Mit használtál ma?

Nagyon fura, mert swatchok alapján én nem gondoltam őket annyira hasonlónak, szemhéjon, elsatírozva viszont tényleg szuper a végeredmény:) Engem azért a Norvina sem hagyott békén teljesen, annyira szépséges a felső csillámos sor:O

1 Like

Majd otthonról megnézem a videot, biztosan érdekes…

Megnéztem a vididt… azért szép ez a Norvina is, na! :blush:

Ugye,hogy gyönyörű??? Meg nem erősített információk szerint egy Huda lightot fog hozni nekem a Mikulás, és abban is nagyon hasonló színek vannak, ergo ennyi hasonló paletta már felesleges lenne…:))

3 Likes

A sminktermékeket nem volt erőm már lefényképezni. Nagyvonalakban:
Arc:
Isadora primer
Alapozó: Isadora 24 h
Isadora bronzosító
Isadora púder a kiemelésre.
Pirosító: Milani Luminoso árnyalat.
Száj: https://kremmania.hu/kremek/isadora-perfect-moisture-lipstick Precious Rose árnyalat.
Szemek:
Zoeva Offline törtfehér + Nabla Dreamy paletta megjelölt színei:

nabla-dreamy1

18 Likes

Milyen csodásan szép kék szemeid vannak!!! :heart_eyes:

1 Like

De szép kincsek! Nagyon szeretem ezt a két palettát, a Too Faced púdert és az Hourglass pirosítót is.

1 Like

Köszi! :smiling_face_with_three_hearts: Amikor éppen a szemhéjam nincs ráfolyva. :laughing:

1 Like

Csajok, akit érdekel még 1 Too Faced barackos púder, az sikítson, mert én nem tudom sajnos elhasználni. Próbálgattam már, tehát nem bontatlan, de még bőven van benne!

Gyönyörű vagy (és a sminked is) :heart_eyes:

1 Like

Mindenhogy tágra nyitott tekinteted van, és a szemszíned mindenképp tud érvényesülni, ütős a hajszíneddel és a rúzsoddal együtt! :hugs::star_struck:
Ja, és a bőröd is kifejezetten szépséges, nagyon jól áll ez az összeállítás!

1 Like

köszönöm:) engem nagyon nagy boldogsággal és örömmel (vagy hálával? nem is tudom, mi a jó szó) tölt el, hogy ilyen szépséges és jól működő cuccok birtokosa lehetek, bearanyozza a reggeleim. régebben nem engedhettem meg magamnak ilyen csoda cuccokat, és nem is szívesen sminkeltem magam, mert rólam egy mezei drogériás alapozó pl. órákon belül leolvadt (pirosító, szemhéjpúderek szintén…). úgy vagyok vele, hogy egy smink akkor éri meg, ha minimum 5-6 óra után is ugyanolyan szép és vállalható, mint amikor felraktad. ha meg nem, akkor kár nekikezdeni…
az Hourglass egyébként kalandos úton lett a szett része. megrendeltem Cult Beautyról, de olyan töppeteg volt benne a pirosító aránya, hogy alig látszott rajtam, ezért végül (áron alul) eladtam. aztán csak nem bírtam magammal és megvettem még egyszer,azóta nem is vagyok hajlandó mást kenni magamra:) gondolkodom a Magenta beszerzésén.

4 Likes

Neked mi volt vele a gebasz? Én nagyon szeretem mert szuperül mattít, de most úgy érzem, az illata már néha zavar, sok. a By Terry hialuronos púdere felé kacsintgatok.:slight_smile:

1 Like

A keményítő az összetevők között, és a színe nem passzol, meg az illatát sem szeretem, szóval kb. semmi nem stimmel. Az eredeti (fehér) By Terry-t kifejezetten szerettem,de itt is van de…, az én tág pórusaimat nem halványította, csak vastagabb, erőteljesebb bőrbe dolgozással, de úgy meg fehérített, és kifejezetten látható réteget alkotott a bőrön. Mattításban is jobb volt sok másik púdertől, de extrém meleg nyári napon ez is képes volt kigrizesedni, illetve pókhálósodni is. Az új színezett formulával pedig nem tudok egyelőre dűlőre jutni, se színben sem formulában, de még tesztelés alatt van.

1 Like

Ezzel én is így vagyok! Csak csodálkozok magamon, hogy cirka 8 hónap alatt honnan hová jutottam! Ilyenkor gondolatban mindig megveregetem a vállam. :relaxed:

3 Likes

A héten csak minimál sminkben nyomulok, mert még mindig betegecske vagyok, úgyhogy nem akarom lefújni az orromról az alapozót. Úgyhogy csak kis púder, korrektor a bőrhibákra, szemöldökceruza, halvány bronzosító és pirosító (a Catrice Pure Simplicity Moody Plumnak most nagy hasznát veszem) és szempillaspirál, egy kis ajakbalzsammal. Nem elég, hogy végre 10 perc alatt kész vagyok, de rá kellett jönnöm egy hét alatt, hogy így sem vagyok túl csúnya és nem is rossz ez így :smiley:
Még jó, hogy jelenleg 5 szemhéjfesték palettára várok, hogy megérkezzen (Colourpop, Lime Crime és Juvia’s), és van otthon 6 bontatlan alapozó, ami kipróbálásra vár (a többi bontott kilencmillió alapozó mellett).

9 Likes

48 éves koromig én se használtam alapozót, csak pirosítót, esetleg bronzosítót, illetve a szemeimet számat mindig festettem. Az utóbbi 1-2 évben kezdtem csak CC krémet használni az arcbőröm egységesítésére, de kezdetben azt se napi rendszerességgel. Aztán megtetszett a dolog. Nyáron viszont továbbra se tudok elviselni az arcbőrömön semmit a bronzosítón és a pirosítón kívül.

4 Likes

Igen, engem is jó érzéssel tölt el, hogy ilyen szép dolgaim vannak. Amikor idén a kezembe vettem a Hourglass Ghost palettát, komolyan elérzékenyültem. Szinte áhítattal nyitottam ki. :blush:

7 Likes

Egy éve még én sem használtam semmit (szó szerint), ha nagyon unatkoztam feldobtam egy szempillaspirált. Aztán valami bekattant és azóta csinálom ezt :smiley: Lassan már olyan vagyok mint egy bélyeggyűjtő, csak sminkekkel :smiley: Jó is lenne elhasználni egyszer ezt a sok mindent :smiley:

5 Likes

Ugye volt egy kis felszabadító érzés abban, hogy nem akartál valami naaagy, széépséééges sminket kreálni, csak egy kis ilyen és olyan, aztán slussz? :wink:

3 Likes