Piactéri furcsaságok

Nem, ez nem egy amerikai kisvárosi sorozat címe. Itt sokkal több a rejtély, a megoldatlan ügy, a misztikum, a varázslat. Minden, amit úgysem fogunk megérteni. Több szem többet lát :eyes:

15 Likes

Haha, tetszik a bevezető! :grin::stuck_out_tongue_winking_eye:

4 Likes

Nekem is :slight_smile: Lesz mit kitenni azt hiszem :smiley:

1 Like

Szerintetek a teljes Chanel standot is meg lehet venni? https://kremmania.hu/elado/mya-chanel-les-4-ombres-multi-effect-eyeshadow

7 Likes

Néhány évvel ezelőtt megkérdeztem tőle, akkor sokkal több termékkel volt jelen folyamatosan. Kikérte magának, a nép örül, hogy milyen jó olcsón meg lehet venni a cuccokat, két nap múlva pedig puffognak a véleményeknél, hogy “bezzeg ebben a nyomi országban nincs teszter.”

7 Likes

Most megint felhúztam magam. Az milyen már, hogy valaki megvesz egy terméket újan, érintetlenül 10 ezerért és utána felrakja használtan 20ezerért? Én meg le akartam ütni, még jó, hogy megnéztem a vásárlásait.

6 Likes

Úgy látszik minden napra akad egy “gyöngyszem”…

1 Like

Te jó èg…

Azert a nyilvanvaloan lopott dolgokat en nagy ivben kerulom. Milyen alantas mar, hogy szetlopjak a boltokat es aztan nezunk, vajon miert hianyzik a fel pult. Ez tenyleg szinvonaltalan… meg jo, hogy nem is leplezi.
Legalabb rogton tudom, hogy kerulni fogom.

3 Likes

Haha, igen, szuper felvezetés :heart_eyes:
Lehet, hogy ezen már a szemünk se rebben, de íme 1-2 bontatlan termék :grin:

https://kremmania.hu/elado/herakut-clinique-pop-lip-colour-primer-ruzs
https://kremmania.hu/elado/herakut-giorgio-armani-to-go-cushion-foundation

3 Likes

Amikor én rákérdeztem, kikérte magának. De az értékelései között van egy-két érdekes, neki állítólag a gyártó küldi (!!!) a friss termékeket és ő azokat árulja. Igaz, hogy a Chanel még a 16 milliós nézettségű Youtubereknek sem küld termékeket, de neki biztosan…

3 Likes

Na én írtam neki. Kíváncsi vagyok válaszol-e… :smiley:

1 Like

Mit nèztèl ki megvètelre, ami 20.000?

1 Like

Néztem tegnap én is ezt az Armani cushion alapozót… Még ha rajta is van a cushiont fedő matrica, akkor is. Akkor meg pláne nem értettem, hogy minek bontotta fel a dobozt.

1 Like

Mármint a tesztereket lopja el? Nem is szeretnék bele gondolni, hányan hùzták benne végig az ujjukat,ami nagy valòszìnűség szerint nem volt frissen mosva, fertőtlenítve. (busz, autòkilincs, bevàsárlò kocsi, minden végig fogdosva. :exploding_head::zipper_mouth_face:jöhet a jò kis bakteriális kötőhártya gyulladàs

Egyébként az a legnagyobb baj ezekkel a bontogatásokkal, hogy a terméknek van a shelf life ideje és van a felbontástól számított szavatossága, és lehet, hogy a shelf life még lett volna 35 hónap is akár, de mivel felbontotta tök feleslegesen, indul a 12, maximum 24 hónapos lejárati idő.

3 Likes

Szerintem ezek ki sem kerülnek a boltba. Kiesik a raktárablakon, aztán jön a szöveg, hogy “sajnos nincs teszter, nem küldött a Chanel”.

4 Likes

Ő kikérte magának, amikor rákérdeztem, hogy nem hiányoznak-e ezek a termékek egy állványról. De az értékelései között olvasható, hogy azt írja egy vevőjének, hogy neki küldi a gyártó ezeket a friss termékeket…

Egyébként vannak ismerőseim, akiknek dolgoznak rokonai, barátai parfümériákban, és náluk pl. szokott lenni, hogy hazavihetnek tesztereket, ha marad vagy többet küldenek, de nem véletlenül van ráírva az ilyesmire, hogy áruba nem bocsátható…egyébként érdemes megnézni az eladóként kapott értékeléseit, vannak közöttük érdekességek.

És te találkoztál már konkrétan olyan emberrel, aki tényleg ott dolgozik és tényleg tudod, hogy hazaviheti a tesztereket? Mert ahányszor én ezt a szöveget hallottam már, szerintem nem hogy a két kezemen, de még a lábaimon sem tudnám megszámolni. Nekem kicsit olyan már, mint a kilencvenes években a “Leesett a kamionról!” szöveg. És egyébként ahogyan mondod is, nem értékesíthetőek a teszterek, mindegyikre rá van írva.

2 Likes