"Gyűjteményeink"

Köszönöm a tippeket! Valószínűleg az alapján fogok választani, ami útba esik ma vagy holnap reggel, de mindenképp megmutatom mire jutottam!

2 Likes

A Corvin esett útba, úgyhogy egy folyékony pupa rúzzsal gyarapodott a gyűjteményem.
IMG_20190517_190312

8 Likes

Remélem, jó lesz! Esetleg felkenve is megmutatod majd?

1 Like

Igen, holnap küldök képet a teljes sminkről is :slight_smile:

3 Likes

Biztos jó, nekem pink és korall van, minőségre jók.

Megmutatom az én “gyűjteményeimet”.
Rúszok, szájceruzák:
IMG_20190517_202245
Paletták (ezt mind az elmúlt két hónapban vettem):
IMG_20190517_201929
Minden más szemrevaló:
IMG_20190517_202023
És akkor még egy “minden más” kellene, amiben az 1-2 alapozóm, highlighterem, pirosítóm lenne, de nem volt kedvem összeszedni őket :smiley:
Bocsi a képminőségért, már nem túl jók a fényviszonyok.
Szóval, ezelőtt főleg drogériás cuccokat vásároltam, de vegyesek az érzelmeim. A jó hír, hogy megvannak a húgicák, barátnők, akiknek tovább adhatom, ami nem válik be, messze én vagyok a legsminkmániásabb a környezetemben, pedig láthatjátok, nem viszem túlzásba.
A rúzsaimmal alapvetően meg vagyok elégedve, mindegyiket másért szeretem. De még rengeteg színt elviselnék, úgyhogy tervezem nagyobb márkák felé venni az irányt.
Paletták… Nos, talán ez a legújabb élmény számomra. Az első palettámat még általánosban vásároltam, egy noname lilás paletta volt, hát ahhoz képest még ezekkel is élmény dolgozni (legalábbis ahogy emlékszem…) Az elvárásaim teljesen mások már. A Colourpop az első, még az ingyenes szállítással vettem. Igyekeztem egy jól kihasználható palettát vásárolni, és ez sikerült is, szerintem két egyforma sminket még nem készítettem vele. A minőségtől szinte lehidaltam, amikor kipróbáltam először. Biztos hogy nem ez az utolsó Colourpop palettám. :slight_smile:
A Revolution paletták csalódást okoztak ahhoz képest, amit vártam tőlük. Ezektől fogok a leggyorsabban megválni, kishúgom kábé annyira vágyik rájuk, mint én is tettem, tudom hogy örülni fog majd nekik. Nagyon változó a színek pigmentáltsága, sok porol közülük, nem olyan egyszerű használni, mint szeretném.
A Sleek egy meglepetés volt @Amadea - tól, ezt már korábban írtam nektek. Nekem nagyon bejött ez a szemhéj paletta, gyönyörű színek, és könnyen kezelhetők. Nagyon izgalmas ezzel kísérletezgetni. :slight_smile:
A Maybelline viszonylag újdonság, sok tapasztalatom még nincs. Az biztos, hogy a Colourpoptól még messze elmarad, de majd meglátjuk, mire jutok a későbbiekben.
A többi szemrevaló… Az a gyűjtögetés kezdete. Nagy része nem lett a kedvencem, de vannak azért jó darabok is.
Na, be is fejezem. :slight_smile:

6 Likes

ma elmentem a rossmannba lecsekkolni az új lovely limitált kiadást, munka után, éhesen, fáradtan, gondoltam ennyit megérek magamnak… hát kis híján megvettem az ÖSSZES kisméretű szemhéjfestékpalettájukat. az összeset! a csokistól és a barackostól kezdve a szilváson és a cukorkáson át a legújab szorbetesig. egyszerűen döntésképtelen voltam. kábé egyetlen agysejtemnek köszönhettem, hogy erőt vettem magamon, és további értesítésig visszatettem mindet a polcra. hiába kicsik, aranyosak, praktikusak (és állítólag még a minőségük sem rossz), ha mindegyiknek csak a felét használom ki, akkor nem éri meg.

igaz, ennek az lett a vége, hogy itt az eladó oldalon végre leütöttem egy palettát, ami majdnem annyiba kerül, mint az az öt összesen… de úgy tudom, ennek nem hogy nem rossz, de jó a minősége, és legalább ebből a palettából a 8 színből hetet biztosan használni fogok, és még tükör is van benne.

jártatok már így? hogy hirtelen döntésképtelenségi üzemzavar miatt majdnem megvettetek egy egész sorozatot valamiből?

6 Likes

Essence limitált ecsetekkel igen :smiley:

1 Like

Nemcsak majdnem.:smiley:

2 Likes

@random Le tudnád fotózni a palettákat? Én úgy látom lemaradtam az új szemhéjfestékeikról. De ha annyira vonzóak, hogy megvásároltad mindet, biztos jók lehetnek. :innocent:

Bocsánat, kicsit off, de szép fülbevalók @zalla -nak:
https://www.etsy.com/search/jewelry?q=boho+earrings&explicit=1&anchor_listing_id=640428186&campaign_label=&utm_source=adhoc&utm_campaign=etsy_newatetsy_052119_series_discovery_row&utm_medium=email&userId=177526678&jobid=34510&batchid=402

@Amadea: Nagyon szép darabok vannak… Pedig azt hittem, hogy ha otthon leszek, akkor legalább nem költöm a pénzt. De ha rendelni is lehet… :star_struck:

2 Likes

Szerintem az internet a legveszélyesebb.:slight_smile: Nem kell elzarándokolni, nincs tömeg stb… Melyik tetszik?

3 Likes

szia @zalla :smiley: végülis nem vettem meg őket, mert egyrészt a logikus énem szerint majd minden palettának max a felét használnám, másrészt meg nem tudtam dönteni. de azt hiszem jövő héten a sorbet-et mégiscsak megveszem, és lehet még mellé az electric plumot is. ez a kettő egészíti ki egymást, és pont a kék-zöld-lila vonalból van a legkevesebb színem otthon. ha megveszem őket, mindenképp csinálok róla képet, meg ha lesz időm akkor swatchot is :smiley:

Nem teljesen értem, olyan mintha eltűnt volna a topic a fórumról… Legalábbis hiába keresgéltem, nem láttam, csak mikor @random megemlített… :roll_eyes:
@Amadea: elég sok tetszik, de ami a legjobban megtetszett: https://www.etsy.com/listing/560666936/long-hammered-copper-earrings-handmade?ref=search_recently_viewed-1 visszafogott :rofl:
@random: Megértelek, nekem is ez a gondom sok palettánál. Megvenném, de úgy nincs szívem pénzt kiadni érte (bármilyen olcsó is), hogy a felét nem használom.

1 Like

Szép darab! Mintha vasalt fából lenne.:slight_smile:

Akkor hát, íme a rúzsgyűjteményem :astonished::slight_smile::see_no_evil:

Az első képen a folyékonyak, amelyiknek van ceruzája, annak mellé tettem.
IMG_20190527_160501

A másodikon a hagyományos rúzsok, itt is mellé tettem a ceruzákat.
IMG_20190527_160427

Végül azok a ceruzák, amik pluszban vannak.
IMG_20190527_160354

12 Likes

Tényleg nagyon szereted a Pupa rúzsokat.:slight_smile: A Kat von D melyik árnyalat?
Megnyugodtam, hogy nemcsak nekem van sok rúzsom.
Tudom, genya kérdés, de melyek a nagy kedvenceid?

3 Likes

Hú, ez is szép :slight_smile: a kedvence(i)d engem is érdekel(nek)!

1 Like

Gondolom, a legnagyobb kedvenceim, amikért a legszívesebben nyúlok, igaz?
Akkor ezek a folyékonyakból: a 2 világosabb Deborah Milano, a Nabla Romanticized kit és az Attractive kit, az ABH (lehet veszek majd még belőle), a Jeffree Star Scandal, a Stila Patina.
Hagyományosból: a Too Faced színre és állagra is tökéletes, aztán a Nabla Party in paris, a CP lippie stix, a Catrice Power feliratú.
I’m Pupából: 005, 003, 030.
Miss Pupa: 206, 402, 203 (ezeket különösen nyáron szeretem).

A Kat von D-ből a Mother van.

2 Likes