Unboxing képekkel

Az arcvíz az a tonic? Megéri megvenni? :upside_down_face:

1 Like

Igen, én a rózsaszínt használom mindkettőből. Amikor így leakciózzák a Rossmannban, akkor szoktam belőlük bespájzolni. :blush:

1 Like

Akkor ezek szerint máskor is vannak rá akciók :blush:

1 Like

Igen, évente többször is, általában olyankor vásárolok be. Érdemes figyelni. :blush:

1 Like

Ebből a Garnier tejből én kipróbáltam a rózsás, és ezt a szőlős változatot is, a bőröm szerette az állagát, jól is működött csak egy kissé erősen parfümözött.

1 Like

@whitemerci, @Kamea Hú köszi, nagyon örülök, hogy jó a véleményetek róla :blush:

2 Likes

Nem lesz bajuk a korongoknak,:slight_smile: Ugyanúgy használhatod, mintha micellás vízzel áztatnád be és törölnéd le a sminket, csak ez nem fog annyira beszívódni valószínűleg, hanem megáll a korong tetején és így kened majd el az arcodon.

1 Like

Most olvaslak… én bekenem az egész arcomat a tejjel, majd vattával (én régimódi vagyok) letörlöm. Van, hogy ezt kétszer is megismétlem. Ezt követi az arcvizes áttörlés. Itt a vattát itatom át az arcvízzel és áttörlöm vele az egész arcomat. Ez lehozza a maradványokat. Szerintem, ez kétfázisos művelet. Se csak az arctejes, se pedig csak az arcvizes használat nem hoz tökéletes eredményt. Csak az együttes használattal érhető el a kívánt hatás.
Ezután még lemoshatod vízzel is az arcodat, esetleg vizes sminklemosó kesztyűvel. Ezután jöhet az arcápolási rutin (hámlasztó, szérumok, krémek, stb.).

2 Likes

Én is sminkelmosásra használtam, ezt követte nálam még egy arcmosós lemosás, és ezután tonik, és a többi…
Én szinte minden után lemosom még 1x az arcom, mert makulátlan tisztaság berögződésem van. :crazy_face:

3 Likes

És ime itt vannak a Mosható sminkkorongok, ezekben a szüttyőkben érkeztek :). Majd szombaton lesz róluk fotó is, ahol látszanak a korongok is :).received_576039643184338

11 Likes

Nagyon cukik, egy ilyen szütyőben hány db korong van, mennyibe került?

1 Like

@Edina13 Bármennyi korongot lehet kérni, egy db korong 200, maga a szüttyő 280 ft, ez szerintem nem vészes. Én 3-at kértem mindkettőbe. :slight_smile:

1 Like

Honnan rendelted őket? Én is szeretnék. Köszönöm.

1 Like

@BlackXentric Facebookon van a Csillagom című oldal, egyébként babás dolgokat, nesszeszert, táskát, kenyértartó zsákot, mikulászsákokat stb is csinál. Szerintem nagyon szépek :blush:. Ja és üzenetben meg lehet keresni, ha tetszik valami. Nagyon korrekt és kedves, nagyon szeretem az ilyen dolgokat, én szeretem támogatni azt, ha valaki saját cuccokat árul :). Ja és nem ismerem a hölgyet, tehát nem reklámozásból írom. :). Ha kell törlöm majd ezt az üzenetet.

2 Likes

Kérdésre válaszoltál. Szerintem nem reklám. Mindenképp megnézem az oldalát, mert nagyon tetszenek a zsákok is. Én is szeretem a kézzel készített dolgokat, főleg ha közvetlenül a készítőtől vehetem meg. Köszönöm az információt :slight_smile:

2 Likes

Az ingyenes szállítás keretében rendeltem a notinoról a Nyx piros tust. A Rimmel és a trend it up tus, a pingvines arcmaszk DM-es szerzemény. Zen kívül egy ajándék tusfürdőt vettem, az nincs a képen. A helyi karácsonyi vásárban van egy naturkozmetikumos stand, ott vettem a két fürdő pralinet, egy mákos vaníliás és egy fahéjas narancsos jött velem. A tégelyben gyertya van aminek isteni karácsony illata van.
IMG_20191205_161116

11 Likes

Még egy kis unboxing. Rendeltem az Inglottól. Régóta szerettem volna egy Duralinet és egy rúzst tőlük. A blackfriday akciójukat kihasználva megszereztem őket. A rúzs a 135-ös árnyalat.1575565607987-98834183

12 Likes

Csak folyékony szappan miatt mentem és ott árválkodott egy highlighter, az ecsetből még volt bőven
IMG_20191205_191728

9 Likes

Olyan gyönyörűek. Persze én sem bírtam otthagyni. Ma voltam dmben és megláttam egy highlightert amibe valaki elég látványosan nyomokat hagyott. Ideges is lettem tőle. Ilyen durvát még soha nem láttam. Rendesen a pan aljáig bele volt nyúlva :frowning:

2 Likes

Az enyembe is belenyúlt valaki de szerencsére csak a felszínen látszik, csak itthon vettem észre de ez amit írsz az nagyon durva mikor ott a teszter

2 Likes