy IT CC is, de megint a Magyar Posta sötét bugyraiba tettem ezzel kapcsolatban kirándulást, remélhetőleg jövő héten több szerencsém lesz.

IMG_20190517_221506

És a Marionnaudból kaptam egy kupont is, hátha annyira bejönnek a rúzsok, hogy még rendelni akarnék (nem elvetendő ötlet). :smiley:

7 Likes

képem nincs, csak gondoltam beszámolok róla: a drogériás akciós kosárkáknak nehezen tudok ellenállni.
múlt héten megjelentek a kedvenc helyi rossmannomban a pontosan 3 évvel ezelőtti catrice meg essence trendkiadások hervasztó maradványai. vettem egy catrice kaviar gauche arany krémes szemfestéket ill. egy trutymós állagú pirosítót a net works kollekcióból (nem is emlékeztem, hogy ilyen is volt). a kissé leharcolt csomagolás ellenére sikerült érintetlen példányokat találnom, és elég jók. nem is értem, honnan szedik elő ezeket.
ezen felbuzdulva a jelenleg kifutóban lévő essence dolgokat is megnéztem, itt a kedvenc rúzsomból nagy nehezen inkább nem vettem egy negyedik darabot. inkább csekkoltam a my must haves cuccokat, amik sose érdekeltek, és mindjárt találtam is kettő szemhéjpúdert a “holo”-k közül, ami nagyon tetszett, megvettem a sárgás színűt, utána csalódottan tapasztaltam, hogy a barack-pink(?) már elfogyott, ezért képes voltam átmenni egy egy dm-be is (ott ugyanez a termék persze nem volt leárazva, de ezen a ponton ez már nem állíthatott meg). pfff :smiley:

4 Likes

megjött a cultbeauty rendelésem: ecsettartó és tükör.

örülök, hogy megvettem ezeket. eddig csak egy gyertyatartóban tároltam az ecseteimet, és sose volt ilyen praktikus tükröm (a két szárnyat kihajtva belül azok is tükrök, illetve hátul ki lehet hajtani egy támasztékot és asztalra állítani). nagyon igényesen néznek ki.

image image image

10 Likes

Ez az ecsettartó nekem is nagyon tetszik, de már nincs annyi ecsetem, hogy megérje beszerezni.

1 Like

Ma megint Karácsony van, egészen véletlenül ma futott be négy csomag is.

Reggel a Cult Beautyval kezdtem a napot, ahonnan megérkezett a múltkori ingyen szállításos akcióban rendelt Hourglass pirositó. Ma már ezt használtam, egyszerűen fantasztikus, nagyon tetszik.

IMG_20190522_075904

Ezután bementem a postára, mert ugyan SMS-t nem kaptam (pedig úgy lett feladva), de láttam a nyomonkövetésen, hogy hétfő délelőtt megérkezett a postán maradó levelem. Egyébként kérdeztem, hogy miért nem kaptam SMS-t, azt mondták túl korán mentem, ma küldték volna (nagyon hihető, hogy 2 nap kell nekik egy SMS-hez. :thinking:
Zsibiről vettem, a minta ajándék volt.

IMG_20190522_133038

A Gls is befutott az Onlinebeautys Joy-napi rendelésemmel. Az első képen maga a rendelés (2 Nabla rúzs, fényvédő SPF 50, és arctisztító hab, mert sajnos a múltkori Neutrogena nagyon nem jött be arcra.).

IMG_20190522_132843

Ezen a képen pedig a rendelés mellé kapott ajándékok. A Nabla neszesszert imádom.

IMG_20190522_132944

Végezetül megérkezett a Krémmániás dobozom is, nekem ez most nagyon-nagy telitalálat lett!

IMG_20190522_135536

9 Likes

Azta, boldog Karácsonyt! :slight_smile: Csupa szép holmi, főleg a pirosító, hát az tavasz-nyár egy dobozban :slight_smile:

2 Likes

Asos box (azért merem kirakni, mert ez nem meglepetés doboz, a honlapon a rendelésnél egyértelműen látszik mi van benne). A bareminerals termék miatt mindenképpen megérte, a többi dolgot elhasználgatom. Csak a haj elixirrel egyelőre nem igazán tudok mit kezdeni…
asos%20box !
Ez egy különleges csomag, a férjem hozta az angliai útjáról. Caroline Hirons odáig van a márkáért, gondoltam egy próbát megér.
josh%20wood

7 Likes

20190522_184712
Kb. háromszor kerültem az idegösszeomlás szélére, de végre megvan. A posta az utolsó pillanatig b*szakodott, legszívesebben téglánként szétbontanám az épületet.

13 Likes

Azonnal szólj, ha kell segítség a bontáshoz, rám számíthatsz. :smiley:

A paletta természetesen csodálatos!

5 Likes

Minden segítség jól jön, és tudom, hogy veled is állandóan szívóznak (aha, 2 nap után küldenének sms-t, hagyjuk már!).
Nálam az volt kiírva, hogy sikertelen kézbesítés 11:19-kor. Aha, bent ültem a munkahelyen és 24 órás portaszolgálat van.
Bementem a postára, végigálltam a sort. Fizetnem kellett a vámot.
Nem lehet bankkártyával fizetni.
Azt hittem, kitépem a hajam.
Visszacaplattam egy automatához, újra kiálltam a sort (közben szakadt az eső, fújt a szél, kifordult az ernyő…), most a másik ablakhoz kerültem, a nő átküldött az első ablakhoz. A fickó nem tudott számlát nyomtatni, nem tudta, mit és hogyan kell nyomtatni és elment pénzt váltani, hiába mondtam, hogy nekem nem kell az a 80 Ft, ADJA MÁR IDE!! Nem kiabáltam vele, de a szemem már tikkelt, eláztam, leizzadtam, nehéz napom volt.
Bocsánat, de nagyon kiakadtam.

8 Likes

Néha az is jól esik, ha kipanaszkodhatjuk magunkat. Terápia :heart:

Egyébként komolyan mondom, most eldöntöttem, többet nem rendelek semmit postán keresztül. Inkább nem veszem meg zsibiről sem. Már előre gyomoridegem volt.
Ja, nő előveszi a borítékot, aláírom az átvételt, erre megkérdezi: Pápáról várom?
Nem mindegy neki? Rajta van a nevem, basszus. Jó, hogy meg nem akarja nézni, hogy mi van benne…

Ja, és a legviccesebb most jön: 10 perccel az átvétel után kaptam SMS-t, hogy átvettem a küldeményt.
Hát hülyén haltam volna meg nélküle…

3 Likes

Elhiszem.:frowning: Ezt az alapvetően kellemes dolgot annyira elrontják, és tényleg sok időt elvesznek. Mintha nem lenne min idegeskedni…
Remélem, visszaírtad nekik, hogy “Nem mondjátok?!” Próbálták menteni a menthetőt (a nyilvánvaló hülyeséggel)…

1 Like

Nekem eddig szerencsére nincsenek ilyen negatív tapasztalataim a postával. Max annyi, hogy néha sokan vannak. De soha nem kevertek el még semmit pedig több mint 200 vásárlásom volt már a zsibin és eddig minden postán érkezett.
Elhiszem, hogy eleged van.

2 Likes

Nekem sincs negatív tapasztalatom a postával pedig rengeteget rendelek külföldről és adok el illetve veszek zsibin. Eddig minden épségben odaért illetve hozzám, kivétel CP SSS-ek, de azok könnyen törnek. Elhiszem, hogy eleged van belőlük. Nekem amúgy az tűnt fel, hogy Pesten sokkal rosszabb a helyzet, mint bárhol máshol az országban. Kitartás a tortúrákhoz.

3 Likes

Ó, nekem néha az az érzésem, hogy a postázás olyan, mintha orosz rulettet játszanék. Vagy megérkezik valami, vagy nem.
Unokaöcsém ballagási meghívója sosem érkezett meg, a képet azóta is sajnálom. És a legtöbb csomaggal ha megjön is szívás van. A legkellemetlenebb, amikor a rendőrségre hívtak volna be tanúnak (az egyik ügyfelünk csinált valamit, és ebből kifolyólag hallgatták ki azokat a cégeket, akikkel kapcsolatban álltak), amit levélben küldtek. Aztán a céges telefonon megkerestek, én meg magyarázkodhattam, miért ment vissza úgy a levél, hogy “nem vette át”. Pedig a hivatalos levelek még hamarabb megtalálnak.

De amúgy @BlackXentric igazad van, szerintem mindez Budapestre jellemző leginkább. Nem tudom, talán itt a leginkább leterheltek, vagy mivel itt több a munkalehetőség, csak az megy a postához dolgozni, aki nem tud máshova elhelyezkedni, passz. Meg az is biztos, hogy nem lehet könnyű munka a postán dolgozni sem, egyik ember (mármint az ügyfelek) hülyébb, mint a másik…

3 Likes