Unboxing képekkel

Nyugodtan használd őket úgy, ahogyan neked beválik. Az, hogy nekem a pirositó ecset nem vált be mindenhez, az csak rám vonatkozik, hiszen nem egyforma pirositóink vannak.
Nekem is van amúgy olyan ecsetem, ami highlighterezéshez van hivatalosan, én mégis bronzosításhoz használom, mert arra szeretem.

1 Like

Persze, de azért nem baj, hogy elmondtad, Te hogyan használod, mert minél több embert hallgat meg az ember, annál inkább okosodik. Köszönöm még egyszer!

1 Like

Én is a beszámolód alapján vetettem el a Cutie Nude palettát, de egyáltalán nem bánom, szóval köszi érte. Leírásod alapján azzal úgysem a szokásos Nabla minőséget tudtam volna kipróbálni. Ráadásul a Secret palettát elvileg megkapom ajándékba, Nude helyett pedig Lime Crime-ot vettem és mivel több palettát nem tervezek venni, így legalább több márkát is kipróbálhatok.

1 Like

Nem tudtam megállni, hogy ne rendeljem meg, amikor újra elérhető volt, az Essence be Royal,not Cute! palettát. Illetve egy Catrice Glitterholic rúzst.IMG_20191202_143603 IMG_20191202_144212 IMG_20191202_144044

10 Likes

A kép elmaradt tegnap, de a Skinsmarttól érkezett csomagom 3 hámlasztóval: G&G Cheer up, G&G Smooth out, TO 30% AHA + 2% BHA. A black friday őrületet teljes egészében kihagytam, nem rendeltem semmit. A hámlasztóim pedig elfogytak, úgyhogy kellett az utánpótlás.
Azt azért nem mondom, hogy a karácsonyi őrület is ki fog maradni, bár azért látok rá esélyt. :slight_smile:

8 Likes

Kicsi Rossmann Unboxing :). Elképesztő mennyiségű termék volt akciós, 700-ért leakciózva vettem egy Garnier sminklemosó tejet (amúgy hogy használjam?) Nem szeretném tönkretenni a sminklemosó korongom :/. Képzeljétek volt HoHoHo highlighter, ugyhogy megvettem szintén 700-ért, olyan szép nem tudtam otthagyni. De őszintén megdöbbentem, mikor megpillantottam. :open_mouth:20191204_190155

9 Likes

Én is vettem tegnap arclemosó tejet + arcvizet leakciózva a Rossmannban, és még levonattam a 10 %-ot is.

1 Like

Az arcvíz az a tonic? Megéri megvenni? :upside_down_face:

1 Like

Igen, én a rózsaszínt használom mindkettőből. Amikor így leakciózzák a Rossmannban, akkor szoktam belőlük bespájzolni. :blush:

1 Like

Akkor ezek szerint máskor is vannak rá akciók :blush:

1 Like

Igen, évente többször is, általában olyankor vásárolok be. Érdemes figyelni. :blush:

1 Like

Ebből a Garnier tejből én kipróbáltam a rózsás, és ezt a szőlős változatot is, a bőröm szerette az állagát, jól is működött csak egy kissé erősen parfümözött.

1 Like

@whitemerci, @Kamea Hú köszi, nagyon örülök, hogy jó a véleményetek róla :blush:

2 Likes

Nem lesz bajuk a korongoknak,:slight_smile: Ugyanúgy használhatod, mintha micellás vízzel áztatnád be és törölnéd le a sminket, csak ez nem fog annyira beszívódni valószínűleg, hanem megáll a korong tetején és így kened majd el az arcodon.

1 Like

Most olvaslak… én bekenem az egész arcomat a tejjel, majd vattával (én régimódi vagyok) letörlöm. Van, hogy ezt kétszer is megismétlem. Ezt követi az arcvizes áttörlés. Itt a vattát itatom át az arcvízzel és áttörlöm vele az egész arcomat. Ez lehozza a maradványokat. Szerintem, ez kétfázisos művelet. Se csak az arctejes, se pedig csak az arcvizes használat nem hoz tökéletes eredményt. Csak az együttes használattal érhető el a kívánt hatás.
Ezután még lemoshatod vízzel is az arcodat, esetleg vizes sminklemosó kesztyűvel. Ezután jöhet az arcápolási rutin (hámlasztó, szérumok, krémek, stb.).

2 Likes

Én is sminkelmosásra használtam, ezt követte nálam még egy arcmosós lemosás, és ezután tonik, és a többi…
Én szinte minden után lemosom még 1x az arcom, mert makulátlan tisztaság berögződésem van. :crazy_face:

3 Likes

És ime itt vannak a Mosható sminkkorongok, ezekben a szüttyőkben érkeztek :). Majd szombaton lesz róluk fotó is, ahol látszanak a korongok is :).received_576039643184338

11 Likes

Nagyon cukik, egy ilyen szütyőben hány db korong van, mennyibe került?

1 Like

@Edina13 Bármennyi korongot lehet kérni, egy db korong 200, maga a szüttyő 280 ft, ez szerintem nem vészes. Én 3-at kértem mindkettőbe. :slight_smile:

1 Like

Honnan rendelted őket? Én is szeretnék. Köszönöm.

1 Like