Kamu vélemények

Kíváncsi lennék, ki szervezi ezeket a lejáratásokat…

2 Likes

Egy valaki, de ő úgy tűnik nagyon lelkes… Viszont most meg Magic Hair felhúzó, Hair Bunny lehúzó véleményeket töröltem…

1 Like

A felhasználó egyik, kifejezetten választékos, reklám szerű véleménye lett gyanús, azt jelentettem is . A többit nem. Mit gondoltok? Csupa öt csillagos értékelés egy nap alatt.
https://kremmania.hu/profil/velemenyek/kriszti0609?page=2

5 Likes

Hát, elég érdekes, bár ennyi ömlengés nem tett jót a gyomromnak így, reggel fél hétkor…

Viszont egymás után olvasva találtam egy ellentmondást, ráadásul a két véleményt egy napon írta.

Screenshot_20190625_063758

És mi az a faktorszám nélküli napvédelem?
Screenshot_20190625_063900

9 Likes

Köszi csajok! Törölve :slight_smile:

1 Like

Jó detektív lennél. :wink:

1 Like

Ezt már mások is mondták. :smile:

Vagy csak túl sok Agatha Christie-t olvastam (az összest, még Romániában megjelent, ritka magyar nyelvű kiadásaim is vannak). :rofl::rofl::rofl:

4 Likes

De szíp költemények!

1 Like

Ő egy régi felhasználó, de nem fura, hogy az összes Oriflame cuccra 5 csillagot adott? Ennyire nagyon szipi-szupik? Vagy ennyire elvetemült márkakedvelő :smiley: https://kremmania.hu/profil/velemenyek/wame123

Szinte mindenre öt csillagot adott. Úgy irigylem, hogy neki minden tökéletesen működik.

Tényleg minden Oriflame termék 5 csillagos :rofl:

Lehet, hogy nem jó helyre írok, de esetleg valami ilyesmi miatt nem lett jóváhagyva a Hylamide/Niod blogposzthoz írott hozzászólásom? Ha esetleg igen, nem számít, de legyszi tudjatok róla, hogy semmi közöm sem a márkához, sem egyik forgalmazóhoz sem sajnos. Hosszútàvú tapasztalatom van és őszinte rajongó vagyok😄

Min keresztül próbáltál írni?
Én úgy tudom, ott nincs jóváhagyás, az enyém is azonnal megjelent, viszont azt hiszem, mostanában a discuss nem működött jól, lehet, hogy amiatt nem jelent meg? Valamelyik havi kedvenceshez írtam egy jó hosszút a discusszal, aztán eltűnt az éterben, utána írták is valahol, hogy gond van vele.

2 Likes

Koszi szépen a gyors választ! Igen, a discusson keresztül ment volna a komment, csak nekem jött rá egy felugró üzenet, hogy köszönik a hozzászólást, jóváhagyásra vár :roll_eyes: Azota sem került ki, ezért gondoltam, hogy blokkolták… De akkor rendszerhiba lehetet:)

Juj ne haragudj, miattam :frowning: A posztok publikálása után 2 nappal csak jóváhagyás után jelennek meg a kommentek, és mostanában elfelejtettem ránézni a várakozó komikra :see_no_evil: Ki is kapcsolom ezt a beállítást inkább… Ha hazaértem, jóváhagyom amit írtál! :kissing_heart:

3 Likes

Jajj, köszönöm szépen🥰 Nem szamit annyira, csak nem akartam félreértést!

Á, szóval csak gyorsan kommenteltem! :smiley:

1 Like

Még a Vichy-t is tolni kell kamu véleményekkel?:thinking: Hm…

VICHY SLOW ÂGE ARCKRÉM SPF25 ? Nekem is feltűnt, hogy sok új vélemény érkezik rá hirtelen. Úgy láttam, hogy termék tesztelésre kapták. Talán ilyen esetben elfogultabb az ember… Már ahogy néztem a krém kapott előtte elég sok negatív véleményt is. Megosztó termék

TRND-sek igazából, de azokat is le szoktuk szedni újoncok-krémkedvelők esetében, mert minden, amit kapnak az nagggyonjó és 5 csillagos… :frowning: Köszönjük szépen a bejelentést Natalie!

3 Likes