Rendelés külföldről

Hú, akkor nem tudom. Módis Gabi az előbbit mondta :confused:

Igen, én is megnéztem, de az oldalukon ez az infó szerepel.
Ha valaki rendel tőlük, kérjük, hogy jelezze, mennyi az annyi. :question:

A francia ,sephora szállìt Németo- ba, 10 eurò - KB. 3000 Ft. a szállítási költség. Règebben többször rendeltem, amìg nem volt nálunk sephora.de. Pròbáljátok ki, kosárba a termèkekkel, mielőtt a fizetés következne, ki kell ìrnia, hogy mennyi a szállìtási költség

1 Like

sziasztok! tudtok olyan webshopot, ami a teljes cerave palettát árulja, és szállít magyarországra? ki akarom próbálni a psoriasis vonalukat, de eddig csak e-bayen láttam, ahol a krémet kb duplaannyiért árulják plusz ugyanannyi pk-ért. amazon-ról meg senki sem szállít ide. és nem, a google sem segített… előre is köszi, és bocsánat ha ez esetleg nem ide tartozik…

Az iherb oldalán is megtalálható ez a márka, talán az is kapható amit keresel.

1 Like

Nagyon fura, én sokszor rendeltem már a feeluniqueről, de sosem kellett igazolnom magam… :no_mouth:. @anon8665858, a visszaigazoló emailben jelezték azt, hogy megkereshetnek?

1 Like

Vissza tudsz rá emlékezni, hogy a Beauty Bayről mennyi idő alatt ért ide a küldemény? 9 napja küldtek e-mailt, hogy elküldték. Ez az első rendelésem onnan és nagyon aggódok, mert még mindig semmi. :astonished:

2 Likes

Nekem onnan eddig minden pontosan 2 hét múlva érkezett meg. Már ami nem volt követéses, mert az egy hét alatt itt volt.

1 Like

Jaj, köszönöm! Ez megnyugtató :hugs:, de az már nem annyira, hogy akkor még egy hétig a MakeUp Revolution palettámat kell használnom. :roll_eyes:

1 Like

Nekem is két hét szokott lenni. Ne aggódj, meg fog érkezni :slight_smile:

1 Like

Persze, tudom. :blush:
Csak hát… az elsőszülött gyereknél az ember mindig többet aggódik. :laughing:

4 Likes

…és türelmetlenebb is, mert még nem tudja, mi vár rá. :laughing:

4 Likes

Értem.
Free delivery ugye… ezek szerint akkor nem kell félnem attól, hogy hamar itt lesz. :smirk:
Jaj, addig nem marad más, mint gyönyörködni a Ti rendeléseitekben. :heart_eyes:

1 Like

Úgy legyen! :innocent: Keddig akkor is várnom kell. Jövő kedden és pénteken jár le a 2-2 hét.

1 Like

nekem 1 hét alatt ért ide, (Németo-ban élek) pedig én az expresszt választottam, ami 2-3 nap max . Esetleg a nagy leárazás miatt növekedhetett meg a szállítási idő. Mi szépeket rendeltél @Kamea?

1 Like

Óóóó, én nagyon amatőr vagyok még.
A Nabla Dreamy palettáját rendeltem meg, rá 3 napra pedig volt a nagy leárazás és akkor a Nabla Soul Blooming-ot, illetve egy Zoeva Offline-t, mindkettőt leárazva. Tudom, hogy a Zoeva állítólag nem olyan jó, de amilyeneket most használok, annál biztosan jobb! A Zoeva palettákat már nagyon régóta nézegettem, és így leárazva nagyon kedvező vétel volt. Az Offline csomagolása egyáltalán nem tetszik, csakis a színek miatt rendeltem meg.
A Zoeva paletták számomra olyan finom, elegáns megjelenésűek. Van bennük valami titokzatosság. Légiesek.
A Nabla paletták erőszakosabban kelletik magukat.
Szóval számít a promó is. Nagyonis! Kit mi fog meg. Nagyon kíváncsi vagyok már a személyes találkozásra!

1 Like

Na, nekem már megint volt egy “nem is én lennék”-pillanatom tegnap… bocsánat, jöttem panaszkodni :confused:

iHerb rendelés. Afölött még szemet is hunynék, hogy hétfőn állítólag megpróbálták kézbesíteni (itthonról dolgoztam, egész nap itthon voltam, még ebédelni se mentem ki. Sehol senki nem csengetett), és a kedd este kapott értesítőn is hétfői dátum állt, sőt, még az se érdekelne, hogy valami érthetetlen okból valami tök más random postára helyezték letétbe a csomagot (az iHerbes cuccok mindig a közeli postára szoktak jönni, nagyobb csomagok van, hogy máshova, de ez egy harmadik volt :open_mouth: ), mert az engem már ismerő postáskisasszony készségesen áthozatta egy nap alatt, de amikor láttam, hogy eléggé meg van nyomódva a doboz, inkább ott helyben kibontottam, és egy nagy ragacsos massza fogadott :scream: az egyik termék kinyílt és belefolyt a dobozba, eláztatva a másik két terméket. Szerencsére a másik két cucc látszólag jól le volt zárva, így nem lett bajuk, de ez teljesen kiürült. Mivel 236 mililiter masszív krémes trutyi nem folyik ki és párolog el pár nap alatt, és nagyon nincs ennyi cucc a dobozban, arra gyanakszom, hogy eleve nem volt rendesen rázárva a cucc, és az Amerikából idáig tartó úton, 2 hét alatt lassan kiszivárgott és elpárolgott, a doboz viszont közben folyamatosan nedves, puha volt ezért tudott megnyomódni. A postán felvettek egy jegyzőkönyvet, és hazaérve én is nyitottam külön egy “damaged order” ticketet az iHerbnél, amire a képeket beküldve azonnal visszaadták a pénzemet - a baj viszont az, hogy én újraküldést kértem rögtön a ticketben, mert oké, hogy visszakapom a pénzt, de ennek a terméknek alapból iHerbes viszonylatban sok a postaköltsége, mert nehéz, és most fizethetek plusz postát emiatt. A másik, jelenleg nagyobb bajom pedig az, hogy jövő héten fesztiválozni megyünk, és a jelenleg használt flakonban szerintem már nincs elég cucc, pedig nagy szükségem lenne ott erre, főleg ebben a párás-esős időben (hővédő spray, és mivel a hajam a párás idő gondolatától is böngyörödik, amit utálok, ilyen szituációban naponta szoktam hajat vasalni - a hajam viszont nagyon vékonyszálú, így próbálok rá vigyázni, és azért is jó ez a cucc, mert kicsit elnehezíti a végét, és így kicsit kevésbé viselkedik úgy a hajam, mintha nem hatna rá a gravitáció).

Én otthon 9-13 nap alatt kaptam meg az iherbes csomagokat régebben (vidékre). 1x volt 19 nap, akkor az enyém is erősen megnyomódva (valaki focizott vele szerintem) érkezett, de nem volt benne folyékony termék. A folyékony dolgokat egy átlátszó zacsiba szokták rakni.
Ha valamilyen erősen szilikonos hajvégápolót raksz a hajadra, kevésbé fog göndörödni vasalás után.
Ez melyik termék volt? Lehet megvan nekem is, elég sok dolgot próbáltam már a hajamra.

1 Like

Vidékre nekem is az a tapasztalatom, hogy gyorsan odaér a posta (többször volt már, hogy küldtem valakinek valamit délután, és másnap reggel 9 körül jött a levél, ohgy megérkezett - szinte el se hittem :smiley: ), de én Budapestre sajnos mindig lassan kapok mindent. Ezzel nem is lenne gond (eleve két-három héttel számolok az iHerbre), ha épségben érkezne meg a cucc :frowning: Sajnos nekem ez már a második eset, hogy kifolyik egy termék a dobozukban (nekem eddig talán egyszer tettek külön zacsiba folyékony terméket), de az előző esetben sokkal folyékonyabb cuccról volt szó, és ott eleve úgy kaptam az értesítőt, hogy menjek be, mert sérült a csomag - műanyag zacsiban papírmasét adott át a postáskisasszony :no_mouth:

Köszi a kedvességet! Az Artnaturals, Argan Oil Thermal Shield, Heat Protection terméke csinálta most a dobozban a rumlit - az elmúlt egy évben ezt használtam, és bár az elején ki kellett tapasztalni a használatát, utána megszerettem. Sajnos a hajmosás utáni 7-8 pumpányi szilikonos hajvégápoló nálam alap, a fent leírt állapotok ezzel együtt jelentkeznek, emellé kell még más, és ha ezt + hővédőt használok, is göndörödik a hajam párás időben (vagy ha izzadok), akkor is, ha vasalva volt - persze a vasalás valamelyest késlelteti a dolgot, de pl. olyan időben, amilyen a héten volt, reménytelen a dolog, épp emiatt nem is nyúltam a héten a vasalóhoz, csak feleslegesen károsítanám, talán két órát lenne egyenes :confused: Öröklötten nagyon vacak sajnos a hajam, Apu huszonévesen kopaszodott, Anyunak ennyi idősen már bőven nem volt olyan hosszú a haja, mint az enyém most, pedig ő nem is szőkítette - én sajnos ezzel is rontom a helyzetet, mert úgy vagyok vele, hogy ha már a kinézetét nem szeretem (kivéve száraz időben), legalább a színe tetsszen…

Hú, az a termék nekem nincs meg.
Ha a Kérastase Resistance Ciment Thermique van a hajamon akkor vasalva/göndörítve tovább bírja+hajvégápoló. De ritkán vasalom.
Nekem legutóbb az Alterna CC krém nehezítette el a hajam, mert vastagabb szálakra való. Azzal is egyenesebb, de az tényleg nem vékony hajszálakra ajánlott+nagyon drága.
A fodrászkellékesnél biztos ajánlanak valamilyen párataszító lakkot.