Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

A karácsonyi, szilveszteri, illetve a báli szezonban sötét hajon se lenne feltűnő szerintem.

1 Like

A rúzsnak 3 árnyalata lesz, a szemhéjpalettának kettő. Illetve lesz még egy aranyszínű ecset is a púderhez. Lesz még arany tus és szempillaspirál is, ha jól tudom, a szájfények meg nem érdekelnek. :smiley:

1 Like

És igazad volt :heart_eyes: “Szerencsére” ez most nekem nagyon nem, sajnos eddig a legtöbb palettája az arany és a bronz + rózsás, lilás kb összes árnyalata körül forog, rajtam meg rémesen áll :frowning: Még a Mothership III paletta kívánságlistás, illetve az ünnepi Ritualistic Rose Palettát vettem meg majdnem, de ellenálltam (picit meg is bántam)

1 Like

A budget Becca/By Terry.

1 Like

Ki mit gondol az új ABH Mini Norvináról?

image

Engem általában nem hoznak lázba ezek a Norvina kollekciós darabok, de ez most nem olyan rossz. Külön öröm, hogy csak 2 csillogós van benne :smiley:

6 Likes

Nekem tetszik. Tökéletes kis kompakt lehet azoknak, akik a natúr színeket szeretik, de ki szeretnének próbálni élénkebb sminkeket. A színek erőteljesek, de viszonylag könnyen beépíthetőek (oké, a pink kicsit erős, de még mindig könnyebb használni mint egy metális lime zöldet). A színvilág is Norvinás. Kár, hogy a 3 nagy paletta után jött ki. Az emberek lassan megcsömörlenek a Norvináktól.

1 Like

Nekem is tetszik, de egyúttal mégse… Ha mondjuk a 6. 7. és 8. Szín nem lenne benne, uncsinak tűnne, mégse használnám a fent említett színeket. Sőt, a 3.-at se használnám. Vagy talán a 7. mégis érdekes lehetne, de mondjuk van egy palettám, amiben van egy szín, ami pont ilyen, csak szebb… szóval, szép, de nem nekem való, na.

3 Likes

Neked jól állna! Bár tetszik, magamnak nem tudnám elképzelni.

1 Like

Köszi :slight_smile: gondoltam is rá, hogy beszerzem valamikor jövőre:D

3 Likes

Meglepően bejön első ránézésre :slight_smile: Sok-sok rózsaszínes árnyalat. :heart:

1 Like

Ime Christine itelete errol a palettarol, swatchokkal:

Erdekes olvasmany, hogy melyik szin miert kapott rossz ertekelest. Osszevetve a hagyomanyos ABH palettakkal, ezek a Norvinak mintha nem hoznak ugyanazt az ABH minoseget.
Ha nagyon elenk matt szineket keresel, talan az ABH Riviera vagy Jeffree Star palettai kozott neznek korul es vetnem ossze ezzel a palettaval.
A piros/bordo/fukszia vonalon tobbnyire tiszta pigment van a palettakban, ami tartosan elszinezheti a bort, emiatt atombiztos lemosot erdemes hasznalni. (A csomagolason is figyelmeztetnek, hogy kozvetlenul a szem melle nem ajanlott felvinni az esetleges irritacio miatt, ami egy kicsit ambivalens egy szemfestek palettanal. :woman_shrugging:t2: )

Na, már nézegetem is, hol lehet beszerezni, mennyi lenne. :sob:

1 Like

Én is egyből rád gondoltam, nagyon jól állnak neked a rózsaszínes színek :).

Engem tegnap ez a Catrice paletta hozott lázba :slightly_smiling_face:

6 Likes

ABH-hoz képest elfogadható áron van BeautyBay-en :smiley:

1 Like

Ez gyönyörű. Eddig nem nagyon hozott lázba egy Catrice paletta sem, de ha ez jó minőségű lesz akkor lesz kísértés…

1 Like

Én is ettől féltem magamat :slightly_smiling_face:

Ma bementem a DM-be 2 db ajándék essence ecsetet venni. Hát nem ott díszelgett a Trend It Up állványon az új csillogós ünnepi kollekció?

5 Likes

Én az egyik tust megvettem, de annyira nem tetszik. A Rimmel tusaival ellenben. Kétszer annyiba kerülnek, de ötször szebbek. A rúzsok viszont gyönyörűek, de visszafogom magam.

2 Likes

Ó, ha bírná a szemem a csillogó eyelinereket! :pleading_face:

1 Like