Unboxing képekkel

Persze, de azért nem baj, hogy elmondtad, Te hogyan használod, mert minél több embert hallgat meg az ember, annál inkább okosodik. Köszönöm még egyszer!

1 Like

Én is a beszámolód alapján vetettem el a Cutie Nude palettát, de egyáltalán nem bánom, szóval köszi érte. Leírásod alapján azzal úgysem a szokásos Nabla minőséget tudtam volna kipróbálni. Ráadásul a Secret palettát elvileg megkapom ajándékba, Nude helyett pedig Lime Crime-ot vettem és mivel több palettát nem tervezek venni, így legalább több márkát is kipróbálhatok.

1 Like

Nem tudtam megállni, hogy ne rendeljem meg, amikor újra elérhető volt, az Essence be Royal,not Cute! palettát. Illetve egy Catrice Glitterholic rúzst.IMG_20191202_143603 IMG_20191202_144212 IMG_20191202_144044

10 Likes

A kép elmaradt tegnap, de a Skinsmarttól érkezett csomagom 3 hámlasztóval: G&G Cheer up, G&G Smooth out, TO 30% AHA + 2% BHA. A black friday őrületet teljes egészében kihagytam, nem rendeltem semmit. A hámlasztóim pedig elfogytak, úgyhogy kellett az utánpótlás.
Azt azért nem mondom, hogy a karácsonyi őrület is ki fog maradni, bár azért látok rá esélyt. :slight_smile:

8 Likes

Kicsi Rossmann Unboxing :). Elképesztő mennyiségű termék volt akciós, 700-ért leakciózva vettem egy Garnier sminklemosó tejet (amúgy hogy használjam?) Nem szeretném tönkretenni a sminklemosó korongom :/. Képzeljétek volt HoHoHo highlighter, ugyhogy megvettem szintén 700-ért, olyan szép nem tudtam otthagyni. De őszintén megdöbbentem, mikor megpillantottam. :open_mouth:20191204_190155

9 Likes

Én is vettem tegnap arclemosó tejet + arcvizet leakciózva a Rossmannban, és még levonattam a 10 %-ot is.

1 Like

Az arcvíz az a tonic? Megéri megvenni? :upside_down_face:

1 Like

Igen, én a rózsaszínt használom mindkettőből. Amikor így leakciózzák a Rossmannban, akkor szoktam belőlük bespájzolni. :blush:

1 Like

Akkor ezek szerint máskor is vannak rá akciók :blush:

1 Like

Igen, évente többször is, általában olyankor vásárolok be. Érdemes figyelni. :blush:

1 Like

Ebből a Garnier tejből én kipróbáltam a rózsás, és ezt a szőlős változatot is, a bőröm szerette az állagát, jól is működött csak egy kissé erősen parfümözött.

1 Like

@whitemerci, @Kamea Hú köszi, nagyon örülök, hogy jó a véleményetek róla :blush:

2 Likes

Nem lesz bajuk a korongoknak,:slight_smile: Ugyanúgy használhatod, mintha micellás vízzel áztatnád be és törölnéd le a sminket, csak ez nem fog annyira beszívódni valószínűleg, hanem megáll a korong tetején és így kened majd el az arcodon.

1 Like

Most olvaslak… én bekenem az egész arcomat a tejjel, majd vattával (én régimódi vagyok) letörlöm. Van, hogy ezt kétszer is megismétlem. Ezt követi az arcvizes áttörlés. Itt a vattát itatom át az arcvízzel és áttörlöm vele az egész arcomat. Ez lehozza a maradványokat. Szerintem, ez kétfázisos művelet. Se csak az arctejes, se pedig csak az arcvizes használat nem hoz tökéletes eredményt. Csak az együttes használattal érhető el a kívánt hatás.
Ezután még lemoshatod vízzel is az arcodat, esetleg vizes sminklemosó kesztyűvel. Ezután jöhet az arcápolási rutin (hámlasztó, szérumok, krémek, stb.).

2 Likes

Én is sminkelmosásra használtam, ezt követte nálam még egy arcmosós lemosás, és ezután tonik, és a többi…
Én szinte minden után lemosom még 1x az arcom, mert makulátlan tisztaság berögződésem van. :crazy_face:

3 Likes

És ime itt vannak a Mosható sminkkorongok, ezekben a szüttyőkben érkeztek :). Majd szombaton lesz róluk fotó is, ahol látszanak a korongok is :).received_576039643184338

11 Likes

Nagyon cukik, egy ilyen szütyőben hány db korong van, mennyibe került?

1 Like

@Edina13 Bármennyi korongot lehet kérni, egy db korong 200, maga a szüttyő 280 ft, ez szerintem nem vészes. Én 3-at kértem mindkettőbe. :slight_smile:

1 Like

Honnan rendelted őket? Én is szeretnék. Köszönöm.

1 Like

@BlackXentric Facebookon van a Csillagom című oldal, egyébként babás dolgokat, nesszeszert, táskát, kenyértartó zsákot, mikulászsákokat stb is csinál. Szerintem nagyon szépek :blush:. Ja és üzenetben meg lehet keresni, ha tetszik valami. Nagyon korrekt és kedves, nagyon szeretem az ilyen dolgokat, én szeretem támogatni azt, ha valaki saját cuccokat árul :). Ja és nem ismerem a hölgyet, tehát nem reklámozásból írom. :). Ha kell törlöm majd ezt az üzenetet.

2 Likes